- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
-
- Konu Sahibi missbellaa
Diyorum yani o elbise cidden ben daha hafifken olan bir elbiseydi oylesine bi deneyim dedim cok rahat oldu şoka girdim dedim aslinda zayifmisim benEvet canım, diyetisyene gitmiştim ne kadar süredir bu kiloların diye sordu. 2yila kadarsa daha kolay gidiyor kilolar. Benimki direniyorbence senin sporla kasa dönüşmüş.sporu arttırabilirsin belki her güne çıkartabilirsin
Tartinda 55 yaziyooh sonuc super :) 3 gunde 1.45 bende bugun basladim sabah tam 61.20 ciktim bakalim ama aya abarttim haftasonu. bol eksiler
Bizi yakan haftasonu zaten..Merhabalar, bayadir basligi takip ediyorum ve arada Omad yapiyorum ama bir duzen yoktu malesef, hafta ici tek haftasonu 2 ogun yapmayi planliyorum. sabah tartildim 61- kiloyum. genel olarak harektliyim ve spor yapiyorum, Hedefim cok kio vermek degil aslina 59-57 aarasi oliyim 59 un ustune cikmiyim yeter. Birazda nefsim korelsin. Genelde malesef haftasonlari abartiyorumbakalim umarim yapabilirim.
ahahha o eski hali uzun zamandir girmiyordum, o oyle kalmis. Degistireyim hemenTartinda 55 yaziyo
Dukan birasi haftada 1 yapin diyende var bilmiyorum ki.. ben vucudu birseylere alistirmama taraftariyim.. birde haftada 300-500 gram filan verince kalici oluyir.. ne zaman hizli kilo vermek istersem cabuk inio geri cabuk cikiyorum ben.. simdi diyet yapmadan kilom insin istiyorum.. kalori acigi ezelden beri uygulanan birsey.. oyle yapmak en mantiklisi yoksa acliktan geberdigimde mesela bosa kurek cekmis oluyorum..
ben 5-7 gun yapiyorum tartida eksi goruyorum ama bir bozmada bile devami geliyor ve hemen + goruyorum tartida. Frizby gibi hep ayni dongu bakalim neler o0lucak onumuzdeki gunlerde :)Gidenler büyük bir ihtimalle ödemden gitti ama olsun motive edici oldu benim içinde. Genelde protein ağırlıklı yemeye çalışcam çabuk kan şekerimi düşürmemek için. Seninde başlangıç kilon çok güzel. İlk gün biraz zor oluyor ama sonraki iki gün hemen miden küçülmeye başlıyor. Tartıya da yansıyınca direkt motive oluyosun :)
Yani mesela tika basa tek ogun yersen dikkat etmeden almiyorsun ama vermiyorsunda.. zaten bunu tavsiye eden dr pilav ekmek vs yemeyin diyor.. kisaca dikkat etmeden yersen tek ogun bile olsa kilo veremiyorsun en fazla kilonu koruyorsunKoruma kısmı sizde nasıl oluyor? =)
sağol canım
Nasılsınsağol canım
tanıdım balımmNasılsınsan sebastian çizkek ben kuzum
tanıdım balımm
iyiyim çok şükür kuzum ya dön başa modunda hala diyetteyim
sen nasılsın
inşallah kuzum ya, aslında o çizelgeyi de değiştirmem gerek unutuyorum :)
Hepimiz
Ama yeşile çok az kalmış ha gayret
Ne diyeti yapıyorsun cnm
Ayyy yeşile dayandın kızzzinşallah kuzum ya, aslında o çizelgeyi de değiştirmem gerek unutuyorum :)
tek öğün besleniyorum canım sadece, özel bi diyet yapmıyorum
sen de ne var ne yok ne yapıyorsun
Bir nevi sezgisel beslenme gibi mi yapıyorsun canımmAyyy yeşile dayandın kızzztebriklerrr
Tek öğüne iyi dayanıyorsun canım, kolay gelsin
Ben de bir düzen oturtmaya çalışıyorum bu sefer oldu gibi
Mesela bu sabah uyanınca kendimi dinledim et ,baklagil , süt istemiyormuş hanfendiciğimtamam dedim programı yaptım
Evet canım , evde diyet ürün de var cıslar daBir nevi sezgisel beslenme gibi mi yapıyorsun canımm
kuzum ben birden fazla öğün yiyince sapıtangillerdenim ki geçen cuma 66,9 görmüşken cuma cumartesi bi cozuttum yine 68i gördüm
hadi inşallah bu sefer sonuna kadar gidelim ben kuzum
çok güzel kuzum, inşallah devamı gelsinEvet canım , evde diyet ürün de var cıslar dakalori ve makro aralıklarıma bakıyorum hah diyorumşu aralıklar bugüne uyuyor ve öyle sınırlandırıyorum canım
Ekstra bi durum olursa diye adımlara sabahtan başlıyorum