Günde tek öğün diyeti ( omad )

Maalesef bende ki sorun hareket degilde bogazimi tutamamam.

Bu sefer sanki tutturdum
Neler yapiyorsun tam olarak? Ben tutarim bogazimi ama olmuyo simdilerde.. esim zorla agzima tikiyo delirtiyo diyorum sen beni dal gibi begenmedin midiyo kilolu degilsinki.. olsun diyorum 5-10 kilo versem fena mi? Daha mutlu olurum ama yok.. direttim aksam cig koftenin tadina baktirdi yemedim ama daha fazla.. yarin yiyecegim tartidan sonra.. bilmem bir fark olur mu ama haftayada kore diyetine baslarim zaten basitmis.. elma pattis protein icecek..

Aslinda birkac gündür yazdim ne yedim ictim
Fakat en iyi taktik missbellaa nin en gec 16da yemegi bitir demesi oldu.

Benim esim neyseki zorlamiyor sadece en zor kismi,yeme saati Eve uymadiginda cocuklar Anne sen yemeyecek misin demesi.

Bugunu ornek vereyim.
Sabah ilk is su icmem oldu. 12 e kadar 1,2 L icmistim.
Sonra ilk ögünu yedim. 14 de protein bar ve yarim bardak sutlu filtre kahve. Günü kapadim. Suya devam. Birde maden suyu ictim aksama.

Yarin de bu sekilde olcak. Is yerinde ogle yemegine kadar su ssdece.
Sonra aksama dogru maden suyu icecegim. Yuzmeye gitmeden once. Kahve veya Cay icmeyecegim.

Evet cocuklarla zor dogru.. benimkilerin umru degilim bence ben esim zorluyo haricinde ben haftada 1 gun biraz gevsek davranmayi seviyorum… acliga dayaniyorumda cok uzun surunce diyetler vs skliyorum sanirim.. bugun fazla yigundum ne yemegime dikkat ettim ne suyuna 2 dilim kekle yofurt pekmez yedim saat 12-13 arasi o kadar.. bana gore aksam yemegi yapmak daha guzel aslinda ama onda gec olunca tek ogunun anlami
Kalmiyo sanki..

Protein içeceğini neye göre içiyorsun Bi faydasını gördün mü hiç kullanmadım da merak ediyorum
Crossfit e giderken almistim. Desteklemek icindi. Fakat bilegimi kirinca spora ara verdim mecburi.
Aldigim da dikkat ettigim icinde ki protein,karb ve yag miktarinin ne kadar oldugu.
Omad usulu IU diyeti yapacagim. Onda var diye icecegim bugun

Crossfit e giderken almistim. Desteklemek icindi. Fakat bilegimi kirinca spora ara verdim mecburi.
Aldigim da dikkat ettigim icinde ki protein,karb ve yag miktarinin ne kadar oldugu.
IU çok zormuşş beee hele omad ile helal sana

Selam kizlar gunaydin.. bugun tartildim cunku aksam yemegi yiyecegim bugun belki kahvalti bile yaparim …

Eski kilom: 59,2
Yeni kilo: 58,7
Fark: -500

Yarindan itibaren bende kore diyeti yapayim diyorum shakelerim hazir

IU de kac kilo vermisti ve kac gun yapmistin? Birde onad usulu ne yiyecekain? Elma patates shake hepsini tek ogunde mi tuketeceksin?

Amerikali bir arkadasim demisti. Cok acikinca bol elma sirkeli salatalik yiyebilirsiniz. Yağ yakiyor ve tok tutuyor. Simdi yerken sizle de paylasiyim dedim
Selam kizlar gunaydin.. bugun tartildim cunku aksam yemegi yiyecegim bugun belki kahvalti bile yaparim …

Eski kilom: 59,2
Yeni kilo: 58,7
Fark: -500

Yarindan itibaren bende kore diyeti yapayim diyorum shakelerim hazir
Bnde pazartesı başlıyorum

benim de büyük kızım çok diyordu niye yemiyorsun diye artık alıştı
şimdi birlikte sofraya oturuyoruz ben kahve içiyorum onlar yemeklerini yiyorlar

Günaydin
Günün yemegi hazir

Yanima Birde shake alacagim

Eki Görüntüle 3077896
afiyet olsun canımm çok lezzetli görünüyor

60 ı görürmüyüzzzz bu hızla acaba temmuz da 3 haftalık bir tatilim var o zamana kadar sıkı bir diyet yapmak istiyorum. Temmuz da ara verip ağustosta tekrar başlamak ve eylül de 60 ı görmek amacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…