- 8 Ocak 2021
- 176
- 65
- 44
-
- Konu Sahibi missbellaa
60 iken başladım canım. Omad bana uygun değil bu ara o yüzden 3öğün ama az yiyorum. şekeri tamamen kestim. Karbonhidrat azalttim. Makarna pilav yok. aksam yemeğimi erken bitiriyorum17den önceAleykum selam.. senle ayni kilodayizbakalim kim daha once zayiflayacak.. biraz azim lazim bana.. hedefin kac senin? Hangi diyetleri uyguladib sonuc aldin?
Hedef 50 kismetse ama 55-54 ede fitim60 iken başladım canım. Omad bana uygun değil bu ara o yüzden 3öğün ama az yiyorum. şekeri tamamen kestim. Karbonhidrat azalttim. Makarna pilav yok. aksam yemeğimi erken bitiriyorum17den önce
Ama düğünde pasta yedim ya malesef
Neyse o günahı bir kenara birakip diyete geri dönuyorum :))))
Hedefim 52 ama 54e de tamam derim. Ama hormonlarım da kilo vermeme izin vermiyor bu ara malesef
Bakalım hormonlarım mi yoksa diyetim mi galip gelecek.
Seni hedef kilo kaç canım?
Ben tek ogun yapiyordum 1 sene once filan o zamanlar 50-51 filan geziniyordum.. hic kismiyordum tika basa yiyordum.. kilomu koruyordum o zaman.. zaten50 kiloyu begendigim icin kendimde bana uyuyordu bu beslenme sekli.. ama simdi 8 kilom var ve tek ogunde cok saldiriyorum sanki.. bana karbonhidrat iyi gelmiyor onu anladim.. aslinda zayiflama formulu cok basit ama inatla zorlastiriyor gibiyim
Hoşbulduk günde tek öğün ile kilo verebildiniz mi?
Spor yapıyorsan yağ kas oranın değişmiştir. Yağ geniş gösteriyorHedef 50 kismetse ama 55-54 ede fitimbuarada cok tuhaf belki ama ben 52-53 kiloyken olan elbisemi denedim dun ve oldu uzerime ki 58 kiloyum bu ara dikkat edenedim zaten. Yani bu nasil olabilir.. hani derler ya kemiklerim agir diye kemiklerim mi agirlasmis benim nedir..
Spor yapiyorum haftada 2-3 kez Allah ne verirse.. bi ara leslie yapiyordum her gun 40 dk 3 mile ama baydi beni bir sure sonra.. simdi daha agir videolar yapiyorum genelde ama daha kisa olabiliyir 20-30 dk gibiSpor yapıyorsan yağ kas oranın değişmiştir. Yağ geniş gösteriyor
kas ise ağir ama fit
Belki de tartı bozuktur
Yalnız 1seneyse bu kilo çok hızlı gider ya bak çok sevindim. Ben 5yildir 58-60araligindayim kalıcı olfu kiloBen tek ogun yapiyordum 1 sene once filan o zamanlar 50-51 filan geziniyordum.. hic kismiyordum tika basa yiyordum.. kilomu koruyordum o zaman.. zaten50 kiloyu begendigim icin kendimde bana uyuyordu bu beslenme sekli.. ama simdi 8 kilom var ve tek ogunde cok saldiriyorum sanki.. bana karbonhidrat iyi gelmiyor onu anladim.. aslinda zayiflama formulu cok basit ama inatla zorlastiriyor gibiyimbol sebze biraz meyve arada izgara et kofte bol su biraz hareket.. ama hersey burda yazdigim gibi olmuyor ne yazik ki
Canım o zaman kas yag ölçüm yaptır bence senin kilon yok onlar kas olabilirSpor yapiyorum haftada 2-3 kez Allah ne verirse.. bi ara leslie yapiyordum her gun 40 dk 3 mile ama baydi beni bir sure sonra.. simdi daha agir videolar yapiyorum genelde ama daha kisa olabiliyir 20-30 dk gibi
Oyle mi oluyor cidden? Kisa sure once alinan kilo daha mi hizli gidiyor? Bence skliyoruz cok uzun surunce.. ya da tam uzerine dusmuyoruz amaan ne var 8-9 kilocuktA hemen veririz diyoruz belkide.. diyorum ya ben 58 kilo gozukmuyorum en fazla 54-55 derim cunku eski halime cok yakin duruyorum.. hep diyorum 20-30 kilo verenlerde celikYalnız 1seneyse bu kilo çok hızlı gider ya bak çok sevindim. Ben 5yildir 58-60araligindayim kalıcı olfu kilo
Senin hızlıca gider ben eminim
BacimYok yok. Bence orjiline sadik kalalim, zaten toplasan 600 700 kalorilik diyey
Kas iyide ben 50 ye odaklanmistimCanım o zaman kas yag ölçüm yaptır bence senin kilon yok onlar kas olabilir
Evet canım, diyetisyene gitmiştim ne kadar süredir bu kiloların diye sordu. 2yila kadarsa daha kolay gidiyor kilolar. Benimki direniyorOyle mi oluyor cidden? Kisa sure once alinan kilo daha mi hizli gidiyor? Bence skliyoruz cok uzun surunce.. ya da tam uzerine dusmuyoruz amaan ne var 8-9 kilocuktA hemen veririz diyoruz belkide.. diyorum ya ben 58 kilo gozukmuyorum en fazla 54-55 derim cunku eski halime cok yakin duruyorum.. hep diyorum 20-30 kilo verenlerde celik
Gibi irade var demek..surda 3-5 kiloyu veremiyorum
Canım ben şok diyeti şöyle düşünüyorumKas iyide ben 50 ye odaklanmistim
Buarada şok diyetler hakkinda ne dusunuyorsun?
oh sonuc super :) 3 gunde 1.45 bende bugun basladim sabah tam 61.20 ciktim bakalim ama aya abarttim haftasonu. bol eksilerMerhabalar bugün 3. gün
11 Haziran 66.55
12 Haziran 65.75
13. haziran 65.10
Dün gece nispeten açlık daha rahat gitti hemen uyudum. Ama gündüz efsane bir açlık çekerek uyandım. 13.00 da 1 dilim üzerine 1tk çikolata sürdüm aşırı canım çekmişti. Şimdi kendime ızgara köfte ve salata hazırlıyorum.Sonra 1 kahve içip günü kapatıcam.Bakalım yarın nasıl bir sonuç olucak
Dukan birasi haftada 1 yapin diyende var bilmiyorum ki.. ben vucudu birseylere alistirmama taraftariyim.. birde haftada 300-500 gram filan verince kalici oluyir.. ne zaman hizli kilo vermek istersem cabuk inio geri cabuk cikiyorum ben.. simdi diyet yapmadan kilom insin istiyorum.. kalori acigi ezelden beri uygulanan birsey.. oyle yapmak en mantiklisi yoksa acliktan geberdigimde mesela bosa kurek cekmis oluyorum..tontriko Merhaba, pandemi döneminde millet hep kilo aldı ben de nasıl bir inat varsa kilo verdim. Dediğin gibi beslendim sebze protein ağırlıklı.. İçinde şeker var diye meyve bile yemedim.. Şehir değişikliği yaşadım, biraz haraketsiz kaldım.. Ondan dolayı 10 kilo geri aldım vermeye çabalıyorum şu sıra.. Leslie bana çok iyi geliyodu.. Şimdi yine yapıyorum, günlük en az 7 bin adım atıyorum, dukan birası yaptım onu içiyorum, 15 gün devam edicem.. Sonra bir hafta tekrar 15 gün, çok güzel ödem attırıyormuş.. Bakalım görücez.. Herkese bol eksiler... =))
Diyetlere zaten guzel bir detoksla baslamak en mantiklisi.. vucudun temizleniyor cok guzel sonuc almissin, tebrik ederimGidenler büyük bir ihtimalle ödemden gitti ama olsun motive edici oldu benim içinde. Genelde protein ağırlıklı yemeye çalışcam çabuk kan şekerimi düşürmemek için. Seninde başlangıç kilon çok güzel. İlk gün biraz zor oluyor ama sonraki iki gün hemen miden küçülmeye başlıyor. Tartıya da yansıyınca direkt motive oluyosun :)