Gösteriş yapacak yaYahu hangi devirdeyiz, yaşlı işi artık onlarBiri bu kayınvalideleri durdursun.
evet bütün bileziklerde satışta zarar edersin ama işlemesiz taşsız modellerde çok cüzi bi miktardır bu zarar lakin taşlı işlemeli modellerde yarı yarıya zarar edilebiliyor.onları satarken zarara ugruyor mu bilginiz var mı
peki bayram seyran dügün gibi özel günlerde sizcede hoş durmuyor mu
kaba tabirle köylü işi, takıyı sevmem, düğün dernek dışında asla takmam zaten takarsam da set takarım kıbar bır kolye kupe o kadar bılezık bence çok kötü duruyor gösteriş merakından başka birşey değil bana göre ...Ben evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf
Sürekli takmak için lütfen sarı sarı burmalardan almayın. Çevreniz nasıl bilmem ama 3 tane bilezik taksam koluma akşama kadar insanların alay konusu olurum kesin... Artık daha zarif,bijuteri takıları takılıyor. Yani illa altın olacaksa bile zarif künye bileklik vs olsun. Yatırımını kolda taşımak bana çok kaba geliyor. Şangır şungur... Bende 4 yıllık evliyim bir iki defa aile zoruyla düğünde taktım artık onu da takmıyorum. Altının varsa var yoksa yok kime ne...Ben evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf
Gösteriş yapacak ya
tatilde takmasıda gercekten cok sacma olmuş yaya ben bu yaz tatilde gördüm.. bikiniyle kolunda 3 bilezik boynunda 2 kolye..
cevremdeki herkezin genelde taktıgını dile getirmiştim =)Sürekli takmak için lütfen sarı sarı burmalardan almayın. Çevreniz nasıl bilmem ama 3 tane bilezik taksam koluma akşama kadar insanların alay konusu olurum kesin... Artık daha zarif,bijuteri takıları takılıyor. Yani illa altın olacaksa bile zarif künye bileklik vs olsun. Yatırımını kolda taşımak bana çok kaba geliyor. Şangır şungur... Bende 4 yıllık evliyim bir iki defa aile zoruyla düğünde taktım artık onu da takmıyorum. Altının varsa var yoksa yok kime ne...
Bazı ünlü kişilerin videoları var "favori takılırım, günlük takılırım" vs diye... Bir çoğu imitasyon. Parasızlıktan mı almıyorlar.. Alakası yok...
cevremdeki herkezin genelde taktıgını dile getirmiştim =)
olmassa burdakilerin dediği gibi kalın 1 tane zarıf birşey alıyım takıyım hem cok abartıda olmaz gibisende al tak hevesini alırsın..
çokta değer kaybedecek şekilde alma ki hevesin geçince bozdurduğunda zarar etme.
3 tane alıp takmaktan vazgectm bende onun yerine 1 tane kalın sık birşey alıp takaym =)Ben hiç sevmem.
Hiç de takmadim.
Yeni gelin olduğum belli olsun havası var millette. O tasayı anlamıyorum.
Icinizde kalmissa siz takın tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?