- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi missbellaa
Masallah valla.. ya bende kafaya koyarsam oluyoda… yani metabolizmami cozmus insan degilim.. bence ben tek ogunle kilo veririm ama makarna pilav tarzi degil yumurta yesillik corba filan yemeliyim. Iu diyetine baslayacaktim ama bugun olmadi.. carsamba baslayablrmEşim yanımda kurabiyelerin üzerine çikolata sürerken ben tek yumurta ile kahvaltı yaptım bugünakşam da durum benzer eşim dirayetime şaşkınlık içinde. Bu grubu anlattım. Grup motivasyonu dedim
Nerelerdesin bugun balbocegiAnladim. Ama bence en gec 16.00 da son lokma yenmeli yani vucudun da bir hareket ve dinlenme saati var cunku
Tatlım haftasonları meşgul oluyorum. Aile akraba toplanmalari... Maalesef bakamadimNerelerdesin bugun balbocegitartildin mi bugun?
Afiyet olsunTek ögün yedim Ama dolu dolu
Lahana yesil,sari biber, tavuklu pilav
Uzerine biraz aci tatli sos
Kirmizi lahana
3oreo
1protein bar
3,5 L su
Ha anladim.. iu yapiyirsun ya gun gun tartilirsin diye dusunmustum. Ben tartildim ve sanirim 700 gram almisim dune gore..normal bekledigim seydi dun sabahtan cig kofteli durumleri gomdum aksam salatalar izgara tavuklarTatlım haftasonları meşgul oluyorum. Aile akraba toplanmalari... Maalesef bakamadim❤
Yok 1 hafta tartilmayacagim. Sen canım?
Haha olsun canim üzülme telafi edersin sen o da yakıt olsun sanaHa anladim.. iu yapiyirsun ya gun gun tartilirsin diye dusunmustum. Ben tartildim ve sanirim 700 gram almisim dune gore..normal bekledigim seydi dun sabahtan cig kofteli durumleri gomdum aksam salatalar izgara tavuklarbana kilo olarak dondu..bekledigim birseydi yani..
Bu hafta bende iu yapabilirim bugun baslayamadim iste.. tartilmayim diyorum ama dayanamiyorum benkeske 1 gunde 5 kilo filan verebilsem
Bugun zorlandim. Teyzem kizartma pogaca felan yapmis vahsi dogada av gormus ac leopar gibi baktimTesekkurler
IU diyeti nasil gidiyor?
Ay sinanmissin resmen. 1gun kaldi,dayanBugun zorlandim. Teyzem kizartma pogaca felan yapmis vahsi dogada av gormus ac leopar gibi baktim
Oyle ama acaba diyorum sadece sabaha mi sigdirsam elmayi patatesi ve shake hepsini yani… daha mi etkili olur acaba?Haha olsun canim üzülme telafi edersin sen o da yakıt olsun sana
1 günde 5 kilo almıyorsunku veresin.
IU iyi yaa, bir de biliyorsun ya öglen yiyecegim aksam yiyecegim diye daha rahat oluyorsun mental anlamda
Calisiyor isen ogle molasi da uygun benceOyle ama acaba diyorum sadece sabaha mi sigdirsam elmayi patatesi ve shake hepsini yani… daha mi etkili olur acaba?
Brnce bu diyeti en iyisi haftaici yapmak…haftasonu hepsi birbrne giriyor herkes yiyor biz bakacak miyiz
Yok yok. Bence orjiline sadik kalalim, zaten toplasan 600 700 kalorilik diyeyOyle ama acaba diyorum sadece sabaha mi sigdirsam elmayi patatesi ve shake hepsini yani… daha mi etkili olur acaba?
Brnce bu diyeti en iyisi haftaici yapmak…haftasonu hepsi birbrne giriyor herkes yiyor biz bakacak miyiz
Calismasanda uygun.. ben oglen yedigimde daha tok kaliyorum gibiCalisiyor isen ogle molasi da uygun bence
Kalorisi degilde boyle wc ye cikarmasi gerek ki kilo verelim 2-3 gundeYok yok. Bence orjiline sadik kalalim, zaten toplasan 600 700 kalorilik diyey
Aaa nasıl kötü mü etkiliyormuş?kızlar OMAD ı birkaç gün denedim gerçekten çok iyi geldi ama biraz araştırınca kadınlarda hormanları etkeleyebiliyor yavaşlatabiliyormuş. menopoz sonrası için tavsiye ediliyor.ben de 2 öğün yiyceğim bir sabah bir öğlen. tarçınlı su da içtim krizim gelmedi hiç çok şükür.
Bu sanıyorum ki bu bünyeden bünyeye değilen birşey kimisi reglinin gecikmeye başladığını yazıyor kimisi de aksine uzun zamandır hamile kalamazken tek öğüne başlayınca hamile kaldım yazıyorAaa nasıl kötü mü etkiliyormuş?
evet bununla ilgili çeşitli makaleler var.reglime denk geldi gerçekten az geldi reglAaa nasıl kötü mü etkiliyormuş?