Örgü Güzel Çanta Modelleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
merhaba hanımlar,
öncelikle topiğime ekleme yapmayacaktım ,sonra bir iki ay sonra devam ederim dedim ama sevgili '' ekrulum '' bazı konularda benim gözümü açtı ve tekrar yola devam etmem için beni teşvik etti.bunun için ekrulum a çok teşekkür ediyorum.bundan böyle kaldığım yerden devam edeceğim...

Bunlar çok güzel tşkrler Ama örmek için açıklamalara ihtiyaç hemen hepsinden yapasım geldi çok hoşlar Acaba nerdne buluruz bunların yapılışını

Bunlar çok güzel tşkrler Ama örmek için açıklamalara ihtiyaç hemen hepsinden yapasım geldi çok hoşlar Acaba nerdne buluruz bunların yapılışını
beğenmene sevindim canım.haklısın bundan sonra bazı modelleri yapılış resimleriyle eklemeye çalışırım canımyerimseniben.

çok güzel paylaşımlar tşkrler ...
Ama ben öncelikle bu çantaya takıldım örüldüğü ip ve tığ hakkında bilgi varsa yazabilirmisin

Hepsini yapası geliyor insanın yaa

Ama ben öncelikle bu çantaya takıldım örüldüğü ip ve tığ hakkında bilgi varsa yazabilirmisin

canım , maalesef herhangi bir bilgi yok:çok üzgünüm:.merserize ipliğe benziyor ama seni yanıltmak istemem:1no2:.kalın tığla yapılmış sanırım.yerimseniben

bence de çok hoş bir çanta inşallah yapar güzel günlerde kullanırsın

makrome ipinin en incesiyle ve tulip marka tığların 0 veya 1 numarasıyla yapabilirsin canım kolay gelsin

bence de çok hoş bir çanta inşallah yapar güzel günlerde kullanırsın

makrome ipinin en incesiyle ve tulip marka tığların 0 veya 1 numarasıyla yapabilirsin canım kolay gelsin

İnşlh tşkrler yapar çıkarrısam ortaya güzel bişey paylaşırım burda Ama şuan başka işlerimde var elimde Yinede en kısa zamanda denemek istiyorum çok şık İlk gördüğümden beri günlerdir hep aklımda :)

Elimde 2 çeşit makrome ip ivar bir kalın onun la da çanta örüyorum ama o buna olmayacak kadar kalın Bi dah avar o biraz ince ama yinede bu çantayı modeli örecek incelikte değil eğer daha incesi varsa olabilir ipcilere bi bakayım ben o zaman Tşkrler...

arzuş bu badi nası örülür,ben hç anlamam da tığ mı şiş mi:uhm:
anneme ördürmek istiyorum,bi adı varmı örgünün:uhm:

merhaba canım.o tığla yapılmış tatlım.adı yok ne yazık ki.biraz dantel biraz örgü topiğime bak istersen belki kendine beğendiğin birşey bulursun demoşcum.Şeniza.s.

ipin bi adı var mı peki:uhm:
anneme tarif ediim ben..
sağol cnm
süfürgem snde sağol..
tığ fln demekle olmuo öle,ör de yolla demone tatlicadiarzu

demoty evet o askılı bluz tığ işinden yapılmış...annene yaptırmayı düşündüğüne göre...elişine biraz vakıf demektir...bu trabzan dedikleri bir tığ modeli ...lif yaparken dolgu fıstıklar yapılır..aynı yere iki üç veya dört kere batıp tığa ip dolanır ve bir ssferde toplanır(annen bilir),bu modelde aynı yere iki veya üç kere batarak trabzan yapıp tek seferde toplanıyor....burayı annene okursan o anlar sanıyorum....ip olarakta pamuklu bir merserize ip olabilir....hiç bir şey bulamazsan liflik orlon ip al ondan da olur......arzucuğum ellerine sağlık....iyi seneler canım...yeni yılın kutlu olsun...a.s.a.s.

demoty evet o askılı bluz tığ işinden yapılmış...annene yaptırmayı düşündüğüne göre...elişine biraz vakıf demektir...bu trabzan dedikleri bir tığ modeli ...lif yaparken dolgu fıstıklar yapılır..aynı yere iki üç veya dört kere batıp tığa ip dolanır ve bir ssferde toplanır(annen bilir),bu modelde aynı yere iki veya üç kere batarak trabzan yapıp tek seferde toplanıyor....burayı annene okursan o anlar sanıyorum....ip olarakta pamuklu bir merserize ip olabilir....hiç bir şey bulamazsan liflik orlon ip al ondan da olur......arzucuğum ellerine sağlık....iyi seneler canım...yeni yılın kutlu olsun...a.s.a.s.

teşekkürler ekrulum....sana da iyi seneler ablacım....a.s.a.s.a.s.Şeniz

alıntı.
canım benim bilgisayarım arızalı .bu da eşimin laptopundan.topiği baştan gezersen birkaç tane sırt çantası modeli koyduğumu hatırlıyorum...

çok teşekkür ederim arzu bu harika bir çanta en kısa zamanda yapıcam ilgine çok teşekkür ederim

Bütün çantalar bir harika... Sonunda bunu yapmaya karar verdim. Tülbentlerde kullanılan oya alt ipiyle yapmayı planlıyorum. Sadece renkte karar veremedim kırmızı veya siyah olacak

X