Güzel ve zayıf olmak her şey midir?

Burunla ilgili bir konuydu galiba, birbirimize fotoğraflar atmiştik yanliş hatirlamiyorsam o sizdiniz? Benim burnumun estetik olup olmadigini sormustunuz hatta umarim karistirmiyordur???

Yüzünüz gayet güzeldi diye hatirliyorum.
Biraz daha kilo alinca veya biraz daha zayiflayinca da guzel bulmalari normal.

Evet evet burunlarımızı atmıştık seni nerde görsem burnuna masallah çekmeden gecmiyorum. çok teşekkür ederim bakan gözlerinin güzelliği

Öncelikle kilo verilmeyecek bisey degil veremiyorum diyorsan tiroidlerine baktir bi şekilde ver başkası icin degil kendin icin ver ozaman öz güvenin yerine gelir bence birazda kendini bu şekilde bagdastirdigin icin özgüven problemi yaşıyor olabilirsin karşılıklı iliskilerde

Acaba siz kafanızda buna inandığınız için mi bunları çekiyorsunuz kendinize?

Zayıflık = popülarite/başarı
Kilo = çekingenlik/başarısızlık

Ve zayıflayınca başarıyı çekiyorsunuz, arkadaş çevreniz oluyor. Yani beyniniz buna mı kodlanmış acaba? Bu açıdan düşünebilirsiniz.

Bence evet görüntü önemli ama hayatî değil. Eşim kısa boylu ve şişman. Ama hayatımda gördüğüm en popüler insan mesela. Tatile ülkenin öbür ucuna gidiyoruz orda bile kankisi çıkar mutlaka tanıdık hatta markette karşılaştık tatil beldesinde :) çok da sevilen aranan bir insan. İşinde de başarılı. Belki de siz zayıflayınca mutluluğunuz yansıyor insanlara ve pozitif geliyorsunuz.

Halbuki bana da etli butlu insanlar daha sevimli, eğlenceli gelir hatta öyleler. Zayıflar böyle bir sinirli, takıntılı gibi gelir kendimde hep ince bir insan oldum, bunu da göze alarak söylüyorum.

kesinlikle degildir.
ben zayif ve guzel sayilabilecek biriyim. ama karakterim gicik ve soguk oldugu icin bahsettigin herseyi ben de yasadim yasiyorum. cunku ben genelde alakasiz insanlarla bos konusmalar yapmak istemiyorum veya zaten cogunlukla is arkadaslarimi arkadas olarak gormuyorum ve onlara kotu davranmak gibi bi niyetim olmasa da uzak davraniyorum insanlar da bana yokmusum gibi davraniyor bu durumu gordukce.
tam tersi mesela bizim iletisim sorumlumuz gayet kilolu biri ve “iletisim sorumlusu”. yani ic ve dis butun iletisimden sorumlu kisi dogal olarak muthis iliskiler kurabiliyor, herkes onu cok sever, cok saygi duyar mudurlerden iscilere kadar yani.

ben olay karakterde bitiyor diyorum. bence insanlarin senin utangacligini sogukluk ve uzaklik olarak algilamasi buna sebep oluyor.

Yazdiklarinizda kendimi buldum.Guzel yada bakimli,kaba saba,surekli kendini gosterme cabasinda olan herkes 1-0 onde bana gore.Onlar kazaniyor hep.Ne yazik ben de artik insanlarin bahsettiginiz gibi oldugunda karar kildim tek farkla benim kilo sorunum yok ama cok bakimli ve dikkat cekici biri degilimdir ancak cok kibarimdir bu yuzden ciddiye alinmadigimi ve gormezden gelindigimi dusunuyorum.insanlar o kadar kabalar ki biraz nazik olunca sizin uzerinizde guc gosterisinde bulunuyorlar.aslinda kendimden cok memnunum yalnizca bu durum beni cok uzuyor.Artik kendimi silik insan olarak adlandiriyorum(cunku ayak uyduramiyorum)sevgiler.

Öncelikle veremiyorum diye bir şey söz konusu değil.Detayli kan tahlili yaptırırsınız ,kan değerleri eksik olduğunda vücut o değeri tamamlamak için hep yeme isteği duyar .Sonrasında güzel bir diyet programı,hafif tempo yürüyüş eşliğinde gayet güzel kilo verirsiniz.Hersey boğazı tutmaktan geçiyor .Mide ameliyatı olsanız bile eski yeme düzeninde devam ederseniz mideniz yine büyür .Zira mide büyüyüp küçülebilen bir organ .Sadece ameliyat hızlandırıyor bu süreci o kadar .

Zayıflık herşey mi konusuna gelince .Bazı meslekler için tabi ki önemli .Bir öğretmenlik için belki önemli değildir ama bir hostes için önemli .

Konuyu okumadım başlığa istinaden her şey değil ama çok şeydir. Günümüz dünyası kadını hep en güzel en fit olmak zorundaymış gibi lanse ediyor.Güzelim mankenler bile filtre uygulayıp bel inceltip kalça düzeltiyor. İş dünyasında bile önde,arkadaşlık ilişkilerinde, karşı cinsle ilişkilerde güzel insanlara hep daha olumlu yaklaşılır. Güzel olmayan insanlar hep daha çok çalışmak, kendini geliştirmek zorunda kalır ama uzun vadede bu güzel olmayan insanlara artı özellik katar. Bir de özgüven varsa fark kapanır öne geçilir

İdeal kiloda olunca ve bakımlı biri olunca ozguvenimiz tavan yapıyor ve yaydigimiz enerji çevreyi de etkiliyor. Olay kendini ne kadae iyi hissettiginle ilgili. Belli ki kilo sizin için kabus. 75 kilo çok fazla bir kilo değil ki. Kendi mutlulugunuz sağlığınız için kilo verin. Benim için de kilo çok büyük bir takıntı. Kilo alınca kıyafet sac baş manikür pedikur hiçbiri umurumda bile olmuyor çünkü kendimi çok kötü hissediyorum.
Nasıl mutluysak öyle yasamaliyiz.

Zayıflık herşey mi konusuna gelince .Bazı meslekler için tabi ki önemli .Bir öğretmenlik için belki önemli değildir ama bir hostes için önemli .
Üniversiteye gittiğim yıllarda bir asistan vardı. Adam sürekli spor yapan çok hoş parfümler kullanan çok şık giyinen çok yakışıklı biriydi. Ben makina mühendisiyim ortamimiz daha çok erkeklerle doluydu. Ama o asistan derse girince tüm kizlar erkenden derse kosardik. Termodinamik dersi asistaniydi en zor ders olmasına rağmen 80 almıştım finaldeno kadar çok bizi derse baglamisti hoca Hala da idolumdur kendileri.

Güzellik her şey olmasa da çok şey bu bir gerçek. Kim ne derse desin özellikle iş ortamında prezantabl görüntü bir sıfır öne geçiriyor. Hayatın her alanında da bu böyle. Bir de dis görünüşüne önem veren insan belli bir sosyo-kültürel yapıya ait sayılıyor bence. Kendine değer veren bakımlı insana herkes daha bir saygı duyuyor. Ama bunun içini doldurabilmek önemli. Kendine gerçekten saygı duyup duymadigin, yatırım yapıp yapmadığın ilişkiyi ilerletince anlaşılır.

Kilo verebilirsin sağlıklı beslenerek ayrıca
Zor değil
Kilon 75 çok değil ki
90 küsür kilolardan 50 lere düşen var
60 lara düşsen bayağı farkeder hem özgüvenin gelir yerine
Evine abur cubur alma
Sağlıklı alternatifler var artık her yerde
Biraz araştır
Ne bilim herkes yapıyor sen niye yapamayasın ki

Dış görünüşünüz önce kendinizi rahatsız ediyorsa elinizden gelen ne ise yapın. Ve evet çoğunlukla güzel olanlar hayata 1 - 0 önde başlıyor maalesef. Ama yüzeysel insanlar ile ilişkilerinizi mesafeli tutmak en iyisi zaten de bunu yapıyorsunuz. Siz ne istiyorsunuz kendinizle ilgili bunu düşünün ve gerçekleştirin. Olması gereken insan hayatınızda oluyor zaten.

Kendi sağlığınız ve dış görünümünüz için kilo verin. Bakımlı olun. Dış görünüş önemli. Kilolar insanın üstünde bir yük. 1.5 senede tüp bebek tedavisi dolayısı ile aldığım hormonlar, yumurta kalitesi artsın diye tükettiklerim ve stres bana 12 kilo getirdi ve bu kiloya hayatım boyunca hiç çıkmamıştım. Kilo aldığım dönemde ne giyimime özendim, özgüvenim de azaldı. Çocuk ta yapamadım üzerimde bir de 12 kilo vardı. Fazla kilolu grubunda olmak beni üzüyordu. Kararımı verdim diyete başladım, hala diyetteyim. Yaklaşık 8 kilo gitti. Kendimi çok daha iyi ve hafiflemiş hissediyorum. Yıllar uçup gidiyor. Neden gençliğimiz şişman ve bakımsız geçsin?

Sizin çıkarımlarınız abartılı olmuş.Ancak toplumda iyi giyinen,bakımlı,pozitif ışık saçan insanların ilgi odağı olduğu gerçeği de var .Ama bu kendine güvenmekle alakalı.Alleme-i cihan olsanız da şöyle yeri titreterek yürümezseniz,konuşmalarınızla insanları etkilemezseniz pek de kale alınmıyorsunuz.Ama şunu da düşünün ,sizi önemsemeyen bu kişiler ne kadar insan ????

Diyet programına uyup, karbonhidratı azaltır san kilolar gidiyor.

Ameliyatlı bir kilonuz yok. Dikkat etmezseniz 75 de de durmaz kilo. Daha fazla almadan vermek en mantıklısı. Üstüne bir 10 kilo daha eklenirse diyet insanın gözünde büyür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…