- 23 Ağustos 2016
- 783
- 765
- 33
3 tane alıp takmaktan vazgectm bende onun yerine 1 tane kalın sık birşey alıp takaym =)Ben hiç sevmem.
Hiç de takmadim.
Yeni gelin olduğum belli olsun havası var millette. O tasayı anlamıyorum.
Icinizde kalmissa siz takın tabi..
aynen bende sadece dügün dernek için almak istemiyorum hani istiyorum ki hem zarar etmeyecek heme gündelik hayatta takaym içimde kaldı ama sanrm haklsınız 3 tane cok abartı olacak3-4 tane bilezikten ziyade aynı paraya daha kalın cafcaflı tek bir tane takmak daha şık oluyor bence :)
İnsan onlarla disari cikmaya korkar sadece dugun dernek icinde bilezik almazdim ben :)
Taşlı altınlarda zarar çok oluyor ister bilezik olsun ister küpe yada yüzük.onları satarken zarara ugruyor mu bilginiz var mı
vallahi aslında oda iyi fikirmiş =)çok içinde kaldıysa kararmayan orjinalinden farksız imitasyonlar var, al bi 5 tane bayramda seyranda tak. sanıyo musun ki her bilezik takanın ki gerçek?
3 tane alıp takmaktan vazgectm bende onun yerine 1 tane kalın sık birşey alıp takaym =)
onun yerine zarif o paraya kalın 1 tane alıp takmak daha hoş durur bence gündelik hayatta değil miMantıklı bir karar :)
Şingır şingir bileziklerle kime neyi ispatlama derdindeyseler..
Tamam canım sana çok bilezik takıldı anladık diyesim geliyor :)
3 tane alıp takmaktan vazgectm bende onun yerine 1 tane kalın sık birşey alıp takaym =)
aynen bende sadece dügün dernek için almak istemiyorum hani istiyorum ki hem zarar etmeyecek heme gündelik hayatta takaym içimde kaldı ama sanrm haklsınız 3 tane cok abartı olacak
dediğiniz gibi 10 bin tl gramı agır bir tane alyım takym hem sık durur hem zarif hemde gündelik te kullanabilirim değil mi ?
bende görmüştüm gecen dügünde bayanın 1 tanesinde kalın 1 tane cok ama cok hoş duruyordu gercekten 3 tane almaktansa 1 tane alırım cok zarif ve şık sadeGündeliğe ben takmaya korkardım işte
Geçen düğünde gördüm, kalın burma gibi iki parmak kalinliginda şık bir şey takabilirsiniz
İnce ince bilezikler sadece yeni evlenmiş kişiler taktiginda iyi duruyor onun disinda ben hoslanmiyorum malesef
onun yerine zarif o paraya kalın 1 tane alıp takmak daha hoş durur bence gündelik hayatta değil mi
bende bi ara heves ettim cevremdekiler takınca sonra boşver dedimValla bence o da gereksiz takı ile aram yok :)
Ama ille takcam diyen bari bir tane şık bir şey taksin.
evet olabilir aslnda hem işciliğde az dediğiniz gibi.madem heves ettiniz su tarz gramı agır olan bir bilezik alın 9 10 bin tl civarı hem cok sık sade ve zarif duruyor her zaman takarsınız
bende düğünlerde imitasyon takacam artıkÇok gereksiz. Aldın taktın diyelim ne değişecek ki çevrendekilerle yarışmak istiyosun belliki.
Etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?