Oda var kız özenip imitasyonları alıp takıyolar bide bana diyolar sende al diyebende düğünlerde imitasyon takacam artık
ama iyi fikir haOda var kız özenip imitasyonları alıp takıyolar bide bana diyolar sende al diyeneden bu gösteriş merakı insanoğluu diye haykıracağım bir gün
Tak tabii canım benim.bende düğünlerde imitasyon takacam artık
kk hatunlarına kalsak ohooBilezik değil ama 3 tane bir kolumda diğer kolumda da bir tane olmak üzere bileklik takıyorum.
Çok kıymet verdiğim kişilerden düğün hediyesiydi hepsi de.
Bakıyorum da şıngır mıngır gezen tek benmişim demek.
Ama kışın takabiliyorum ben sadece.
Yazın alyanslarımı bile unutuyorum arada.
ya aslnda herkez burda gösteriş diye algılamış ama kızcagız hiç takamamış içinde kalmşTak tabii canım benim.
Bilezik takmak gösteriş işi değildir ki.
Zevkten takıyoruz biz mesela.
bu bilekliklerin işciliği fazla oluyor muBenimde öyle oldu hiç takamadım aam sevmiyordum kolyem hepsi satılsı tek üzüldügüm bilekliğim ve ince kolyemin satılmasıydı ince bir set alabilirsiniz o fiyata ben bileklik daha çok tercih ediyorum gösteriş gibi olmuyor bana göre ama bilezikleri maalesef çogu bayanlar gösteriş olarak takıyorlar ayrıca da tehlikeli ben güvenemiyorum öyle bileziklerle dolaşmaya.
benmde cok şık sade bir setim var dügünde alınan herkezde cok begenir mesela ben hep takarm set kolye künyeve kupeden oluşuyorBen de hic sevmem. Onlara sadece potansiyel para gözüyle bakiyorum1 tane esimin hediye ettigi altin bir bileklik var küçücük bir sey. Sadece onu takıyorum. Su alinan taşlı tuşlu setler bile bana görgüsüzlük gibi geliyor. Onun da alınabilecek en sadesini aldim. Dugunden sonra sadece 1 kere en yakin arkadasimin düğününde kullandim.
madem heves ettiniz su tarz gramı agır olan bir bilezik alın 9 10 bin tl civarı hem cok sık sade ve zarif duruyor her zaman takarsınız
bu bilekliklerin işciliği fazla oluyor mu
gündelik hayatta bunlarla gezmek hakikatan cok abartı dügün seyran neysede
benmde altın rengi saatim ve künyem var cok hoş duruyor cok zarif bilezik biraz abartı ama o da düğünlerde güzel duruyor yalnız günlük hayatta bencede kıyafete uymazBen genç hanımlara bilekliği daha çok yakıştırıyorum hele de baya enli bilezik takanlar oluyo o daha çok 50 yaş üstü bayanlara yakışıyor bence
Altın rengi saat ve bileklik çok hoş
hahahahaBütün kızların bilenziği var bi tek benim bilenziğim yok
Bknz: Konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?