- 4 Kasım 2007
- 795
- 1
-
- Konu Sahibi arzusoydan
beğenmene sevindim canım.haklısın bundan sonra bazı modelleri yapılış resimleriyle eklemeye çalışırım canımyerimseniben.Bunlar çok güzel tşkrler Ama örmek için açıklamalara ihtiyaç hemen hepsinden yapasım geldi çok hoşlar Acaba nerdne buluruz bunların yapılışını
çok güzel paylaşımlar tşkrler ...
Ama ben öncelikle bu çantaya takıldım örüldüğü ip ve tığ hakkında bilgi varsa yazabilirmisin
Hepsini yapası geliyor insanın yaa
çok güzel paylaşımlar tşkrler ...
Ama ben öncelikle bu çantaya takıldım örüldüğü ip ve tığ hakkında bilgi varsa yazabilirmisin
Hepsini yapası geliyor insanın yaa
bence de çok hoş bir çanta inşallah yapar güzel günlerde kullanırsın
makrome ipinin en incesiyle ve tulip marka tığların 0 veya 1 numarasıyla yapabilirsin canım kolay gelsin
bence de çok hoş bir çanta inşallah yapar güzel günlerde kullanırsın
makrome ipinin en incesiyle ve tulip marka tığların 0 veya 1 numarasıyla yapabilirsin canım kolay gelsin
çok sağol süpürgecima.s..iyi bayramlar canım.:1hug:canim cok güzel olmus emegine saglik
demothy tig isine benziyo canim buusengözlerimebaksanabarzuş bu badi nası örülür,ben hç anlamam da tığ mı şiş mi:uhm:
anneme ördürmek istiyorum,bi adı varmı örgünün:uhm:
arzuş bu badi nası örülür,ben hç anlamam da tığ mı şiş mi:uhm:
anneme ördürmek istiyorum,bi adı varmı örgünün:uhm:
demoty evet o askılı bluz tığ işinden yapılmış...annene yaptırmayı düşündüğüne göre...elişine biraz vakıf demektir...bu trabzan dedikleri bir tığ modeli ...lif yaparken dolgu fıstıklar yapılır..aynı yere iki üç veya dört kere batıp tığa ip dolanır ve bir ssferde toplanır(annen bilir),bu modelde aynı yere iki veya üç kere batarak trabzan yapıp tek seferde toplanıyor....burayı annene okursan o anlar sanıyorum....ip olarakta pamuklu bir merserize ip olabilir....hiç bir şey bulamazsan liflik orlon ip al ondan da olur......arzucuğum ellerine sağlık....iyi seneler canım...yeni yılın kutlu olsun...a.s.a.s.