Örgü Güzel Çanta Modelleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

arzusoydan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
795
1
merhaba arkadaşlar a.s. elimdeki çanta modellerini sizlerle paylaşmak istedim.umarım beğenirsiniz.netten alıntıdırlar.
devam edecek yorumlarınızı bekliyorum.....şimdilik hoşçakalın...:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım paylaşımların için saol parmaklarına ve de klavyene sağlık a.s. yeşil ve pembeli gibi olana bayıldım ben de çok hoşlar....

arkadaşlar bu çanta konusu için gönderdiğim çanta modelleri netten alıntıdır.bazılarının üzerinde hangi bloglara ve sitelere ait oldukları yazıyor.dilerseniz üzerindeki adresten ait olduğu blog veya siteye bakabilirsiniz.

sizlere bu çantadan yapmak isterseniz eğer yapım aşamalarını gösteren videolarını sunuyorum.netten alıntıdır

1.bölüm

[youtube]3QSWsgnWv-8&feature=related[/youtube]

arkadaslar cok saolun öncelıkle anlatımınız için cantalarının arasında bır tane secıp yapmak ıstıyorumda hepsi guzel kararsız kaldım ya ben bıraz daha bakarım

Arzucuğum eline emeğine sağlık çok güzeller bende birkaç copy yapacağım burdan:)))benim topiğede ekleme yapacaktın ya hayatım bekliyorum tamam mı:)))):1hug:

merhaba hanımlar,
öncelikle üzülerek belirtmek istiyorum ki, bundan böyle topiğime eklemeler yapmayacağım.dün gece emlak bölümündeki topiğimle ilgili bir uyarı aldım .konu sorumlusuna bununla ilgili mesaj gönderdim.
kendi kendime bir karar aldım ve bundan sonra sadece sohbet amaçlı siteye giriş yapacağım.öyle sanıyorum sevgili arkadaşlarım,ekrulum ,sercansenay ve hande bunlar benim arkadaş listemdekiler ve diğer arkadaşlar sizlere benim yokluğumu hisettirmezler
topiklerime ilgi gösteren herkese çok ama çok teşekkürler.herkese sevgiler.hepinizi öptüm.herşey gönlünüzce olsun.............

canım yaaa ne demek eklemicem noldu....??
ben çok beğeniodum eklediklerini... sana ricam lütfen devam et...
çok güzel gidiosun canım benim küsme sakın...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…