- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Günaydin canım❤ ben de 1 hafta tartilmam artikgünaydın kızlar
başladığımda tartılmamıştım o yüzden başlangıç kilomu bugünkü sayıp haftaya kadar bakalım kaç kilo gidecek
başlangıç kilom : 68,50
Neden olmasinki60 ı görürmüyüzzzz bu hızla acabatemmuz da 3 haftalık bir tatilim var o zamana kadar sıkı bir diyet yapmak istiyorum. Temmuz da ara verip ağustosta tekrar başlamak ve eylül de 60 ı görmek amacım
neden görmeyelim ki60 ı görürmüyüzzzz bu hızla acabatemmuz da 3 haftalık bir tatilim var o zamana kadar sıkı bir diyet yapmak istiyorum. Temmuz da ara verip ağustosta tekrar başlamak ve eylül de 60 ı görmek amacım
ben de cumaya kadar tartılmayacağımGünaydin canım❤ ben de 1 hafta tartilmam artik
Ayy superrrr2 gün önce 70 dim. Bu sabah 69.0
Kilo guncelse azda olsa vermissin dimi?Selam yine
Buda Benim tarti
Ama her gun tartilmam daha iyi oluyo diyolarneden görmeyelim ki
ben de cumaya kadar tartılmayacağım
IU dıyetıylemi yoksa yenı mı başladınız2 gün önce 70 dim. Bu sabah 69.0
ben motivasyonun çabuk kaybeden biriyim o yüzden günlük tartıda wc kaynaklı ödem kaynaklı vs ufacık bi artım olursa hemen modum düşer diye haftada 1 tartılıyorumAma her gun tartilmam daha iyi oluyo diyolar
Haklisin canim zaten wc ye cikmazsan ya ayni kaliyosun ya cok az veriyosun hatta bazen aliyosun ustuneben motivasyonun çabuk kaybeden biriyim o yüzden günlük tartıda wc kaynaklı ödem kaynaklı vs ufacık bi artım olursa hemen modum düşer diye haftada 1 tartılıyorum
aslında senin yaptığın doğru olanHaklisin canim zaten wc ye cikmazsan ya ayni kaliyosun ya cok az veriyosun hatta bazen aliyosun ustuneben her gun tartilmaya calisiyorum genelde.. ne yapmam gerektigine karar veriyorum boylelikle.. mesela odemsuyu vs.
1 gün omad 1 gün IU yaptim. Bugun IU da 2.günümIU dıyetıylemi yoksa yenı mı başladınız
Darisi size hatta fazlasi hadi umarimAyy superrrrhadi darisi bize bu hafta1-2 kilo verelim haftada
Pazar mi son günün ?1 gün omad 1 gün IU yaptim. Bugun IU da 2.günüm
Evet. Durumuna bak bence kasmaya gerek yok. Hazir hissetmek önemliPazar mi son günün ?
Ben yarinde yapsam mi bilmiyorum
Galiba tartiya gore karar verecegim. Til tutuyor beni.
Suyu zor iciyorum suan
Siz tek öğünü akşam mı yapıyorsunuz?Ben gram veremiyorum tek ogunle.Ama yine de vucudum rahat olsun diye,kafam rahat olsun diye yapiyorum.yalniz bugun kahvaltiyapmak zorunda kaldim,arkadas davet Etmisti.Aksami hafif gecirecegim insallah.