ARALIK AYI DİYET GRUBU! (katılmak isteyenler gelsin en az 5-7kilo)

Günaydın sabah tartıldım ben :) Baya şokk!! 74,2 çıktım :) 3 Günlük detox benim için harikaydı. Bugün artık diyet listeme geçiş yapıyorum. Cumartesi doğum günüm var o gün kendime ödül olarak bırakıcam akşam serbest besleneceğim. Ama sabahında hafif küçük bir şeyler yerim. Diyet listemi paylaşmamı ister misiniz?

Şimdi güncel katılımcılarla kilo listemiz böyle, eğer herkes söylerse ona göre güncellerim. Benim için 1. hafta sütunu pazartesi değişecek. Önümüzdeki pazartesi tekrar güncel kiloları yazarım. Bu arada eğer yürümezseniz yada en az 40dak. spor yapmazsanız kilo vermeniz zorlaşacak. Diyette sporun önemi %20'lik bir değermiş ancak metobolizmayı da hızlandırdığını unutmayalım.

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2024-12-05 110027.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-05 110027.png
    48,9 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın sabah tartıldım ben :) Baya şokk!! 74,2 çıktım :) 3 Günlük detox benim için harikaydı. Bugün artık diyet listeme geçiş yapıyorum. Cumartesi doğum günüm var o gün kendime ödül olarak bırakıcam akşam serbest besleneceğim. Ama sabahında hafif küçük bir şeyler yerim. Diyet listemi paylaşmamı ister misiniz?
Paylaşır mısınız?

Şimdi güncel katılımcılarla kilo listemiz böyle, eğer herkes söylerse ona göre güncellerim. Benim için 1. hafta sütunu pazartesi değişecek. Önümüzdeki pazartesi tekrar güncel kiloları yazarım. Bu arada eğer yürümezseniz yada en az 40dak. spor yapmazsanız kilo vermeniz zorlaşacak. Diyette sporun önemi %20'lik bir değermiş ancak metobolizmayı da hızlandırdığını unutmayalım.
Beni de ekler misiniz kilomu söylemiştim daha önce 87. Hedef şu anlık 75 en sonra 65 inşallah

Diyet Listesi: (1. HAFTA)

1.Gün:
-Sabah aç karnına 0.5 lt Ilık su+ 1yk. sirke (ananas, alıç, elma yada biberiye olabilir)

Kahvaltı: (8.00-14:00 saatleri arasında)
- 2 Haşlanmış Yumurta (baharat ekle)
-Yanında salatalık, yeşil biber veya 1 yk. lor peynir yiyebilirsiniz.
  • 10 adet zeytin
  • 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
  • 2 wasa

Ara:
Sade kahve yada yeşil çay ve yarım elma

Akşam: (17.00-19.00'da yenmeli.)
- 6 yk. kıymalı sebze yemeği
YADA
-120 gr ızgara tavuk
YADA
-Diet ton balıklı salata
YADA
-4 köfte

VE
-3 yemek kaşığı bulgur yada basmati pilav
(Bunların yanında 1 kase yağsız limonlu salata yiyebilirsiniz.)

2. Gün:
-Sabah aç karnına 0.5 lt Ilık su+ 1yk. sirke (ananas, alıç, elma yada biberiye olabilir)
-Sade kahve + 1 kuru incir
-Ezine peynirli tost (kare tost ekmeğine)
-5 zeytin
-2 ceviz

Öğle: (12.00-15.00)
  • 1 kase Tarhana çorbası
  • 1 avuç içine sığacak kadar turşu
  • Yarım kase keten tohumu eklenmiş yoğurt

Akşam: (18.00-20.00)
  • Fırında yağsız balık
  • 1 adet haşlanmış patates ve sınırsız haşlanmış brokoli (sadece limonlu)

3. Gün:

Kahvaltı: (08.00-12.00)
-1 su bardağı kefir ile yapılmış kırmızı meyveli smoothie
-10 adet çiğ fındık
-1 tk. bal yada pekmez

-4 yk. zeytinyağlı yemek
-4 adet köfte yada haşlanmış tavuk
- 4yk. basmati yada 1 dilim tam buğday ekmek

- Öğlenin aynısı
YADA
- 1 haşlanmış yumurta ve 1 haşlanmış patates ile yapılmış hardal soslu karışık salata

4. Gün:

-1 tatlı kaşığı doğal sıkım zeytinyağı

-3 yumurtalı omlet
-Limonlu salata
-2 wasa
-10 zeytin
-1tk. sevdiğiniz reçel
-1 yk. çökelek/lor

- SADECE YEŞİL ÇAY + 2 KEPEKLİ GRİSSİNİ + 1 DİLİM ANANAS

• Tavuklu yada Ton balıklı Salata
  • 1 su bardağı ayran / kefir
  • 1 wasa

5. Gün:

-1tk. çörek otu yağı

• 2 adet yulaflı krep
  • 10 çilek / yada orta boy muz
  • 1 tk. fıstık ezmesi
  • Filtre kahve

-4 yk. zeytinyağlı yemek yada salata
  • 4yk. basmati yada 1 dilim tam buğday ekmek
  • 1 kase baharatlı ve çörekotu eklenmiş yoğurt

• 2 lahmacun
  • 1 bardak ayran

6. Gün:

• Kepekli un ile yapılmış, içine 1 yumurta ve 2yk. zeytinyağı eklenmiş dereotlu peynirli poğaça ( eğer bir avuç içinize sığıyorsa 2 adet, eğer avuç içinizden büyükse 1 adet)
  • Limonlu çay
  • 5 çiğ badem

• Domates çorbası
  • 1 Lavaş ile sarılmış döner
  • 1 bardak ayran

• 5 yk. sebze yemeği
  • Yarım kase yoğurt

7. Gün:

• 2 adet kuru kayısı
  • 1 fincan türk kahvesi

• 1 haşlanmış yumurta
  • 1 adet üçgen peynir
  • Yarım simit
  • 5 zeytin
  • Çay

• İçine hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve
  • 3 adet hurma

• Etli yada Tavuklu yapacağınız bir sebze yemeği
  • Yarım kase yoğurt
  • 3 yk. bulgur yada 5 yk. basmati pilav

Kiloyu ne zaman güncelleyeceksiniz acaba ne zaman söylememiz gerekiyor 1. Haftanınkini ☺️

haftaiçi tartıldığımda eksideydim cumartesi günü mahvettim herşeyi ve bu sabah artı çıktım bu yıl kaç defa başladıysam mutlaka bozuldu bi türlü eksiye geçemiyorum moralim çok bozuk hiç hevesimde kalmadı
güncel: 72,3 mandalinaliboyoz mandalinaliboyoz

günaydın dün akşam regl oldum sanırım kılo artışım ve umutsuzluğum bu yüzdenmiş ben de devam ediyorum ekleyebilrisem spor yürüyüş ekliycem diyetime

X