- 8 Ocak 2021
- 176
- 65
- 44
-
- Konu Sahibi missbellaa
Bunu ben de merak ettim. Sanırım @missbsenin dediği gibi akşam yemeği kadar zararlısı yok.Siz tek öğünü akşam mı yapıyorsunuz?
Bence onune her geleni yersen erken vakitte tek ogunle kilonu sabitliyorsun.. yani ne iniyorsun ne cikiyorsun. Ben uzun sure tek ogun beslenmistim, diyet yapmak icin degilde o sekilde yasiyordum ve kilom sabit kaliyordu..Bunu ben de merak ettim. Sanırım @missbsenin dediği gibi akşam yemeği kadar zararlısı yok.
Kızlar ben 10yil önce 47 48kilo bandiydaydim. Sabah kahvaltı yapamazdım içim bulandırdı. Öğlen yediklerimi saysam inanamazsınız. Öyle coktu ki. Makarnayla pilav yerdim 5tabak yemek yerdim en az. Ama akşam da yemek yemezdim.
Ne zaman şeker ve akşam yemeği hayatıma girdi hızla kilo almaya başladım.
Bana akşam yemeği kadar zararlı öğün yok.
10 gündür şeker yemiyorum çok korkunç bir bağımlılık çok zorladı beni bırakmak
Akşam yemeğini de hazır olduğum gibi bırakacağım. Ondan sonra kilo verebileceğimi düşünüyorum
Gunaydin canim, 3 gun yaptin mi bu diyeti sen? 3 gun sonunda mi sabit ciktin?Gunaydin
Sabit ciktim IU diyeti ile
Aslinda iyi birsey. Bugün de devam etsem yarin guzel eksi gelir.
Fakat haftaici evde olunca zorlanirim belki.
Pazartesine tekrar yapacagim.
21-22 saatlik IF e devam
Yok canim sadece dun yaptimGunaydin canim, 3 gun yaptin mi bu diyeti sen? 3 gun sonunda mi sabit ciktin?
2 gun daha yapsan verirsin kilo.. bende bugun baslamam istiyorum. dun sabah aksam gomdum .. dun 58,7 idim sanirim bugu 59,4 yani 700 gram almisimYok canim sadece dun yaptim
Kastan gitmez dimi yanı kas kaybı yaşamayız hem omad ıle hemde IU ıleGunaydin
Sabit ciktim IU diyeti ile
Aslinda iyi birsey. Bugün de devam etsem yarin guzel eksi gelir.
Fakat haftaici evde olunca zorlanirim belki.
Pazartesine tekrar yapacagim.
21-22 saatlik IF e devam
Benim tartim onuda olcuyor.. pazartesi tartlip karsilastirma yaparim IU bitinceKastan gitmez dimi yanı kas kaybı yaşamayız hem omad ıle hemde IU ıle
Dunun unut gitsin. Bugün tekrar saglikli beslenmeye donun2 gun daha yapsan verirsin kilo.. bende bugun baslamam istiyorum. dun sabah aksam gomdum .. dun 58,7 idim sanirim bugu 59,4 yani 700 gram almisimgunde 1 er kilo versem
Iyi ama mumkun mu bilmiyorum.. yapmayq caliscam bakalim..
Aynen canım. Benim de yaşam biçimim o şekildeydi. Kilo sabit kalıyor dediğin gibi.Bence onune her geleni yersen erken vakitte tek ogunle kilonu sabitliyorsun.. yani ne iniyorsun ne cikiyorsun. Ben uzun sure tek ogun beslenmistim, diyet yapmak icin degilde o sekilde yasiyordum ve kilom sabit kaliyordu..
Bızımle de paylaşBenim tartim onuda olcuyor.. pazartesi tartlip karsilastirma yaparim IU bitince
Kontrol tartisi niyetine pazartesi paylasirimBızımle de paylaş
Ahahhaa tamam cuma da olurKontrol tartisi niyetine pazartesi paylasirim
2 veya 3 gun yaparsam cuma paylasirim. Malin yaris var
Dikkat edilmedigi surece tek ogundede aliniyor.. zaten boyle bir diyet yapilmasini oneren dr ekmek pilav makarna tuketmeyin diyor..Aynen canım. Benim de yaşam biçimim o şekildeydi. Kilo sabit kalıyor dediğin gibi.
Şu an zayiflamam gerektiği icin yediklerime dikkat ediyorum.
Sıfır şeker, minimum karbonhidrat, az porsiyon erken saatte yemeği kesiyorum.
Omad bile yapilsa karbonhidrat az alinmali
Girmiyorum ben aslinda ama cok uzun sure ayni kilolarda kaliyorum bu ara..dirayetim yok bildiginDunun unut gitsin. Bugün tekrar saglikli beslenmeye donun
Yoksa strese giriyoruz
Gel seni bizim gruba alalimGirmiyorum ben aslinda ama cok uzun sure ayni kilolarda kaliyorum bu ara..dirayetim yok bildiginbirde haftasonuna dogru dikkat edilmiyo bunu farkettim..
Sizin grup neresi?Gel seni bizim gruba alalimburaya da geliyorum. Omad tek ben yaptigim icin
Evet aksamlari yapiyorum.Gece oturdugum icin cok uzun geliyorSiz tek öğünü akşam mı yapıyorsunuz?
Anladim. Ama bence en gec 16.00 da son lokma yenmeli yani vucudun da bir hareket ve dinlenme saati var cunkuEvet aksamlari yapiyorum.Gece oturdugum icin cok uzun geliyor