- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Iyi geceler demem lazim sanirimGünaydin hanimlar
Diyete kimler devam ediyor??
Benim yatili misafir geldi bugun, 3 gun yapamamam buyuk ihtimal. Düzen felan bozuldu..
Kesinlikle. IU da omad yapmana gerek yok zaten demistim canim. IU dusuk kalorili bir diyetIyi geceler demem lazim sanirimburalar neden sessiz gene
Ben su IU ye baslamistim birde omad la birlestirim dedim ama hic benlik degilmis onu anladim…yani aksaminda deliler gibi kivraniyodumderken cig kofte yaptik ve olan oldu dayanamadim zaten arada bir mola veriyorum.. mola vere vere bi hal oldum ee yarin zaten cuma tarti gunu artik ne cikarsa bahtimiza.. ve haftasonu piknige gidelim diyoruz.. yani insan piknikte yemeden nasil durabilir zaten haftasonu uygulamasi cok zor..
Ya normalde tek ogun yersem guzel asiri acikmiyorim ama iu yaptigimda bildigin yerlerde surundumKesinlikle. IU da omad yapmana gerek yok zaten demistim canim. IU dusuk kalorili bir diyet
Yaz geldi piknik, misafir bitmiyor dogrusun.
Ben piknik ya da benzer durumda ekmek makarna vs.karbonhidrat hic yemiuorum, sana da tavsiyem, meyve et salata vs karnini sisir
HosgeldinMerhabaa ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum aktif devam edenler kimler boyum 170 kilom 73.7 hedef 65 diyet arkadaşı ariyorum kendime
Uzun zaman once boyle besleniyordum zaten ama tek ogunde olsa abartinca kilo korumasi oluyor kilo veremiyorsun.. kisa bir sure once basladim ben ama devami gelmedi baska baska diyetlere gectim vs. Bi dikis tutturamadim..Hoş buldumm siz ne zamandir yapiyorsunuz
Merhaba hosgeldin.. ya bu liste isleri banada zor geliyor acikcasi.. yani ona uymak cidden eziyet.. 1-2 gun zor dayaniyorum…Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum. Uzun zamandır diyetisyen ile çalışıyordum. Ama olmadı bir türlü ya ben diyet listelerine uyamadim. Ya da diyetisyen listeleri banaDün gece bu konuya denk gelince epey mantıklı geldi. Bugün 13.00-14.00 arası yemek yiyerek kapattım günü. Her gün düzenli buraya yazmayı düşünüyorum. Sanırım tartı günlerimiz varmış ama ben bir hafta bekleyemeyenlerdenim. Her gün yazmam sorun oluşturmaz sanırım .
2 adet haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kase yoğurt tukettikten yarım saat sonra. 1 kupa filtre kahve 2 hurma içine 1 TK fıstık ezmesi
11 Haziran 66.55
Aleykum selam.. senle ayni kilodayizSelamlar kızlar cuma yakın arkadaşımın düğünü vardı ben de 3gun diyetten uzak kaldım. Ama yarın tekrar başlıyorum.
Hadi zayıflayayip incelelim :))
Aleykum selam hosgeldinSelam kızlar ben de yine yeniden diyete başladım
Aleykum selam hosgeldin