- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Verdi dahiliye doktoru kullanıyorum şimdilik d ve demirDoktora gidip takviye kullanmayı düşünmez misiniz, diyet yaparken değerler daha da düşebiliyor kilo vermek zorlaşıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdi dahiliye doktoru kullanıyorum şimdilik d ve demirDoktora gidip takviye kullanmayı düşünmez misiniz, diyet yaparken değerler daha da düşebiliyor kilo vermek zorlaşıyor.
Kilonuzu söylerseniz listeye eklerim.Takipteyim katılmak istiyorum
Paylaşır mısınız?Günaydın sabah tartıldım ben :) Baya şokk!! 74,2 çıktım :) 3 Günlük detox benim için harikaydı. Bugün artık diyet listeme geçiş yapıyorum. Cumartesi doğum günüm var o gün kendime ödül olarak bırakıcam akşam serbest besleneceğim. Ama sabahında hafif küçük bir şeyler yerim. Diyet listemi paylaşmamı ister misiniz?
Beni de ekler misiniz kilomu söylemiştim daha önce 87. Hedef şu anlık 75 en sonra 65 inşallahŞimdi güncel katılımcılarla kilo listemiz böyle, eğer herkes söylerse ona göre güncellerim. Benim için 1. hafta sütunu pazartesi değişecek. Önümüzdeki pazartesi tekrar güncel kiloları yazarım. Bu arada eğer yürümezseniz yada en az 40dak. spor yapmazsanız kilo vermeniz zorlaşacak. Diyette sporun önemi %20'lik bir değermiş ancak metobolizmayı da hızlandırdığını unutmayalım.
Kızlar diyetler nasıl gidiyor
Kiloyu ne zaman güncelleyeceksiniz acaba ne zaman söylememiz gerekiyor 1. HaftanınkiniŞimdi güncel katılımcılarla kilo listemiz böyle, eğer herkes söylerse ona göre güncellerim. Benim için 1. hafta sütunu pazartesi değişecek. Önümüzdeki pazartesi tekrar güncel kiloları yazarım. Bu arada eğer yürümezseniz yada en az 40dak. spor yapmazsanız kilo vermeniz zorlaşacak. Diyette sporun önemi %20'lik bir değermiş ancak metobolizmayı da hızlandırdığını unutmayalım.