Günde tek öğün diyeti ( omad )

Siz tek öğünü akşam mı yapıyorsunuz?
Bunu ben de merak ettim. Sanırım @missbsenin dediği gibi akşam yemeği kadar zararlısı yok.

Kızlar ben 10yil önce 47 48kilo bandiydaydim. Sabah kahvaltı yapamazdım içim bulandırdı. Öğlen yediklerimi saysam inanamazsınız. Öyle coktu ki. Makarnayla pilav yerdim 5tabak yemek yerdim en az. Ama akşam da yemek yemezdim.
Ne zaman şeker ve akşam yemeği hayatıma girdi hızla kilo almaya başladım.
Bana akşam yemeği kadar zararlı öğün yok.
10 gündür şeker yemiyorum çok korkunç bir bağımlılık çok zorladı beni bırakmak
Akşam yemeğini de hazır olduğum gibi bırakacağım. Ondan sonra kilo verebileceğimi düşünüyorum

Gunaydin
Sabit ciktim IU diyeti ile 😂
Aslinda iyi birsey. Bugün de devam etsem yarin guzel eksi gelir.

Fakat haftaici evde olunca zorlanirim belki.
Pazartesine tekrar yapacagim.
21-22 saatlik IF e devam

Bunu ben de merak ettim. Sanırım @missbsenin dediği gibi akşam yemeği kadar zararlısı yok.

Kızlar ben 10yil önce 47 48kilo bandiydaydim. Sabah kahvaltı yapamazdım içim bulandırdı. Öğlen yediklerimi saysam inanamazsınız. Öyle coktu ki. Makarnayla pilav yerdim 5tabak yemek yerdim en az. Ama akşam da yemek yemezdim.
Ne zaman şeker ve akşam yemeği hayatıma girdi hızla kilo almaya başladım.
Bana akşam yemeği kadar zararlı öğün yok.
10 gündür şeker yemiyorum çok korkunç bir bağımlılık çok zorladı beni bırakmak
Akşam yemeğini de hazır olduğum gibi bırakacağım. Ondan sonra kilo verebileceğimi düşünüyorum
Bence onune her geleni yersen erken vakitte tek ogunle kilonu sabitliyorsun.. yani ne iniyorsun ne cikiyorsun. Ben uzun sure tek ogun beslenmistim, diyet yapmak icin degilde o sekilde yasiyordum ve kilom sabit kaliyordu..

Gunaydin

21-22 saatlik IF e devam
Gunaydin canim, 3 gun yaptin mi bu diyeti sen? 3 gun sonunda mi sabit ciktin?

Yok canim sadece dun yaptim
2 gun daha yapsan verirsin kilo.. bende bugun baslamam istiyorum. dun sabah aksam gomdum .. dun 58,7 idim sanirim bugu 59,4 yani 700 gram almisim😐 gunde 1 er kilo versem
Iyi ama mumkun mu bilmiyorum.. yapmayq caliscam bakalim..

Gunaydin

21-22 saatlik IF e devam
Kastan gitmez dimi yanı kas kaybı yaşamayız hem omad ıle hemde IU ıle

2 gun daha yapsan verirsin kilo.. bende bugun baslamam istiyorum. dun sabah aksam gomdum .. dun 58,7 idim sanirim bugu 59,4 yani 700 gram almisim😐 gunde 1 er kilo versem
Iyi ama mumkun mu bilmiyorum.. yapmayq caliscam bakalim..
Dunun unut gitsin. Bugün tekrar saglikli beslenmeye donun ☺️
Yoksa strese giriyoruz

Bence onune her geleni yersen erken vakitte tek ogunle kilonu sabitliyorsun.. yani ne iniyorsun ne cikiyorsun. Ben uzun sure tek ogun beslenmistim, diyet yapmak icin degilde o sekilde yasiyordum ve kilom sabit kaliyordu..
Aynen canım. Benim de yaşam biçimim o şekildeydi. Kilo sabit kalıyor dediğin gibi.

Şu an zayiflamam gerektiği icin yediklerime dikkat ediyorum.
Sıfır şeker, minimum karbonhidrat, az porsiyon erken saatte yemeği kesiyorum.
Omad bile yapilsa karbonhidrat az alinmali

Aynen canım. Benim de yaşam biçimim o şekildeydi. Kilo sabit kalıyor dediğin gibi.

Şu an zayiflamam gerektiği icin yediklerime dikkat ediyorum.
Sıfır şeker, minimum karbonhidrat, az porsiyon erken saatte yemeği kesiyorum.
Omad bile yapilsa karbonhidrat az alinmali
Dikkat edilmedigi surece tek ogundede aliniyor.. zaten boyle bir diyet yapilmasini oneren dr ekmek pilav makarna tuketmeyin diyor..

Gel seni bizim gruba alalim 🤭 buraya da geliyorum. Omad tek ben yaptigim icin
Sizin grup neresi?

Ben bugun mesela firsatim olmadi ayni saatte yemedim ama az once bi kase pekmezli yogurt yedim uzerine 3 tane kocaman biskuvi yedim😐 baska birsey yemek
Istemiyorum bugun…dun cok abarttigim icin bugun canimin istedigini yedim fazla yemedim zaten

Eşim yanımda kurabiyelerin üzerine çikolata sürerken ben tek yumurta ile kahvaltı yaptım bugün 🤣🤣🤣🤣 akşam da durum benzer 🤣🤣🙈 eşim dirayetime şaşkınlık içinde. Bu grubu anlattım. Grup motivasyonu dedim 😊🤩

X