Ben hiç beğenmiyorum, zevk meselesi tabi. Bana takılanlar da 2 sene kadar durmuştu ama bir kere bile takmamıştım.ama dügünde bayramdaa seyranda iyi oluo
Pırlanta bir bileklik 3 yıl içinde %30 3 yıldan sonra %50 zararla satılıyor.onları satarken zarara ugruyor mu bilginiz var mı
Benimde halam kuyumcu dükkanı gibi geziyor,beni her gördüğünde şöyle bir suzuyor,sanki elim kolum altın dolu olsa daha bi deger gorecem ah nalet olasi fakirlik..en son yengem bilezikleriyle bana gösteriş yapıyordu.. hiç ses etmedim... meğer sahteymiş...
onları satarken zarara ugruyor mu bilginiz var mı
Nefret ediyorum ,asla takmam ..eşim bazı yerlerde takmami istiyor ,al sen tak diyorum (kalabalık ortamlarda evli olduğum belli olsunmus :/ iki tane altın gibi çocuğum var ,bileziğe ne hacet) .. günlük hayatta da çok göze batıyor ..hırsızı var ugursuzu var ..kısaca ben takmam ..takan taksın ..Ben evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf
peki 1 tane alsam kalın o abartı durur mu kullanabilrmym günlük hayattadaBen de hiç sevmem bilezik takmayı tercih meselesi tabi.
Dışarı çıkarken bir saat,bir yüzük takarım,onu da eve gelir gelmez çıkarırım.
İlla alayım diyorsanız sadece bir tane zarif olanlarından alabilirsiniz.
Üç tane şıngır şıngır takıp sokağa çıkmaktan daha iyi olacaktır.
Çerçeveli tam altın kolye nasıl sade durabilir ki?Bileziklerim var ama takmam. Cerceveli tam altin kolyemi ozel gunlerde takiyorum saatim ile birlikte. Daha hos ve sade duruyor.
Konu sahibi bunu takınca Allah muhafaza kolundan olmasın? Malum burası Türkiye :)Ben takmıyorum ama severim altını.
Ama sizin yerinizde olsam 3 tane takmak yerine kalın 1 tane takardım.
Takılarımı yatarken çıkarmıyorum mesela, gece yatakta sağa sola dönerken şangır şungur uyandırır beni.
Gündüz de çok gürültülü olur.
10 bin liralık yüksek gr tek parça takabilirsiniz.
Aşağıdaki model gibi mesela:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?