Araba alma hayalim var ama zaman geçtikçe hiç alamayacakmışım gibi hissediyorum yardım edebilir misiniz?

Güle güle kullanın, yokuşta geri kaçırma olayı var mı
Teşekkürler.
Yok yokuş desteği var hatta eğer onu açık tutarsan ışıkta durduğunda falan ayağını gazdan çektiğin anda duruyor hatta. Kullanımı aşırı keyifli geldi bana. Tabii biz düzden geçtiğimiz içinde böyle aşk yaşıyor olabilirim kendisiyle 😃

Abimle babamda aybı tepkiyi veriyor 😂 of çok görselciyim yoksa başka sebebi yok hiç anlamam motordan falan ama sanırım iyi değil hiç onay çıkmadı konudan da 😂
Çok tecrübeli olduğum söylenemez araba konusunda ama bence dış görünüşünden çok iç konforu, motor gücü, mazot yakma değerleri bunları kontrol etmeniz paranızın hakkını vermek olur. Araba evet çok güzel dış görünüş olarak ama yorumlardan anladığım kadarıyla ederi bu değil. Babamın Ford eşimin Skoda arabası var. Belki 2. El diyedir ve babam fazla pimpirikli biraz masraflı oluyor ama eşimin skodası tam bir mükemmellik bence. 2013 model sıfır alınmış bi araba 8 sene mecburi bakımlar vs hariç tamirci yüzü görmemiş. Eşimin ve arkadaş çevresinin acemilik araçlarıymış. Kaç kişi öğrendi diye sayıyo eşim. Dahası baya da kaliteli. Tip olarak aynı olduklarını söyleyemem ama kalite bakımından vereceğiniz parayı daha bu özellikleri göz önünde bulundurarak seçmenizi öneririm. Bi de 2. El daha ortalama bi arabayı şimdi alıp, seneye hem maaşınız hem arabanın değeri artmışken çok daha rahat biraz kredi ya da yaptığınız birikimle falan sıfır bi araç alabilirsiniz. Unutmayın ki yıllık kosko, sigorta, bakımlar falan hiç ucuz şeyler değiller. Biraz daha pahalı gelicektir ama aldığınız marka ne olursa olsun sanayiler yerine servisleri tercih ederseniz yaptıkları işe garanti falan veriyorlar. Daha güvenli oluyor. Ve ödeme açısından da bi sürü kolaylık sağlanıyor en azından babamdan gördüğüm bu. Babamın aracını şans eseri sürekli gittiği serviste bakıma sokmuşlar hep. Babam alırken çok hoşuna gitmişti bu durum şimdi de devam ettiriyor. Bi de servisler kendi baktıkları aracı 2. El olarak satın almak konusunda daha istekli oluyorlar.

Selam güzel hanımlar bana akıl verip yol gösterebilir misiniz?
Yıllardır araç alma hayalim var ama bir türlü alamıyorum her geçen zaman iyice uzaklaşıyor sanki
4 yıldır çalışıyorum memurum biraz birikim yapmaya çalıştım elimden geldiğince
Şöyle anlatayım elimde şuan 700 bin nakitim var istediğim araç 1.400 tl
Kredi çekmek istedim ama hem ihtiyaç hem araç kredileri 12 ay çekilebiliyor yani istediğim araç için hem araç hem ihtiyaç kredisi çekmem lazım onunda ödemesi 70 bin yapar maaşım yetmiyor.
İstediğim aracın ikinci eli yok henüz yeni çıkan bir model.
Abim ikinci el bişey al diyor ama benim gönlüm o arabada başka birşey istemiyorum hep içimde kalacak çünkü
Ben bu aracı nasıl alabilirim? En azından 24/36 ay taksit yapan banka vs yok mudur?
Arkadaşlarım en son fuzuleve girip yazıldılar ödemeye devam ediyorlar ama ben nedense cesaret edemiyorum internette çok kötü yorumlar var sizce bu yöntem güvenli midir? Onlar çekilişsiz olan ödemelerle belirtilen tarihte aracı bulup o şekilde alacaklarmış.
reklam oluyror mu bilmiyorum da arkadaşım eminevim e girmişti 4 5 ay önce. şuan araba aldı çekiliş ona çıktı 10 bin ödüyor aylık. bende katılmayı düşünmeye başladım başka türlü araba sahibi olabileceğimi sanmıyorum şu ekonomide.

Benim elimdeki nakit clioya yetiyordu clio 21 model 22 çıkışlı aldım 1.3 turbo. . Araç alırken görsellikte bir unsur ama motor gücü ve yakıt ön planda olmalı. Ben ev borcunu bitirene kadar elimdeki olanı alayım sonra yükseltirim dedim gözüm troc larda bakalım nasip :)

X