- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 133
- 29
Yani modeline gore tabii bozdurunca düşer parasıbunlarn işciliği cok mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani modeline gore tabii bozdurunca düşer parasıbunlarn işciliği cok mu ?
+1Ben şahsen kolumu bileziklerden daha çok seviyorum, bu yüzden olsa da hırsıza arsıza karşı takmazdım. Zaten yok![]()
İlk evlendiğimde k.validem bayramlarda zorla taktırmaya çalışırdı,eşime soylettim bir daha soyleyemediBeni öldürseler de takmam o altın bileziklerden. Düşüncesi bile kabus gibi.
neden bu kadar nefret ediyorsunuz bilezik takmaktan günlükhayatı gecelim bayramda seyranda neden takmıosnz sahiİlk evlendiğimde k.validem bayramlarda zorla taktırmaya çalışırdı,eşime soylettim bir daha soyleyemedi
Yahu hangi devirdeyiz, yaşlı işi artık onlarİlk evlendiğimde k.validem bayramlarda zorla taktırmaya çalışırdı,eşime soylettim bir daha soyleyemedi
peki bayram seyran dügün gibi özel günlerde sizcede hoş durmuyor mubileklik neyse de bilezikler günlük kıyafetle çok kötü duruyor..
bu kelepceler peki satarken zarar ettir mi işciliği fazla mı bilginiz var mı ?Klasik bilezikler gunluk hayatta hos durmuyor ama yatirim amacli iyi...gunluk hayatta daha kibar ince/kalin altin bileklik kelepce vs tarzi seyleri ben de severim daha hos duruyor
Ince bileklik tarzi seyler satarken herzaman zarar eder..onları satarken zarara ugruyor mu bilginiz var mı
Valla ayarina gore degisir ama iscilik fazla olfugu icin zarar oluyor illakibu kelepceler peki satarken zarar ettir mi işciliği fazla mı bilginiz var mı ?
Tarzım değil. 14 ayar bileziğim, bilekligim falan var, kıyafetime uydurursam onları takıyorum oda çok nadir. Takisiz çıkmam ama hep incik,boncukneden bu kadar nefret ediyorsunuz bilezik takmaktan günlükhayatı gecelim bayramda seyranda neden takmıosnz sahi