Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

Bilezik hiç takmadım. Düşünmedim de. Künyelerim var ama genelde gümüş, incik boncuk seviyorum ben. Altın çok nadir takıyorum. Çevremde hiç bilezik takan kadın görmedim. Bayram seyranda da görmedim açıkçası. Fark etmemişimdir belki de bilmiyorum. Sizin hevesiniz varsa alıp takın tabi. Ama o kalınlar filan çok çirkin değil mi ya? Zarif, ince bileklikler daha güzel geliyor bana. Diğerlerini hiçbir koşulda hiçbir kıyafete, tarza yakıştıramıyorum ben.

Benim babamdan yadigar altin Künyem var onu
her daim takarim ancak yatirimlik olarak görmüyorum.

9 aylık evliyim ve sadece takı töreninde bilezik taktım. Daha tören bitti hepsini çıkartıp keseye koydurdum. Sonrasında da sayarken baktım sadece.. Nefret ederim bilezik takılmasından, resmen görmemişlik geliyor bana..

kk hatunlarına kalsak ohoo bi tek biz geziyoruz

Benimde öyle oldu hiç takamadım aam sevmiyordum kolyem hepsi satılsı tek üzüldügüm bilekliğim ve ince kolyemin satılmasıydı ince bir set alabilirsiniz o fiyata ben bileklik daha çok tercih ediyorum gösteriş gibi olmuyor bana göre ama bilezikleri maalesef çogu bayanlar gösteriş olarak takıyorlar ayrıca da tehlikeli ben güvenemiyorum öyle bileziklerle dolaşmaya.

Tak tabii canım benim.
Bilezik takmak gösteriş işi değildir ki.
Zevkten takıyoruz biz mesela.
ya aslnda herkez burda gösteriş diye algılamış ama kızcagız hiç takamamış içinde kalmş
her takan gösteriş için takmıyor ki sonuçta bazen konuları cok sapıtıyolar bende günlük hayatta set takıyorum kolye küpe ve künyeden oluşan bir tanede altn saatim ve bilekliğim var cok hş duruyor bilezik almaya karar verirsemde alrm mesela.. ama işte cevre direk görgüsüz gösteriş meraklısı diye algılıyor

Ben de hic sevmem. Onlara sadece potansiyel para gözüyle bakiyorum 1 tane esimin hediye ettigi altin bir bileklik var küçücük bir sey. Sadece onu takıyorum. Su alinan taşlı tuşlu setler bile bana görgüsüzlük gibi geliyor. Onun da alınabilecek en sadesini aldim. Dugunden sonra sadece 1 kere en yakin arkadasimin düğününde kullandim.

bu bilekliklerin işciliği fazla oluyor mu

benmde cok şık sade bir setim var dügünde alınan herkezde cok begenir mesela ben hep takarm set kolye künyeve kupeden oluşuyor
onun harıcı bir bilekliğim ve saatm var altn cok sık duruyor ben kendime cok yakıştırıyorum
şimdi görgüsüzlük mü bu

Ben genç hanımlara bilekliği daha çok yakıştırıyorum hele de baya enli bilezik takanlar oluyo o daha çok 50 yaş üstü bayanlara yakışıyor bence
Altın rengi saat ve bileklik çok hoş

Nisanliyim ..
Ilk başlarda annem özellikle bayram düğün dernek takmami söylerdi ama ben hiç takmadim..
Yanlış anlamayın zevk meselesi ama bana gösteriş gibi geliyor ..
Bir sürü var ...
Mobilya alırken kullanmayı düşünüyorum...
Onun haricinde zarif ince künye kolye seviyorum ..

Ben genç hanımlara bilekliği daha çok yakıştırıyorum hele de baya enli bilezik takanlar oluyo o daha çok 50 yaş üstü bayanlara yakışıyor bence
Altın rengi saat ve bileklik çok hoş
benmde altın rengi saatim ve künyem var cok hoş duruyor cok zarif bilezik biraz abartı ama o da düğünlerde güzel duruyor yalnız günlük hayatta bencede kıyafete uymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…