- 29 Mart 2016
- 105
- 197
- 103
- Konu Sahibi Redemerald
-
Siz şişman ve mutsuz ya da zayıf ve zarif birileri olunca çevrenizde sadece görünüşü nedeniyle farklı bakış açısı hissediyor musunuz kendinizde?
Evetse, o zaman başkalarına hak veriyorsunuzdur.
Hayırsa, kendinize haksızlık edip zayıflarla/şişmanlarla kıyaslamayın.
Deneyiminizi yok saymak amacinda asla degilim ama ben hic katilmiyorum ya. Sisman (hatta bi ara obezdim) ve biraz utangac, ice donuk sayilabilecek, biraz da ozgivensiz bir insanim. Ortaokulda filan zorbaliga ugradim. Ama universitede ve isyerinde hep cok sevildim cok arkadasim oldu patronlarim ustlerim hep cok sevdi beni. Ama sansima is ortamim oyleydi, kimse kimsenin ayagini kaydirmiyordu, sicak bi ortam vardi. Acaba ortaminiz mi cok sekilci? Eger oyle bi is ortamiysa psikolojinizin bozulmasi cok normal...
şu anda kaç kilosunuz peki? ben de kiloluyumAşırı kilolu obez seviyesinde değilim. Ama fazla kilom var. Çok fazla denedim. Diyetisyenlere paralar döktüm. Olmuyor.
Şu an tek çarem mide ameliyatı gibi duruyor. Çünkü kilolarım insanlarla karakterim ve zekam arasında etten bir duvar oluşturuyormuş gibi hissettirmeye başladı. Bu durumdan çok sıkıldım.
Bir yandan da kabullenesim gelmiyor. Bu kadar basit olmamalı diyorum.
Bence kendinizi böyle de güzel bulmalısınız.Ben kesinlikle farklı bakış açısı hissetmiyorum. Karşımdaki konuştuktan sonra karar veririm. Ama sanki diğer insanlar böyle düşünmüyor gibi geliyor.
kemik yapınızdan dolayısı sıska olamayacak olabilirsiniz.zaten dümdüz zayıf olanlar bana hiç estetik gelmiyor, vücudunu sporla şekillendirmeye bak, hatların oluşsun dolgun vücut hatları güzel kadınlar çok çekici olurAşırı kilolu obez seviyesinde değilim. Ama fazla kilom var. Çok fazla denedim. Diyetisyenlere paralar döktüm. Olmuyor.
Şu an tek çarem mide ameliyatı gibi duruyor. Çünkü kilolarım insanlarla karakterim ve zekam arasında etten bir duvar oluşturuyormuş gibi hissettirmeye başladı. Bu durumdan çok sıkıldım.
Bir yandan da kabullenesim gelmiyor. Bu kadar basit olmamalı diyorum.
Ya benim baya obez olan arkadaşlarım var nasil göründükleri zerre umrumda değil.Tek ilgilendigim yanlarında nasıl hissettiğim ne kadar iyi vakit geçirdiğimdir.
Bir de arkadaş grubumuzda biri var çok güzeldir ve de zayıftır ama biraz sessiz ve içe dönük biri.Sohbet edebilmek çok zordur bu kızla. Açıkçası sırf bu yüzden her yere cagirmayiz çağırmak istemeyiz.
Demem o ki bence olay tamamen enerji meselesi.Dis görünüş tamam elbette ilk izlenim için önemli ancak sonrasında muhabbet, tavırlar, kurulan ilişki , paylaşımlar önemlidir bence.
Sadece kilo probleminiz varsa verin kiloları bundan sonra da almamaya dikkat edin. Biliyorsunuz kilo vermek sadece güzellik için değil sağlık için de önemli. Bir de güzel ve zayıf olmak bu sahte zamanda ruhsuzluk çağında evet herşeydir. İnsanlar duygularına değil de gözlerine hitap edeni arayıp isterler hep. Onlara saygı gösterirler. Maalesef bu böyle.
Sektörüm biraz şekilci sanırım. Kendini pazarlamanı gerektiriyor. Keşke dediğiniz sıcak ortama denk gelebilsem bir yerde.
Sorun kilo , zayiflik ve guzellik degil
Olay tamamen ozguven , insanin durusu , guleryuzu ile ilgili
Kendiniz demişsiniz mesafeli duruyorum diye bu yuzden insanlar yaklasmiyordur size
Kendimden ornek veriyim size , normalde sosyal ve civil civil bir insanimdir , calistigim isyerlerinde ki hepsi de kurumsal buyuk holdinglerdi hep cok sevilmisimdir ama bir iki tanesinde ortami sevmedigim icin oldukca mesafeli ve soguk durdum ve hic arkadasim olmadi , yoneticim beni gormedi vs vs
Dis gorunus is yerinde sandiginiz kadar onemli degildir , tam tersi guzel kadinin dusmani da cekemeyeni de cok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?