• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

3-4 tane bilezikten ziyade aynı paraya daha kalın cafcaflı tek bir tane takmak daha şık oluyor bence :)
İnsan onlarla disari cikmaya korkar sadece dugun dernek icinde bilezik almazdim ben :)

Ben hiç sevmem.
Hiç de takmadim.
Yeni gelin olduğum belli olsun havası var millette. O tasayı anlamıyorum.
Icinizde kalmissa siz takın tabi..
3 tane alıp takmaktan vazgectm bende onun yerine 1 tane kalın sık birşey alıp takaym =)
3-4 tane bilezikten ziyade aynı paraya daha kalın cafcaflı tek bir tane takmak daha şık oluyor bence :)
İnsan onlarla disari cikmaya korkar sadece dugun dernek icinde bilezik almazdim ben :)
aynen bende sadece dügün dernek için almak istemiyorum hani istiyorum ki hem zarar etmeyecek heme gündelik hayatta takaym içimde kaldı ama sanrm haklsınız 3 tane cok abartı olacak
dediğiniz gibi 10 bin tl gramı agır bir tane alyım takym hem sık durur hem zarif hemde gündelik te kullanabilirim değil mi ?

çok içinde kaldıysa kararmayan orjinalinden farksız imitasyonlar var, al bi 5 tane bayramda seyranda tak. sanıyo musun ki her bilezik takanın ki gerçek?

alırım 5 tane imitasyon bilezik bayramda seyranda takarm cok içinizde kaldıysa :halay::halay:
onun harici bence 10 bin tl lik gramı agır bir tane bilezik alın hem daha sık hem sade durur her zaman takarsınız :süslü:

3 tane alıp takmaktan vazgectm bende onun yerine 1 tane kalın sık birşey alıp takaym =)

aynen bende sadece dügün dernek için almak istemiyorum hani istiyorum ki hem zarar etmeyecek heme gündelik hayatta takaym içimde kaldı ama sanrm haklsınız 3 tane cok abartı olacak
dediğiniz gibi 10 bin tl gramı agır bir tane alyım takym hem sık durur hem zarif hemde gündelik te kullanabilirim değil mi ?

Gündeliğe ben takmaya korkardım işte:nazar::KK53:
Geçen düğünde gördüm, kalın burma gibi iki parmak kalinliginda şık bir şey takabilirsiniz :KK16:
İnce ince bilezikler sadece yeni evlenmiş kişiler taktiginda iyi duruyor onun disinda ben hoslanmiyorum malesef:KK53:

Gündeliğe ben takmaya korkardım işte:nazar::KK53:
Geçen düğünde gördüm, kalın burma gibi iki parmak kalinliginda şık bir şey takabilirsiniz :KK16:
İnce ince bilezikler sadece yeni evlenmiş kişiler taktiginda iyi duruyor onun disinda ben hoslanmiyorum malesef:KK53:
bende görmüştüm gecen dügünde bayanın 1 tanesinde kalın 1 tane cok ama cok hoş duruyordu gercekten 3 tane almaktansa 1 tane alırım cok zarif ve şık sade :nazar::nazar:

madem heves ettiniz su tarz gramı agır olan bir bilezik alın 9 10 bin tl civarı hem cok sık sade ve zarif duruyor her zaman takarsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
8b8a2de_o.jpg
madem heves ettiniz su tarz gramı agır olan bir bilezik alın 9 10 bin tl civarı hem cok sık sade ve zarif duruyor her zaman takarsınız
evet olabilir aslnda hem işciliğde az dediğiniz gibi.

Çok gereksiz. Aldın taktın diyelim ne değişecek ki çevrendekilerle yarışmak istiyosun belliki.

Etme :D

Bilezik değil ama 3 tane bir kolumda diğer kolumda da bir tane olmak üzere bileklik takıyorum.
Çok kıymet verdiğim kişilerden düğün hediyesiydi hepsi de.
Bakıyorum da şıngır mıngır gezen tek benmişim demek.
Ama kışın takabiliyorum ben sadece.
Yazın alyanslarımı bile unutuyorum arada.

Back
X