Araba alma hayalim var ama zaman geçtikçe hiç alamayacakmışım gibi hissediyorum yardım edebilir misiniz?

O kadar nakit varsa hiç krediye bulaşma. Düşük kilometreli seat ibiza bulursan kaçırma. 2 tane ibizamız oldu, sanayi yüzü göstermedi bize maşallah. Ama opel’i de hiç tavsiye etmem o da bizi sanayiden çıkarmadı.

Chery ve fiat 600 aynı bütçede zaten :) Cherylerin tasarımları harika içi taba harika bir araba ama maalesef kimse tavsiye etmiyor sadece güzelmiş iç aksanları iyi değilmiş.Fiat 600 a baktım çok güzelmiş tam kadın arabası. Bence sizi çok zora sokmayacak bir araba alın şuanlık.Citroen c3 2023 model öneririm,hem çok az yakıyor hem kadın arabası hem clio kadar basit değil hemde iç tasarımı ve dış tasarımı harika.Parçalarıda çok ucuz şuanda 800-900 bandında sizide çok zorlamaz bi düşünün derim.
Citroenleri de tasarım olarak beğeniyorum olabilir aslında

Ablacım etme eyleme canım.
1400 TL verme o arabaya.
Lütfen biraz mantıklı düşün.
Tasarımına bayıldım diye araç alınmaz.
Tabii hesapsız paran yoksa.

Yıllar içinde farklı araçlar kullandık eşimle.
WV Polo’yu tek geçerim çok pişmanım sattığım için.
Seri, parkı kolay, DSG şanzıman, yakıtı düşük, hızlanması güzel, yokuşta milim kaymaz.
Bahara doğru halen kullandığım Seat Arona’yı satıp yine WV grubundan bir araç almayı düşünüyorum.
Eşim de Seat Leon var o da güzel araba.
Aronayı neden satacaksınız?

Ben 4 sene Clio kullandım , hiç üzmedi beni . Parçası , bakımı her şeyi uygundu . 2. Eli peynir ekmek gibi gidiyor , ilana koyduğum an 10 kişi aradı ve aynı gün satışını verdim . Şimdi sıfır Polo aldım , bunu da çok sevdim . Satarken de kolay satabileceğiniz araçları düşünün
Hayırlı olsun yeni arabanız 🌺 abimin almamı önerdiği araçlar clio i20 polo gibi araçlar şuan temiz güvenilir bakıyoruz bakalım hangisi denk gelirse artık almam lazım

Hangi araba düşündüğünüz? Ben de arabamı sattım 1400 e kadar çıkabilirim ama borçla. İşin açığı krediyle vs olacak iş değil. Yakınlardan bulup 5-6 ayda bitireceğim şekilde altın ya da dolar üzerinden borç alacağım..
Fiat 600 düşünmüştüm ama kimse onaylamıyor 😂 benim çevremde alabileceğim kimse yok o yüzden kademe kademe ilerlemek daha mantıklı olacak benim için

O kadar nakit varsa hiç krediye bulaşma. Düşük kilometreli seat ibiza bulursan kaçırma. 2 tane ibizamız oldu, sanayi yüzü göstermedi bize maşallah. Ama opel’i de hiç tavsiye etmem o da bizi sanayiden çıkarmadı.
Önerilenler arasında ibiza çok evet araştıyoruz clio i20 polo ve ibiza artk temiz güvenilir hangisi uyarsa alacağım en azından kademe kademe yükselirim bekledikçe birşey alamayacağım belli ki

Ben acayip tiguan istiyorum 😁. Şimdi sandero var. Onda iyice geliştirip öyle alamayız 🤣

Araç tecrübeniz yoksa 0 araç bakmayın. 700 Bin bandında araç bulun. Minnoş araç istiyorsanız micra alın.

Selam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Yıllardır araç alma hayalim var ama bir türlü alamıyorum her geçen zaman iyice uzaklaşıyor sanki
4 yıldır çalışıyorum memurum biraz birikim yapmaya çalıştım elimden geldiğince
Şöyle anlatayım elimde şuan 700 bin nakitim var istediğim araç 1.400 tl
Kredi çekmek istedim ama hem ihtiyaç hem araç kredileri 12 ay çekilebiliyor yani istediğim araç için hem araç hem ihtiyaç kredisi çekmem lazım onunda ödemesi 70 bin yapar maaşım yetmiyor.
İstediğim aracın ikinci eli yok henüz yeni çıkan bir model.
Abim ikinci el bişey al diyor ama benim gönlüm o arabada başka birşey istemiyorum hep içimde kalacak çünkü
Ben bu aracı nasıl alabilirim? En azından 24/36 ay taksit yapan banka vs yok mudur?
Arkadaşlarım en son fuzuleve girip yazıldılar ödemeye devam ediyorlar ama ben nedense cesaret edemiyorum internette çok kötü yorumlar var sizce bu yöntem güvenli midir? Onlar çekilişsiz olan ödemelerle belirtilen tarihte aracı bulup o şekilde alacaklarmış.
Fuzulev değilde eminevimden bu yolla araç sahibi olan tanıdıklarım var.
Bende düşünüyorum bunu aslında ama oturup bir hesap yapmam lazım.
Birde hangi marka düşünüyorsunuz bilmem ama TOGG un bu konuda güzel kampanyaları var.

Şimdilik onu alıp kampanyadan faydalanabilir daha sonra borcu bittiğinde satıp istediğinizi alabilirsiniz.

Fiat 600 istiyorum aslında aklımda 500 vardı ama bu modeli tanıtıldıktan sonra başka birşeyi beğenemedim çok istiyorum onu. Daha bugün gittim bayiye sıfır araçlarda 12 ay oluyormuş bankada ihtiyaç kredisini 12 ay veriyor 100 bin üstüne
Gerçekten bu araç için mi kendinizi bu kadar zorluyorsunuz?
Demeye geldim, dedim ve gidiyorum :)

Fuzulev değilde eminevimden bu yolla araç sahibi olan tanıdıklarım var.
Bende düşünüyorum bunu aslında ama oturup bir hesap yapmam lazım.
Birde hangi marka düşünüyorsunuz bilmem ama TOGG un bu konuda güzel kampanyaları var.

Şimdilik onu alıp kampanyadan faydalanabilir daha sonra borcu bittiğinde satıp istediğinizi alabilirsiniz.
Güvenilir olduğundan emin olamıyorum hemde tl olarak birikiyor bilemedim o yüzden

Benim de o civarda param var i20 almayı düşünüyorum. istediğim 2.eller 900 civarı. mecburen 300 bine yakın kredi çekmem gerekiyor. sıfır almak şu an çok zor.
toyota'nın hatchback'ini isterdim ama bütçem yetmiyor.
bu ay banka 35 gün için %46,5 faiz verdi. daha fazla fiyatlar artmadan sene sonu almayı düşünüyorum

Arızası az gideri çok üzmeyen markaların ikinci ellerine bakın Toyota gibi.
Fiat değil 😄 hdhsjsjsk

Kesinlikle katılıyorum. Biz ikinci el Seat leon aldık 900 bine. Çok seviyorum. Çok güzel sağlam rahat kullanımlı bir araba. Hem de wv grubu.
O paraya fiata vereceğine çok daha iyi araçlar alabilir
Güle güle kullanın, yokuşta geri kaçırma olayı var mı

Selam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Yıllardır araç alma hayalim var ama bir türlü alamıyorum her geçen zaman iyice uzaklaşıyor sanki
4 yıldır çalışıyorum memurum biraz birikim yapmaya çalıştım elimden geldiğince
Şöyle anlatayım elimde şuan 700 bin nakitim var istediğim araç 1.400 tl
Kredi çekmek istedim ama hem ihtiyaç hem araç kredileri 12 ay çekilebiliyor yani istediğim araç için hem araç hem ihtiyaç kredisi çekmem lazım onunda ödemesi 70 bin yapar maaşım yetmiyor.
İstediğim aracın ikinci eli yok henüz yeni çıkan bir model.
Abim ikinci el bişey al diyor ama benim gönlüm o arabada başka birşey istemiyorum hep içimde kalacak çünkü
Ben bu aracı nasıl alabilirim? En azından 24/36 ay taksit yapan banka vs yok mudur?
Arkadaşlarım en son fuzuleve girip yazıldılar ödemeye devam ediyorlar ama ben nedense cesaret edemiyorum internette çok kötü yorumlar var sizce bu yöntem güvenli midir? Onlar çekilişsiz olan ödemelerle belirtilen tarihte aracı bulup o şekilde alacaklarmış.
Sırf görüntü dizayn içinse,o godunym ve dizaynda daha sağlam, bütçenize de uygun bir araç bulmayı deneseniz.Fiatlar teneke demişti bana da arkadaş.

5 yıl citroen kullandım, 1 yıldır da chery kullanıyorum, ikisini de çok tavsiye ederim, dayanıksız araba gibi hiç hissetmedim, temiz bi araç olduktan sonra sizi üzmez merak etmeyin, mümkünse yine de sıfır araç alın, alamıyorsanız da 1 yaş araçlara bakın km'si az olsun, ikinci el yüksek km'li araç almazsanız zaten sanayi falan işiniz olmaz, bakımdan bakıma servise gider o kadar.

X