Günde tek öğün diyeti ( omad )

Evet cunku hafta ici galiba carsamba? Veya sali 72,4 u gordum

ben motivasyonun çabuk kaybeden biriyim o yüzden günlük tartıda wc kaynaklı ödem kaynaklı vs ufacık bi artım olursa hemen modum düşer diye haftada 1 tartılıyorum
Haklisin canim zaten wc ye cikmazsan ya ayni kaliyosun ya cok az veriyosun hatta bazen aliyosun ustune ben her gun tartilmaya calisiyorum genelde.. ne yapmam gerektigine karar veriyorum boylelikle.. mesela odemsuyu vs.

Haklisin canim zaten wc ye cikmazsan ya ayni kaliyosun ya cok az veriyosun hatta bazen aliyosun ustune ben her gun tartilmaya calisiyorum genelde.. ne yapmam gerektigine karar veriyorum boylelikle.. mesela odemsuyu vs.
aslında senin yaptığın doğru olan
ama işte sıkıntı bendeki yeme bozukluğunda ufacık şeyler modumu çabucak düşürüp yemeye saldırmama sebep olduğu için, bu ufacık şeyleri olabildiğince azaltmaya çalışıyorum

Ben omad yapmıyorum ama bugün akşam yemeği saatimi nihayet 16:30a kadar geri çektim
Ufak ufak daha da erken saate çekmeye çalışacağım.
Hayatimda 10gundur şeker yok
3gundur ekmek ve makarna yok kaldı ki makarnasız 1gunum geçmiyordu :)
21gun boyunca şeker ve ekmeksiz beslenecegim
Kendimi hazir hissettiğim gibi 2öğün ve sonrasında omad yapacağım :)
Kendimi şimdiden iyi hissediyorum
Acıkmak çok keyifli

Ben gram veremiyorum tek ogunle.Ama yine de vucudum rahat olsun diye,kafam rahat olsun diye yapiyorum.yalniz bugun kahvaltiyapmak zorunda kaldim,arkadas davet Etmisti.Aksami hafif gecirecegim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…