Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
31
Ben evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf

Sanrımı 3 tane cok abartı olacak gündelik hayata sadece dügünlerde bayramlarda takmak içinde almak istemiyorum acıkcası
onun yerine gramı agır işciliği az satarken zarar etmeeyeceğim 10 bn tl lik bir tane kalın bilezik almak daha mantıklı geldi =) hem şık durur hemde gündelikte takabilirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
Ben sevmiyorum. Ben aslinda sikir sikir altin bilezik takmayi sevmiyorum ozellikle kalin ve icice gecmis olanlari. Kunye seklinde ince bir bilezigim var. Takarsam onu takarim ya da aksesuar seklinde kullanilan bileziklerden.

Hiç sevmiyorum, hiç takmadım.
Çevremde takan da görmüyorum hiç, sadece ben değil yani çevremde yaşıtlarımdan yeni evlenenler de takmıyor, artık oldukça demode.
O yüzden hiç içimde heves olmadı.
Bileklik, künye vs. severim ama öyle şeyler takıyorum, incik boncuk bana daha güzel geliyor.

Birakin gunluk hayati dugunde, bayramda bile takamam, daralirim.
Saat takanlara hep imrenmisimdir. Elim kolum bos olacak, tek aksesuarim burnumdaki hizmam.
Ayrica oyle bilezik falan pek hos gelmiyor, zarif bileklik olsa ona uyumlu saat cok daha modern ve gunluk yasamda kullanilabilir.

Ben takmiyorum bilezik
Ozel gunler icin cok modern bir kordonum var uzun,onu kullaniyorum

Sevmem bileziği,altın spor bileklik künyeler var onlardan altın kolye yüzük takarım. Bi cümlede bu kadar altın yazdım ama zenginlikten değil annemin babamın doğum günü hediyesi kunyelerim var bide eşimin hediye ettiği altın kolye. Bilezik hoş olmuyor.

Takip takmaman sana kalmis .Aslinda mesele takmak olmami hic guvenilir degil gunluk hayata takmak.
Bir keresinde altinlar elimdeydi bakkala gittim bir adam tarafindan eve kadar takip edildim .Ogundur takmam.
Sadece esim yanimdayken takarim tehlikeli cünku.

Canım bizde düğün borcu için bozdurmustuk bileziklerimi. Zaten ben sevmiyordum da. Yeniden yapma gereksinimi de duymadım. Setim var bi kaç kunyem kolyem var onları takıyorum özel günlerde falan.zarif ve daha sık duruyor bana göre. Gündelik hayatta takmak hem rahatlık açısından Hemde çok gösterişli izlenimi verdiği açısından hoş değil bence.Bu benim görüşüm herkese göre değişir tabi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…