Günlük Yogam, Diyetim, Pilatesim, Temizliğim

benimdi
eşim de sürpriz yaptı bir şehirden uzaklaştık
madem parasını verdik aman ziyan olmasın diye yedik içtik
neyse almamışız buna da şükür.
ama 3 gün boyunca ciddi açtım o "üzdü" :KK70:
bir de 3. hafta duraklama oluyormuş zaten umarım ondandır :KK61:
Nice yıllara o zaman ☺️
Afiyet olsun iyi yapmıssınız

Bi yazı okumuştum pişman olmamak gerekiyormuş yapılandan
Kilo oluyor dıye düşünme şifa oluyor diye düşünün🙈

Duraklama zamanı olabılır regl dönemi yakınsa da vermemiş görünüyor olabılırsınız

Nice yıllara o zaman ☺️
Afiyet olsun iyi yapmıssınız

Bi yazı okumuştum pişman olmamak gerekiyormuş yapılandan
Kilo oluyor dıye düşünme şifa oluyor diye düşünün🙈

Duraklama zamanı olabılır regl dönemi yakınsa da vermemiş görünüyor olabılırsınız

aslında pişman değilim şöyle ki bir arkadaşımın ısrarı olmasa doğum günümden sonra başlayacaktım diyete.
O hadi yapalım en kötü doğum gününde bozarsın dedi de başladım
yoksa belki de yemiş yemiş şimdi 64 65 e çıkmıştım.
Hem kilo almadım Doğum günüme 3.5 kilo zayıf girdim. Zararın neresinden dönersen kar valla...

Slm, mayacım nasıl gidiyor? Ben tekrar düzenime dönmeye çalışıyorum.
Günde 6 bardak su✅
Sağlıklı ve ölçülü beslenme✅
Kişisel bakımlar✅
Başladım hayırlısıyla.
Bir de birikim yapmam lazım. Ama yapamıyorum.
Valla keyfi alışverişi kestim aylardır.
Sadece ne ihtiyaçsa onu alıyorum. Mutfağa dikkatli harcıyorum. Para su gibi gidiyor:KK43:

Slm, mayacım nasıl gidiyor? Ben tekrar düzenime dönmeye çalışıyorum.
Günde 6 bardak su✅
Sağlıklı ve ölçülü beslenme✅
Kişisel bakımlar✅
Başladım hayırlısıyla.
Bir de birikim yapmam lazım. Ama yapamıyorum.
Valla keyfi alışverişi kestim aylardır.
Sadece ne ihtiyaçsa onu alıyorum. Mutfağa dikkatli harcıyorum. Para su gibi gidiyor:KK43:

araçtaki sıkıntı 5 bin tuttuğu için ben de maalesef alışveriş yapamıyorum yaa :KK43:
diyet benim de gitti kiii dün tartıldım şükür almamışım kilo çok sevindim :dua:
ama gece hala yemiyorum
tatlı 1 aydır doğum günü harici yemedim
cips mips asla ağzıma sürmedim essilaam çok dirayetliyim o konuda...
diğer konulara çocuktan şu an için vakit kalmıyor maalesef :KK43:

Son düzenleme:
Bugün sağlıklı beslenme işi tamamdır.
Bu saatten sonra sadece yoğurt yerim. 1 bardak daha su içerim yatarken.
Regl dolayısıyla enerjim düşük ama idare ediyorum. Rahat 1 kg dan fazla şişkinlik var üzerimde şu an.
Pazartesi bi tartılayım bakalım.

Son düzenleme:
Bugün sağlıklı beslenme işi tamamdır.
Bu saatten sonra sadece yoğurt yerim. 1 bardak daha su içerim yatarken.
Regl dolayısıyla enerjim düşük ama idare ediyorum. Rahat 1 kg dan fazla şişkinlik var üzerimde şu an.
Pazartesi bi tartılayım bakalım.

HELLO canım naaptın tartıldın mı?
doktora gidemedim çünkü çok yoğundu ve izin almak bütün işlerimi aksatacaktı.
Şimdi pişmanım ama gitmediğime randevum da yandı :KK43:
cuma berbat yoğundu, hafta sonu yine çok yedim ve mutsuzum.

Ancak cuma tartısında 59.00 kg çıktım :KK71:

Slm. Durum bildiriyorum. Sağlıklı beslenme durumları fena sayılmaz. Bu hafta daha da dikkat edeceğim inş.
Tartıldım 58 kiloyum. Aslında benim kilo konusundaki en büyük meselem sabit bir kiloda kalamamak. Ya alıyorum ya veriyorum☺
Kışın su içmek zor oluyor ama günde 4 büyük bardak içiyorum.
Yeni yıla kadar düzenimi iyice oturtmak istiyorum.
Bu akşam uzunca bir yürüyüş yaptım bir de.

Slm. Durum bildiriyorum. Sağlıklı beslenme durumları fena sayılmaz. Bu hafta daha da dikkat edeceğim inş.
Tartıldım 58 kiloyum. Aslında benim kilo konusundaki en büyük meselem sabit bir kiloda kalamamak. Ya alıyorum ya veriyorum☺
Kışın su içmek zor oluyor ama günde 4 büyük bardak içiyorum.
Yeni yıla kadar düzenimi iyice oturtmak istiyorum.
Bu akşam uzunca bir yürüyüş yaptım bir de.

su da içelim yaa ben suyu çok unuttum...
Yürümek de güzel ama benim yürüyecek halim kalmıyor, çocuk canavar :KK70: ama sen yürüyebiliyorsan süper!
bir de bulaşık yıka çamaşır yıka zaten sanırım tüm yediğimi eritiyorum :KK70:
bu arada yine kilolarımız aynı... Bu kadar olmaz artık hehe..
bu ay dışarı şık bir yere gideceğiz, elbise sipariş ettim, bakalım hedefim iyice zayıf bir insan olmak :KK200:

Slm.. dün akşam bir misafirliğe gittik. Mecburen pasta börek fln yedim :KK43: Bugün uzun bir yürüyüş ve dikkatli yiyerek telafisini yapıyorum.

Slm.. dün akşam bir misafirliğe gittik. Mecburen pasta börek fln yedim :KK43: Bugün uzun bir yürüyüş ve dikkatli yiyerek telafisini yapıyorum.

Ben de dün 1,30 du sanırım pırasa ve makarna yedim az
sonra hiçbir şey yemedim
bir de işte bir sıkıntı oldu, sonra geçti ama yemek yemeği unutmuşum :/
ama bugün durur muyum hemen bir hamburger menü ile ortamı şenlendirdim
ama yarısını yediğimle kaldım mideme oturdu çok fena.
Bugün spora başlıycam yine 15-20 dk setlere.
sabah 58.90 çıktım :KK70:
58 i gördüm artık sonundaki 900 gramı kabul etmiyorum :KK70:

Çok iyi gidiyorsun maya👏💕
Ben hiç kilo vermek istemiyorum aslında. Sadece sağlıklı beslenmek ve belli bir kiloda kalabilmek istiyorum. 55 de kalsam iyi. Ama işte ya alıyorum ya da sağlıklı besleneyim derken habire veriyorum😁
✅Ben telefon ve int. Sosyal medya vs. Kullanımını azaltmak istiyorum. İnş. Başarırım.
✅Bugünden itibaren kitap okumaya başlıyorum.

Çok iyi gidiyorsun maya👏💕
Ben hiç kilo vermek istemiyorum aslında. Sadece sağlıklı beslenmek ve belli bir kiloda kalabilmek istiyorum. 55 de kalsam iyi. Ama işte ya alıyorum ya da sağlıklı besleneyim derken habire veriyorum😁
✅Ben telefon ve int. Sosyal medya vs. Kullanımını azaltmak istiyorum. İnş. Başarırım.
✅Bugünden itibaren kitap okumaya başlıyorum.

aaa süper
ben artık eve gider gitmez telefonu şarja koyuyorum ve bakmıyorum.
Çünkü çocuklar gerçekten bizi kopyalıyor.
Eşim eve gelince tv açıyor direkt ve çocuk şu an çalışan çalışmayan kumandayı anlayabiliyor ve inatla çalışanı isteyip kanal değiştiriyor. Her ne kadar izletmesek de etrafta sesler var ve hareketleri görüyor ve evet komik ve hoş gelse de kaptığı ilk şeylerden birinin bu olması canımı sıkmadı değil. O nedenle 1 aydır tv yanına sokmuyorum evden gelince.
Yani televizyona kapılan bir çocuk da değil aslında, 10 sn kapılıp izlemez zaten o odada bulunmak da istemiyor ama benden kapacağı şeyler telefon/kumanda olsun istemiyorum. Resmen ayna oldu bana, demek ki ne kadar uzak tutmaya çalışsak da en çok yaptığımız şey telefon ve televizyon çocuk da bunları öğrendi :KK43: 1 aydır müzik dinleme, kartlar, kütüphane, kitaplar bunları kurcalıyoruz... 1 ayda o kadar çok değişti ki demek isterdim ama o yok daha :KK70: demek çocuğun kapasitesi bu napalım. Hep ben kaçıyorum sen kovala, saklandım cee ay nerden nereye geldim...
konunun özü biz kaliteli şey yaparsak çocuklar er ya da geç kaliteli şeyler yapacak, tv izlersek de o da oturup tv izleyecek...

bugün itibariyle 58.60 ım...
oh be şükürler olsun. Az ama öz gidiyor kilolar.
Su, düzenli beslenme bu ikisi hariç pek bir gelişim gösteremedim ama hala maalesef :KK43:

saçlarımın önünü kestim ama elimi korkak alıştırmışım pek belli olmuyor :KK70:
birazcık yenilik istiyorum sanki :KK43:
alışveriş için haaalaaaa kilo vermeyi bekliyorum maalesef.

Maya slm canım. Yeni yıl yaklaşıyor hedeflerimize sıkı sıkıya sarılmamız lazım. Sağlıklı beslenmeye, bol su içmeye devam etmeliyiz. Yine kafama bişeyler takmaya başladım. Meditasyon falan mı yapsak? Ruhuma iyi gelecek bişeyler yapmalıyım. Zihnimdeki düşünceler beni yoruyor.

Maya slm canım. Yeni yıl yaklaşıyor hedeflerimize sıkı sıkıya sarılmamız lazım. Sağlıklı beslenmeye, bol su içmeye devam etmeliyiz. Yine kafama bişeyler takmaya başladım. Meditasyon falan mı yapsak? Ruhuma iyi gelecek bişeyler yapmalıyım. Zihnimdeki düşünceler beni yoruyor.

Ben hep takıyorum :KK70: gerçekten doğru söylüyorsun.
İnan hiçbir şey yapamıyorum bir kitabın sayfasını bile açamıyorum.
Gündüz kalkıp 15 dk güneşe selamlar hayaaaal oldu bende de maalesef.
Bol suyu da unuttum bak, hava da soğuk ya.
Bugün külçe gibi kalktım zaten yataktan. İşte de benimle ilgili olmayan ama beni yoran sıkıntılar oldu.
Çocukla bile adam gibi ilgilenemedim, tek yaptığım beslemek oyunlar oynamak ve yığılmak...
Ben şimdilik çocuğu uyutunca eşimle yılbaşı temalı filmler izliyorum, gerçekten ruhuma iyi geldi bunu önerebilirim sadece.
Bir de cilt bakım ürünleri aldım kendime. Yüz maskesi ve nemlendirici. O konuda da bakıma devam ediyor gibiyim...
O zaman şey yapalım;
Diyete devam
Bol su içmeye devam
2 günde bir cilt bakımına devam
Biraz da 20 dk meditasyon/kitap veya hareket?

8000 adımla ilerliyorum....
Hafta sonu aşırı abarttığım beslenmemi salıdan itibaren dizginleyerek, 200 gram verdim :KK70:
artık gün aşırı 10 bin adım atma hedefim var, rejime de devam ediyorum.
Yılbaşından itibaren yeni cilt bakımı cicilerimi de kullanmaya başlayacağım :KK200:

Yine ben
yürüyüşler+diyet+su içme tamam
ama çocuk nedeniyle maalesef ekstra bir şeye vaktim olmuyor :KK43:
yine de yürüyüş bir meditasyon oldu benim için, en azından kafamı boşaltıyorum.
Şimdilik bu şekilde.

X