• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

Bu konu bir şeyi aklıma getirdi.
Ablamın nişanı evde oldu. Erkek tarafından damadın kuzeninin eşi kolunda kırk haramilerin mağarasından kaçmış gibi ne bulursa takıp gelmişti. Kolunu kaldırsa cıngıl cıngıl sesler geliyordu. :olamaz:
Çok gülmüştük o gün. İşte o gün benim altın bileziğe veda edişim oldu. :KK51:
Zaten o kadar veda etmişim ki düğünden sonra bozdururken gözüm hiç görmedi. :KK48:

Yaşadığın yere, ortamına bağlı. Anadolu'nun bir köyünde oturuyorsanız okey ama büyük şehirde çok avam. Kalın olmayan trabzon seti alabilirsin mesela bilezikten daha şık

Ne ben ne çevremdekiler ne de arkadaşlarım bilezik takıyor.Sanki bakın benim altın bileziğim var der gibi geliyor bana.Daha çok incik boncuk kullanıyorum.
Altın bilezik yalnızca annelere yakışıyor yaa:KK53:

Ben sevmiyorum kendimde de başkasında da

Güzel bir tane kelepçe al modern günlükte de kullanabileceğin bir model onu tak

Yada pırlanta suyolu

Klasik bilezikler gunluk hayatta hos durmuyor ama yatirim amacli iyi...gunluk hayatta daha kibar ince/kalin altin bileklik kelepce vs tarzi seyleri ben de severim daha hos duruyor

Gündelik hayatta hiç hoşlanmıyorum asla takmam. Gösteriş meraklısı gibi şıngır şıngır komik geliyor bana, ayrıca bir lira için insan öldürülen bir ülkede cesaret ister. Kıyafetime uyuyorsa düğün veya özel günlerde takıp hevesimi alıyorum ben. Olmasa heves edermiydim sanmıyorum. Sırf heves için alacaksan güzel bir künye yada süs bilezikler var taşlı falan olan daha uygun fiyata. Bir yandanda yatırım olsun diyorsan bile on bin tllik altını kolunda gezdirme bence.

Bence bu tarz olanlar daha şık duruyor.. :KK56:

Eklentiler

• Adsız2.webp
    Adsız2.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 80
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 77
Buradakilerin takıyor yada takmıyor oluşunun ne önemi var ki.. siz yine kendinizi yakın çevrenizle kıyaslamayacak mısınız.. Seviyorsanız takın ayıp değil, günah değil..

Benim çevremde insanların geneli seviyor ama ben ne günlük hayatta, ne düğünde, ne bayramda takmıyorum... Hiç beğenmiyorum "bence" çok çirkin..

Back
X