- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için çok geç ama sizin durumunuzda olan genç kızlar icin çok güzel çözümler sunmuş ,Siz bunları düşünecek kapasitede olmayabilirsiniz ,hemen bedduaya gerek yok.....Kendinizi bu berbat evliliğe bağlamaya gerek yok.Doğum yapana kadar birikim yapın,ayrılmak tercihiniz değilse bir daha çocuk yapmayın.Kendinize evladınıza yatırım yapın.Esinizden artık sevgi ilgi beklemeyin ev arkadaşı gibi yaşayın .Nasıl olsa bulur birini yakında gider Çünkü evdekine sevgi ve saygı duymuyor ...Sizinde bu bahanelerle karşılaşmanızı diliyorum .
Ne kadar fedakar ve verici olursanız o kadar kıymetsiz olursunuz.Merhaba arkadaşlar. İçim çok daraldı çıkmazdayım içimdekileri sizlerle paylaşmak istedim bir nebze rahatlarım belki... 23 yaşındayım 5 aylık evliyim ve hamileyim eşimle uzun süren Bi ilişkiden sonra evliliğe adım attık şuan yaşadığım sorunlar evlilik öncesi sorunların 5 e katlanmış hali diyebilirim . Eşimin sevgisinden asla emin olamadım değer verdiğini düşünmüyorum diyeceksiniz o zaman niye evlendim ciddi aile problemlerim vardı belki de kaçış olarak düşündüm evliliği kendi sevgimden emindim ama eşimden asla ailesini benden önde tutuyor hep onlar için beni kırıp dökmekten çekinmiyor ve bu zamana kadar en büyük destekçisi bendim yıllarca çalıştım birikimimle düğün yaptık evlendim yine çalıştım yaranamadım ilgisi yok sevgisi yok işten gelip eline telefon kumanda aldıktan sonra dünyadan kopuyor beni görmüyor o kadar pişmanım ki evlenince düzelir diye evlendim olmadı bebek olursa düzelir dedim olmadı hatalarıma hata ekleyerek devam ettim karşımda tabiri caizse ailesine tapan beni ailesine ezdiren bana değer vermeyen beni üzmekten anlatmaktan kaçınmayan bir eş var şu hayatımda sadece sevilmek istedim be bir baba sevgisi ne koca sevgisi gördüm şunun farkına vardım ki önce benim kendimi sevmem gerekiyormuş aslında ben herşeye rağmen babamı da eşimi de sevdim de Bi kendimi sevemedim napıcağım hakkında hiçbir fikrim yok artık düzelmeyeceğini de biliyorum ölmeyi de çok istedim ama yapamadım şuan karnımda Bi bebeğim var ona kıyamam çok yoruldum çok bunaldım benim gibi olan varsa aranızda belki biraz da olsa içimi rahatlatır :)
23 yaşındasınız yıllarca çalıştınız, mesleğiniz nedir ?Merhaba arkadaşlar. İçim çok daraldı çıkmazdayım içimdekileri sizlerle paylaşmak istedim bir nebze rahatlarım belki... 23 yaşındayım 5 aylık evliyim ve hamileyim eşimle uzun süren Bi ilişkiden sonra evliliğe adım attık şuan yaşadığım sorunlar evlilik öncesi sorunların 5 e katlanmış hali diyebilirim . Eşimin sevgisinden asla emin olamadım değer verdiğini düşünmüyorum diyeceksiniz o zaman niye evlendim ciddi aile problemlerim vardı belki de kaçış olarak düşündüm evliliği kendi sevgimden emindim ama eşimden asla ailesini benden önde tutuyor hep onlar için beni kırıp dökmekten çekinmiyor ve bu zamana kadar en büyük destekçisi bendim yıllarca çalıştım birikimimle düğün yaptık evlendim yine çalıştım yaranamadım ilgisi yok sevgisi yok işten gelip eline telefon kumanda aldıktan sonra dünyadan kopuyor beni görmüyor o kadar pişmanım ki evlenince düzelir diye evlendim olmadı bebek olursa düzelir dedim olmadı hatalarıma hata ekleyerek devam ettim karşımda tabiri caizse ailesine tapan beni ailesine ezdiren bana değer vermeyen beni üzmekten anlatmaktan kaçınmayan bir eş var şu hayatımda sadece sevilmek istedim be bir baba sevgisi ne koca sevgisi gördüm şunun farkına vardım ki önce benim kendimi sevmem gerekiyormuş aslında ben herşeye rağmen babamı da eşimi de sevdim de Bi kendimi sevemedim napıcağım hakkında hiçbir fikrim yok artık düzelmeyeceğini de biliyorum ölmeyi de çok istedim ama yapamadım şuan karnımda Bi bebeğim var ona kıyamam çok yoruldum çok bunaldım benim gibi olan varsa aranızda belki biraz da olsa içimi rahatlatır :)
Boşuna acımayın, bir üyeye şöyle yorumlar yazan tiyniyette biri.
İlişkinin çöpünü buraya atıp kocişkosuyla devam edecek 2. Çocuğu da yapar tez zamanda. Kocanın piyasası düşsün diye.
Öyle mağdur biri değil. Sadece kocayı elinde tutamamış çocukla bile ( çocuk olunca düzelir dedim diye yazmış ) ondan teselli bulmaya konu açmış.
15 yaşında açık liseye geçip çalışmaya başladım garsonluk la daha sonra bir fabrikada çalışmaya başladım23 yaşındasınız yıllarca çalıştınız, mesleğiniz nedir ?
Tahsilin ne bilmiyorum? Bebek olmadan evvel ücretsiz kurslar var mesela onlara katıl. Hem atmosferin değişir, hem bir şeyler öğrenirsin. 700 saatti sanırım sertifika almak için tamamlaman gereken süre. Sonra bu sertifikalar ile sen de kurs verebilirsin.Keşke senin annen de koşa koşa üremeseymiş
Söylediklerinizde çok haklısınız sorun şu ki yazdıklarınızın hepsi gerçekleşmiş olan şeyler bundan sonrası için nasıl bir yol izlenir bunu bilmiyorum işte
15 yaşında açık liseye geçip çalışmaya başladım garsonluk la daha sonra bir fabrikada çalışmaya başladım
Çok güzel yazmışsın ama mutlu çocuk aile ortamında anne baba sevgisi ile büyüyen, kıymet gören çocuk oluyor... Kendi basinizi yakmissiniz, evlenir evlenmez kaderinize masum bir bebeği ortak etmek neden?Hatalarımın farkındayım düşündüğünüz kadar bilinçsiz biri de değilim düzeltmek inşa etmek için çabalıyorum ayrıca benim gibi sorunları olan kadınlar ben yaşadım çocuğum yaşamasın düşüncesindedirler elimden geldiğince mutlu Bi çocuk yetiştireceğimden emin olmanızı isterim