Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

Ben köyde oturuyorum ve yeni gelinlerin hepsi bu model
Hee bana sorarsanız çok gösteriş meraklısı gibi görüyorum öyle takanları
Gecen hafta bir düğüne gittim kadınların çoğu yeni gelin hepsinin kolu şangır şangır boynunda da uzun zincirli bir çerçeve :)
Öyle olmasındansa şık asil zarif bir takı seti daha güzel görünür göze diye düşünüyorum

Günlük hayatta kıyafetlerle bile uyumlu olmuyor ki hiç yakışmıyor
Ama mütevazi elbiselerle hoş durabilir
Benimkiler bankada ve 1 kez kardeşimin düğününde annemin ısrarıyla taktım
Birdaha da takmadım
Evde saklamaya bile cesaret edemem.

annemin zoruyla düğüne derneğe giderken takıyorum ama öyle 10 tane falan değil. bir tane kalın bileziğim var onu takıyorum. kolye küpe tamam ama altın bilezik hiç sevmiyorum ya. düğünümde bile zor taktım yani düşün.

Bana çok görmemişim gibi geliyor. Üstelik tehlikeli. Olanları altın hesabına yatırdım. Para biriktirdikce de yine aynı hesaba yatırım yapıyorum. Arkadaşlarımdan çeyrek biriktiren var ama hiç biri bileşik takmıyor.

Ben sevmiyorum açıkçası markete pazara giderken bence hoş durmuyor bana kalsa takmam ama eve de bırakamam zaten hepi topu iki tane bilezigim var ama bence dikkat çekiyor ben sevmiyorum gündelik takmayı hatta bana kalsa hiç takmam altın bir künyeyi tercih ederim daha şık olurdu

eviniz sağlam biryerde değilse ben olsam korkarım
ama kolumdan kesip alırlar diye de korkarım
not: ben açığım ve yaz mevsimi kol kapatacak kıyafet giyemem

Düğünde bayramda takanları hep " alın işte bileziklerim var " demenin bir yolu olarak görüyorum. Hiç sevmem kolumda ince bir bilekliğim var. Sade ve hoş buluyorum.

Alyans dışında hiç birşey takmıyorum gerçi onuda çoğu zaman unutuyorum. Pırlanta setim var özel bişi olursa onları takıyorum en fazla. Zaten takılcak bileziğimde yok sizin gibi hepsi borca gitti. Ama bence günlük takı için bileklik daha iyi daha zarif duruyorlar.

bu altın düğünde ve bayramda da hoş durmuyor? normalde hoş durmuyro zaten.
ama tasarımı olan modern görünümlü olanlar değil tabi bahsettiğim. sapsarı parlayan koca koca bilezik takmak hem de hiç bir estetik tarafı olmayan. açıkcası bana görgüsüzce geliyor. baayramda takssan da düğünde taksan da aynı. bence çirkin.

Belki satmak zorunda oldugnz icin icinzde kalmstir. Valla ben bir kere bile takmadim takmam da:) hatta annem sana benden hatra guzel bisy alaym dedi. Ben takamam dedim. Benm takcagm anca cok cok ince kunye olur herlde. Bilezigi bi kinamda taktilar snrada bi daha takmadm. :) ama zevk meselesi tabi. Eger gercktn takcaksan guzel bisy al icine sine sine tak.

Seviyorsanız takın altın kadına yakışıyor.Gösterişli olmasını istemiyorsanız burma alın madasıda hic gecmez.geniş bilezikleri günlük takmak zor insanın kolunu kesiyor kulanmış olan biri için tavsiyem tabiki karar sizin zevk sizin.

bende hiç beğenmem.. bileklik künye tarzı şeyler günlük hayatta daha güzel duruyor.
gözteriş meraklısı değil de çok fazla olgun yaşlı falan görünüyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…