Günde tek öğün diyeti ( omad )

Eşim yanımda kurabiyelerin üzerine çikolata sürerken ben tek yumurta ile kahvaltı yaptım bugün akşam da durum benzer eşim dirayetime şaşkınlık içinde. Bu grubu anlattım. Grup motivasyonu dedim
Masallah valla.. ya bende kafaya koyarsam oluyoda… yani metabolizmami cozmus insan degilim.. bence ben tek ogunle kilo veririm ama makarna pilav tarzi degil yumurta yesillik corba filan yemeliyim. Iu diyetine baslayacaktim ama bugun olmadi.. carsamba baslayablrm

Tek ögün yedim Ama dolu dolu

Lahana yesil,sari biber, tavuklu pilav
Uzerine biraz aci tatli sos
Kirmizi lahana
3oreo
1protein bar
3,5 L su

Eklentiler

• IMG_20220604_195048.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2022-06-04-19-53-07-192_com.xiaomi.wearable.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 37
Tatlım haftasonları meşgul oluyorum. Aile akraba toplanmalari... Maalesef bakamadim
Yok 1 hafta tartilmayacagim. Sen canım?
Ha anladim.. iu yapiyirsun ya gun gun tartilirsin diye dusunmustum. Ben tartildim ve sanirim 700 gram almisim dune gore..normal bekledigim seydi dun sabahtan cig kofteli durumleri gomdum aksam salatalar izgara tavuklar bana kilo olarak dondu..bekledigim birseydi yani..
Bu hafta bende iu yapabilirim bugun baslayamadim iste.. tartilmayim diyorum ama dayanamiyorum ben keske 1 gunde 5 kilo filan verebilsem

Haha olsun canim üzülme telafi edersin sen o da yakıt olsun sana
1 günde 5 kilo almıyorsunku veresin.
IU iyi yaa, bir de biliyorsun ya öglen yiyecegim aksam yiyecegim diye daha rahat oluyorsun mental anlamda

Haha olsun canim üzülme telafi edersin sen o da yakıt olsun sana
1 günde 5 kilo almıyorsunku veresin.
IU iyi yaa, bir de biliyorsun ya öglen yiyecegim aksam yiyecegim diye daha rahat oluyorsun mental anlamda
Oyle ama acaba diyorum sadece sabaha mi sigdirsam elmayi patatesi ve shake hepsini yani… daha mi etkili olur acaba?

Brnce bu diyeti en iyisi haftaici yapmak…haftasonu hepsi birbrne giriyor herkes yiyor biz bakacak miyiz

Oyle ama acaba diyorum sadece sabaha mi sigdirsam elmayi patatesi ve shake hepsini yani… daha mi etkili olur acaba?

Brnce bu diyeti en iyisi haftaici yapmak…haftasonu hepsi birbrne giriyor herkes yiyor biz bakacak miyiz
Calisiyor isen ogle molasi da uygun bence

Yok yok. Bence orjiline sadik kalalim, zaten toplasan 600 700 kalorilik diyey

kızlar OMAD ı birkaç gün denedim gerçekten çok iyi geldi ama biraz araştırınca kadınlarda hormanları etkeleyebiliyor yavaşlatabiliyormuş. menopoz sonrası için tavsiye ediliyor.ben de 2 öğün yiyceğim bir sabah bir öğlen. tarçınlı su da içtim krizim gelmedi hiç çok şükür.

Aaa nasıl kötü mü etkiliyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…