Günde tek öğün diyeti ( omad )

Günaydin hanimlar
Diyete kimler devam ediyor??
Benim yatili misafir geldi bugun, 3 gun yapamamam buyuk ihtimal. Düzen felan bozuldu..

Günaydin hanimlar
Diyete kimler devam ediyor??
Benim yatili misafir geldi bugun, 3 gun yapamamam buyuk ihtimal. Düzen felan bozuldu..
Iyi geceler demem lazim sanirim buralar neden sessiz gene

Ben su IU ye baslamistim birde omad la birlestirim dedim ama hic benlik degilmis onu anladim…yani aksaminda deliler gibi kivraniyodum derken cig kofte yaptik ve olan oldu dayanamadim zaten arada bir mola veriyorum.. mola vere vere bi hal oldum ee yarin zaten cuma tarti gunu artik ne cikarsa bahtimiza.. ve haftasonu piknige gidelim diyoruz.. yani insan piknikte yemeden nasil durabilir zaten haftasonu uygulamasi cok zor..

Kesinlikle. IU da omad yapmana gerek yok zaten demistim canim. IU dusuk kalorili bir diyet
Yaz geldi piknik, misafir bitmiyor dogrusun.
Ben piknik ya da benzer durumda ekmek makarna vs.karbonhidrat hic yemiuorum, sana da tavsiyem, meyve et salata vs karnini sisir

Ya normalde tek ogun yersem guzel asiri acikmiyorim ama iu yaptigimda bildigin yerlerde surundum sanirim o iu bana gore degil

Buarada sabah tartildim..

Eski kilom: 58,7
Yeni kilo: 58,6
Fark: -100

Ya bu diyet miyet isleri ne zormus haftalardir ugrasiyorum guyya.. bi yerlerde yanlis yapiyorum sanirim

Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum. Uzun zamandır diyetisyen ile çalışıyordum. Ama olmadı bir türlü ya ben diyet listelerine uyamadim. Ya da diyetisyen listeleri bana Dün gece bu konuya denk gelince epey mantıklı geldi. Bugün 13.00-14.00 arası yemek yiyerek kapattım günü. Her gün düzenli buraya yazmayı düşünüyorum. Sanırım tartı günlerimiz varmış ama ben bir hafta bekleyemeyenlerdenim. Her gün yazmam sorun oluşturmaz sanırım .
2 adet haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kase yoğurt tukettikten yarım saat sonra. 1 kupa filtre kahve 2 hurma içine 1 TK fıstık ezmesi

11 Haziran 66.55

11 Haziran 66.55
12 Haziran 65.75

Bugün 15.00-16.00 arasında büyük bir porsiyon ızgara tavuk göğsü bol salata ve ayran tüketmeyi düşünüyorum. Dün gece zor geçti. Çok acıktım, gece 2-3 arasında zor uykuya daldım

Hoş buldumm siz ne zamandir yapiyorsunuz
Uzun zaman once boyle besleniyordum zaten ama tek ogunde olsa abartinca kilo korumasi oluyor kilo veremiyorsun.. kisa bir sure once basladim ben ama devami gelmedi baska baska diyetlere gectim vs. Bi dikis tutturamadim..

Son düzenleme:
Merhaba hosgeldin.. ya bu liste isleri banada zor geliyor acikcasi.. yani ona uymak cidden eziyet.. 1-2 gun zor dayaniyorum…

Tarti gunu yok kim ne zaman ne isterse.. buarada haftasonlari vs tum motiveyi alip goturuyo bende sizdede oluyor mu bu

Selam kızlar ben de yine yeniden diyete başladım

Selamlar kızlar cuma yakın arkadaşımın düğünü vardı ben de 3gun diyetten uzak kaldım. Ama yarın tekrar başlıyorum.
Hadi zayıflayayip incelelim :))

Selamlar kızlar cuma yakın arkadaşımın düğünü vardı ben de 3gun diyetten uzak kaldım. Ama yarın tekrar başlıyorum.
Hadi zayıflayayip incelelim :))
Aleykum selam.. senle ayni kilodayiz bakalim kim daha once zayiflayacak.. biraz azim lazim bana.. hedefin kac senin? Hangi diyetleri uyguladib sonuc aldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…