Ben sevmiyorum. Ben aslinda sikir sikir altin bilezik takmayi sevmiyorum ozellikle kalin ve icice gecmis olanlari. Kunye seklinde ince bir bilezigim var. Takarsam onu takarim ya da aksesuar seklinde kullanilan bileziklerden.Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
ama dügünde bayramdaa seyranda iyi oluoBen şahsen kolumu bileziklerden daha çok seviyorum, bu yüzden olsa da hırsıza arsıza karşı takmazdım. Zaten yok
onları satarken zarara ugruyor mu bilginiz var mıKolumda şangur şıngır taşıyacağım sarı sarı ağırlıktansa zarif taşlı ince bir bileklik daha mütevazı.
Bence estetik bir görünümü kesinlikle yok.
Ben evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?