Günümüz erkekleri niye böyle ?

asdfgh1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2024
23
29
31
Sevgili hanımlar herkese merhaba,öncelikle bu ay meme kanseri farkındalık ayi ilk olarak onu hatırlatmak kendinizi kontrol etmenizi rica ederim.

Konuma gelecek olursak,31 yaşındayım. Yaklaşık 4 ay önce Toxic iliskimi nişan atarak şahlandırdım :) çok zor ve sancılı bir süreçti. Ara ara ataklarım gelse de genel olarak iyiyim. Kilo aldım. Ağlama krizlerim çok sık gelmiyor ara ara yokluyor ama iyiyim genel olarak. Hayat devam ediyor sonuçta ve değmeyen bi insan icin kendime cok kötü davrandım. Gerçekten su ki insanın kendine verdiği zararı kimse vermiyor onu anladım.

İs yerinde bir arkadaş, bir arkadaşım var seni onunla tanıştırmak istiyorum dedi. İnstgramdan fotoğraflılarımı göstermiş, abi tanıştır bizi demiş. Ben biraz erken degil mi dediğimde is yerindeki arkadaşlarım hayat devam ediyor bi tanış dediler Kabul ettim. Neyse çocuk beni ekledi iki gün önce fakat mesaj atmadı. Nişanlanmadan önce beni yine böyle tanıştıranlar olmustu. O çocuklar direkt yazmıştı. Arkadaşıma dedim. Yazmadı begenmedi sanirim sence sileyim mi dedim? Hayır çok erken bi dur bakalım dedi. Sizce neden yazmadı? Ben tepkisiz bir şekilde bekliyorum ama yazmasını bekledim :)
Teşekkürler şimdiden herkese

Sil gitsin, konuşmak için eklemiş yazmıyor neyi bekliyor ekinlerin boy vermesini mi?

Ya dediğiniz gibi beğenmedi ya da siz ilk adımı atın istiyor. En iyimser tarafımla son seçenek adam gerçekten çok meşguldu, aklına bile gelmedi instagram falan, yerinizde olsam bir hafta beklerdim yazarsa yazar yoksa da siler geçerdim.

Tanışmaya niyeti olan merhaba yazar, sonuçta modern görücü modu konuşmak için ekleniyor haberli şekilde. Mıyıl mıyıl en sevmediğim erkek tipi.

Aslinda ben sorunun buyuk kismini hemcinslerimde goruyorum. Isine gelmiyor mu kes at ama cogu kisi kesip atmak yerine kangrene cevirmeyi tercih ediyor. Cok zor vazgeciyorlar benim buradaki konulardan gordugum durum bu.

Sizin olayiniza gelirsek yazmadi mi silin abi. Kendi kossun siz boyle bekleyip durmayin. Once kendinize deger verin.

B hikaye falan paylaşsanız belki ona yorum yazar. Muhabbeti başlatmaktan çekiniyor olabilir.

B hikaye falan paylaşsanız belki ona yorum yazar. Muhabbeti başlatmaktan çekiniyor olabilir.
Bilemedim. Ama bence kızlar haklı. Erkek istese yapmayacağı
Sey yok. Aracıya yazmalı miyim ? Ne oldu diye? Onu da yazmak istemiyorum. Meraklı gözükmek de istemiyorum. Çokta önemli degil sanırım silecegim :)

Bilemedim. Ama bence kızlar haklı. Erkek istese yapmayacağı
Sey yok. Aracıya yazmalı miyim ? Ne oldu diye? Onu da yazmak istemiyorum. Meraklı gözükmek de istemiyorum. Çokta önemli degil sanırım silecegim :)

Ben olsam çok önemsiyormuş gibi görünmek istemem, bu yüzden sormam.
Sanırım silmem de. Dursun öyle.
Anlamsızlık içinde dursun yani =)

Hem abi bizi tanıştır hemde adım atma ne saçma.
Ağır abi silinmeyi hak ediyor

Kesinlikle silin derim değere binersiniz belki ama sonrasında da bence olmasın tutuk bu. Yani erkek dediğin azıcık atik olur ya daha bismillah bir şeye başlamadan kafanızda? Oluşmuş ilişkide nasıl olur tahmin bile edemiyorum

Günümüz erkeklerine bu rahatlığı veren ne yazık ki kadınlar. Kadınlar bir ilişkiye başladığında adamların tüm hatalarına rağmen vazgeçmiyor, ama günümüz erkekler öyle değil hiç çaba harcama gereği duymuyor, işine gelmediği zaman hemen kadına yol veriyor.

Kimseye böyle inanma. Arkadaşların sana oyun oynamış olabilir. Ona gitmişlerdir ( bu kız seni çok beğendi ama çekiniyor istek atamıyor sen at bi yaz) demişlerdir. Sana da gidip tersini söylemişlerdir. Aman diyim sil gitsin tongaya düşme. Beğenen insan instagram değil telefon no ister görüşür

"abi tanıştır bizi" kısmı külliyen yalan değilse ben de buraya çıplak fotoğrafımı atarım.
tanıştır bizi diyen adam şimdiye kadar 50 kere yazardı
senin arkadaşlar ona gidip "seninle tanışmak istiyor" falan demişlerdir öyle ekletmişlerdir adama
1 hafta daha bekle sonra sil gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…