- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Konu sahibi bunu takınca Allah muhafaza kolundan olmasın? Malum burası Türkiye :)
Altin bileklik cok daha modern durur bileklik alin benceBen evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf
Daha kibar bir bilezik alsanız güzel olur,kalın değil de.Tabi kullanacak olan sizsiniz.Hem zarif,hem şık çok güzel modeller var.Ama illa kalın olsun,insanların dikkatini çeksin diyorsanız siz bilirsiniz.peki 1 tane alsam kalın o abartı durur mu kullanabilrmym günlük hayattada
Bende kim aliyor bu sahte bilezikleri diyordumen son yengem bilezikleriyle bana gösteriş yapıyordu..... meğer sahteymiş...
ince beyaz altın renginde kelepçeler var. onları kullanabilirsiniz günlük hayatta.peki 1 tane alsam kalın o abartı durur mu kullanabilrmym günlük hayattada
Ben takmıyorum ama severim altını.
Ama sizin yerinizde olsam 3 tane takmak yerine kalın 1 tane takardım.
Takılarımı yatarken çıkarmıyorum mesela, gece yatakta sağa sola dönerken şangır şungur uyandırır beni.
Gündüz de çok gürültülü olur.
10 bin liralık yüksek gr tek parça takabilirsiniz.
Aşağıdaki model gibi mesela:
Google a kelepçeli altin bilezik yaz cikiyor hemen :))bu kalın bileklik tarzı bilezik nasıl oluor hiç görmedim ben
bunlarn işciliği cok mu ?Google a kelepçeli altin bilezik yaz cikiyor hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?