Günümüz erkekleri niye böyle ?

Bu yorum çok doğru ya cidden mesela benim evliliğim de böyle oldu bir abla tanistirmisti eşimle bana geldi çocuk seni çok beğenmiş vs vs dedi onada gitmiş kızın sana dibi düştü aşık oldu fln demiş oysaki ortada öyle bişey yokdu sonra aracıları def ettik aramızdan sonradan konuştukça sevdik birbirimizi o ayrı konuda aracılar tam bı duzanbazdir inanmayın

Adam begenmemis. Yani sizi yedekte bekletse, konuştuğu asıl başka bir kız olsa bile en azindN merhaba der. Eklemiş bakmış olmamış. Arkadaşın da muhtemelen adamı ikna etmeye çalışıyor. Bence sil arkadaşına da bi daha sorma. Ben sevmedim tavrını çok kaba biri de kulağına gitsin. Bir daha öyle ziplamasin

Beğenmemiş olabilir ancak günümüz erkekleri nazlı, cilveli maalesef senin adım atıp çiçek falan alman gerekiyor roller değişmiş napalım

Neden günümüz kadınları bu kadar bir erkeğe takıntılıysa erkeklerde o kadar umursamaz oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…