Pergel , gönye kısmını merak etmedim değil
Ben diğer konularda kibledimPergel , gönye kısmını merak etmedim değil
KiblendiBen diğer konularda kibledim
Buradada siz kibleyin
Yaşlıyım yoruldum
Şaka mi bu yorumcanım benim bosver gitsin annesinde yemegini yesin aksam eve gelince de aklini basindan alirsin anladin sen benim ablamda hiç yemek yapmayi bilmez ama pergelle gönyeyle striptiz yapmayı biliyor yani demem o ki yemek en önemlisi değil belki 6. yada 7. sıradadir önemdde ilk üçte ne olduğunu da biliyosun zaten dinle beni kaybetmessin....
İletkiyi unutmuşŞaka mi bu yorum
Pergel, gönye?
Sesli guldum ya, derdin ne senin del'oğlancnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Pilavın suyunu tamamen çekmesini bekledigin için dibi tutuyordur ben bakıyorum hafif sulu kaldığında hemen altını kapatıyorum 20 dakika dinlendiriyorum . Bu sayede suyunu çekmiş oluyor hemde dibi tutma sorunundan kurtuluyorumYa kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
Nutkum tutuldu resmencanım benim bosver gitsin annesinde yemegini yesin aksam eve gelince de aklini basindan alirsin anladin sen benim ablamda hiç yemek yapmayi bilmez ama pergelle gönyeyle striptiz yapmayı biliyor yani demem o ki yemek en önemlisi değil belki 6. yada 7. sıradadir önemdde ilk üçte ne olduğunu da biliyosun zaten dinle beni kaybetmessin....
Cok degisik bi akil verme olmuscnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Pilavın suyunu az koyuyorsundur muhtemelen
Ben pilav yaparken pirinci yağda birbirlerine yapismis gibi beraber hareket edene kadar kavuruyorum, ölçü de 1 bardak pirince 2ye yakin (bucukla tam arasi) su koyuyorum, Allah a sukur cok da iyi tutuyor yani.. Suyu koyup altini kisiyorum, karistirmiyorum hic, suyunu cektikten sonra hafiften çıtır çıtır ses gelince kapatiyorum.. Takip etmek lazim..Ya kızlar bu yemeklerin püf noktalarını verebilecek yokmu mesela naparsam daha lezzetli olur nasıl pişirmeliyim
Bende anlamadim .Kadin mi acaba?bir kadın bunları nasıl söyleyebilir ben anlamıyorum ya
Canim bir saat öncesinde islattigin pirinci ocağın en küçük gözünde en kisikta kavur. 2 bardak pirince 3 bardak sıcak su koy tamamen suyunu çekmesini bekleme. Altını kapatıp kapağın arasına peçete koy demlemeye bırak.Ya kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
Valla ben de 8 senedir mükemmel lezzeti yakalayamadımYa kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
Ya kızlar bu yemeklerin püf noktalarını verebilecek yokmu mesela naparsam daha lezzetli olur nasıl pişirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?