Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

Ben takmam cevremde dugunlerde ne bulursa takan cok var guluyorum birde bana hava atiyorlar :)

Ama siz seviyorsunuz ve ozeniyorsunuz alin takin ama bence o paraya trabzon alin sadece ozel zamanlarda takin derim daha havali.

Hayatimda kendi dugunum disinda hicbir ortamda altin taki takmadim, takmam da,
Takanlar da tarzina uydurursa tamam ama gayet spor giyinmis biri parmaginda yuzukler, kolunda bilezikler modunda dolasinda inanilmaz rukus gorunuyor.
Amac benim param var demekse, kaliteli birkac aksesuarla (canta, gozluk, fular vs) cok daha elegan bir goruntu yakalanabilir. Yoksa yalan dunyadaki gulistan gibi gorunuluyor maalesef...

Altin bileklik cok daha modern durur bileklik alin bence

Bildigimiz "gelin bilezigi" diye tabir edilen bileziklerden mi? Eger oyleyse ben pek hoslanmiyorum. Hele 3 tane ayni anda takmak abarti geldi biraz. Ama tabi siz cok heves etmissiniz, nasil istiyorsaniz oyle yapin.

Bana ve çevreme göre altın bilezik avam duruyor. Şık bileklikler alabilirsiniz illa altın takacağım diyorsanız.

Bizim burada bir doktor var, kızını parka indirdikçe park inliyor şıngır şıngır bilezik sesiyle. Her iki kolunda da var 6-7 tane. Önce bilezik sesi sonra kızı en son kendi çıkıyor ortaya. Bim'e falan gidip ekmek, dost yoğurt alıyor gayet günlük hayatta kullanıyor yani. Neden olmasın?

Ha ben elime geçen parayı çocuklarımın eğitimi, geleceği için değerlendirirdim ama zevk ve tercih meselesi tabii.

Ben nefret ediyorum gunluk hayatta bilezik olayindan.
Zevk meselesi tabi icinizde kaldi ise alip takin.
Ben 9 senelik evliyim. Tum dugun takilarim duruyor hicbirine dokunmadik. Ama hic takmadim bilezikleri.

Benim de bu tarz bi bilezigim var.. (her ne kadar takmasam da )
3 tane alacagina 1 tane tek al ay4ica internetten de bakarsaniz cok şıkk kelepçeli bileklikler var bence onlardan alin. Gunluk icin uygun u bilemem ama yatirimlik olmaz kelepceli cunku işçiliği cok oluyr.

3 sene bitti bizim. Bileziklerim, setim hepsi duruyor ama bi defa bile cikarip takmadim.
Altin bilezik benim icin yatirimdan öte degildir kolumda gezdirmem.
Cevremde dugun takilarini takip dolasan pek gormedim.

Gunluk hayatta hic zarif durmuyor, ben bayramda dugunde takildiginda da goze guzel gorundugunu dusunmuyorum.
Evlenirken esimin ailesi bilezik yerine, pirlanta set tercih etti ama yatirimlik da olsun diye dusunuyorsaniz ince bile olsa pirlantaya bakmamanizi oneririm.
Bence altin cok zarif bileklikler var, cok guzel gunluk de kullanilabilir uclu setler var boyle seylere yonelirseniz daha rahat kullanirsiniz.

Ben kullaniyorum
Günlük spor genç işi
Jean ve beyaz gomlekle uyum sagladiktan sonra
Yatırımlik değil yani

Ona uygun olsun daha da spor dursun diye 3 lu zincir madalyonu yıldız tek taşı olan kolyede kullanıyorum incecik ...

Hafif kibar birşey bı tane alın günlük kullanın ben gümüş veya çelik kullanacağıma direk altını tercih ederim sizde bitane öyle alın geri kalanı yatırımlik olsun
bu tarz kullanışlı oluyor

Ben işçiliksiz bilezikleri takmam ama sevenlere bişey demiyorum, zevk meselesi. Ya kalın bir adet alın, yada iki adet işçiliksiz bayramda düğünde takmak için alın, bir adette işçiliği olan künye veya kelepçe alın. Uzun zaman satmazsanız işçilik bedelini kazanırsınız verdiğiniz paranın üstüne bile çıkabilir.

Hiç sevmem hiç modern değil. Milletin gözü kalıyo hayrıda dokunmuyo sonra. Tabii zevk ve kültür meselesi. Ben taksam millet güler burda. Sizin cevrenizi bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…