- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Mrb istersen hergün sana tarif edebilirim yaparsın anlayacagın şekilde ben yemek yapmayı cok seviyorum :)Kızlar 2 senelik evliyim ama hala kuru fasulye pilav nohut hiç bşy beceremiyorum eşim bu durumdan şikayetçi degil ama artık zoruma gidiyor kaynanamlarda annemgilde bayıla bayıla yedigi yemekleri ben yapınca yiyemiyor yardım edermisiniz
Mesela yarın kuru fasulye yapalım mu beraber :))Kızlar 2 senelik evliyim ama hala kuru fasulye pilav nohut hiç bşy beceremiyorum eşim bu durumdan şikayetçi degil ama artık zoruma gidiyor kaynanamlarda annemgilde bayıla bayıla yedigi yemekleri ben yapınca yiyemiyor yardım edermisiniz
Ya kızlar bu yemeklerin püf noktalarını verebilecek yokmu mesela naparsam daha lezzetli olur nasıl pişirmeliyim
Ya kızlar bu yemeklerin püf noktalarını verebilecek yokmu mesela naparsam daha lezzetli olur nasıl pişirmeliyim
Bu ne lan :) sen bizle kafa mi buluyon birader :) bi yalamamiz eksikti yeminlen:)cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Hayatta sevişmekten başka bi işe yaramadığınızı bilmek sizi rahatsız etmiyor mu? Bi insan kendine bunu nasıl yakıştırıyor anlayamıyorum..cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Mesela yarın kuru fasulye yapalım mu beraber :))
Ya tamam kadinlar kulübü ama edep ya Hu! Bunlar nasil cumleler... Burayi bir sürü insan okuyor hanimefendi..
Tamam nasil dusunuyorsaniz düşünün kimse engel olamaz.. Ama boyle pervasizca dile getirmeyin..
cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Kızlar 2 senelik evliyim ama hala kuru fasulye pilav nohut hiç bşy beceremiyorum eşim bu durumdan şikayetçi degil ama artık zoruma gidiyor kaynanamlarda annemgilde bayıla bayıla yedigi yemekleri ben yapınca yiyemiyor yardım edermisiniz
ya bende menü istiyorum:))
her gün ne yapsam derdi yemek yapmaktan daha büyük eziyet.
Olur ben hergün menü paylasayım o zaman uyar mı :)ya bende menü istiyorum:))
her gün ne yapsam derdi yemek yapmaktan daha büyük eziyet.
Burda yok mu yemek menusu paylasanlar gercekten her gun "bugun ne yapsam modundayim. Omrumden omur gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?