Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

en son yengem bilezikleriyle bana gösteriş yapıyordu.. hiç ses etmedim... meğer sahteymiş...
Benimde halam kuyumcu dükkanı gibi geziyor,beni her gördüğünde şöyle bir suzuyor,sanki elim kolum altın dolu olsa daha bi deger gorecem ah nalet olasi fakirlik..

Bileziklerim var ama takmam. Cerceveli tam altin kolyemi ozel gunlerde takiyorum saatim ile birlikte. Daha hos ve sade duruyor.

bence 3 tane çok abartı durur bir tane 40 gram bilezik 5.5oo civarı tutar öyle al hem gösterişli hemde zarif durur

Ben takmıyorum ama severim altını.

Ama sizin yerinizde olsam 3 tane takmak yerine kalın 1 tane takardım.
Takılarımı yatarken çıkarmıyorum mesela, gece yatakta sağa sola dönerken şangır şungur uyandırır beni.
Gündüz de çok gürültülü olur.

10 bin liralık yüksek gr tek parça takabilirsiniz.
Aşağıdaki model gibi mesela:

Ben takmadım hiç

Ama sizin yaşam biçiminiz önemli

Ortam giyim gününüz nerelerde geçer

Kuzenler vs takıyorsa sizin ortam uygun gibi

Ben seviyorum ama takmiyorum. Ilk evlendiğin zaman takmıştım düğün takılarını gidip bankaya koydum almaya bile üşeniyorum. Bence güzel durdugu yerler de oluyor. Düğün nisan herkes takıyor insan istiyor yani:) esin hazır alalım demişken aldır boşver. Hem altın hiç zarar etmez.

Bilezik değil bileklik seviyorum. Modern, şık 2 altın bilekliğim var günlük hep takarım. Ama diğer türlü altın söz veya burma bilezikler hiç sevmem. Hoş durmuyor. Bilezik yatırım için daha iyi bence..
Biz de her şeyimizi ev aldığımız için bozdurduk bu arada. Ama olsaydı da takmaz saklardım.

Ben de hiç sevmem bilezik takmayı tercih meselesi tabi.
Dışarı çıkarken bir saat,bir yüzük takarım,onu da eve gelir gelmez çıkarırım.
İlla alayım diyorsanız sadece bir tane zarif olanlarından alabilirsiniz.
Üç tane şıngır şıngır takıp sokağa çıkmaktan daha iyi olacaktır.

aslnda 1 tane kalında alabilirim dediğiniz gibi.. evetbizim ortamlar uygun takmak için.. calışıyorum ben zaten ama ailenin geneli takar =)

Nefret ediyorum ,asla takmam ..eşim bazı yerlerde takmami istiyor ,al sen tak diyorum (kalabalık ortamlarda evli olduğum belli olsunmus :/ iki tane altın gibi çocuğum var ,bileziğe ne hacet) .. günlük hayatta da çok göze batıyor ..hırsızı var ugursuzu var ..kısaca ben takmam ..takan taksın ..

peki 1 tane alsam kalın o abartı durur mu kullanabilrmym günlük hayattada

takılarımı bir dugunde taktım, daaha da takmadım. zaten ev için bozdurduk. annemiz sureklı dürter ama yeni gelinsin tak diye. eskiler takılmalı diye düşünyor:d bana alyans takmak bile zor geliyor

Düğünde bayramda takabilirsin fakat taşlı olanlar çok değer kaybettiriyor. 22 ayar bilezik alın 2-3 gün hevesinizi alin sonra yatırım amaçlı dursun bi kenarda. Altın uzun vadede çok güzel kazandırıyor tabiki de 22 yada 24 ayar olan

Konu sahibi bunu takınca Allah muhafaza kolundan olmasın? Malum burası Türkiye :)

ben hiç sevmem takanları
ama yatırımlık olarak hediye alsam çok mutlu olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…