- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Bugun basladim IU diyetine. Siz sanirim omadle IU birlestireceksiniz?Siz basladiniz mi IU diyeti yoksa omad mi hala?
Iste olacagim icin sabahdan tatli patatesi firina atacagim. Ogle 12 de yiyecegim 14 de bitirecegim yeme isini protein icecegi ile
Evet oyle yapacagimBugun basladim IU diyetine. Siz sanirim omadle IU birlestireceksiniz?
Tartı günü tamamen sizlere bağlı. Ne zaman musait olursaniz ya da isterseniz o zaman. Belli bir kisitlama koymadim cunku herkesin yasam tarzi, isi gucu farkliEvet oyle yapacagim
Burda tarti günunuz var mi ?
Merak icindeyim yarinki kilonuBugun basladim IU diyetine. Siz sanirim omadle IU birlestireceksiniz?
Ben deMerak icindeyim yarinki kilonu
Buarada tatli patates yerine normal pattis olmaz mi
Ciddimi yoksa yarin alacaktimBen deolur hatta ben patates yokken pirinc hasladim bir buyuk kase o bile is gördü
Sen bilirsin canim orjinaliyle ayni olsun dersen al, ama benim imkanimdan dolayi bu sekilde yapmak zorunda kaldim..Ciddimi yoksa yarin alacaktim
Buarada icecek yaklasik 500 ml ve 100 ml 51 kalori.
Yag orani 0,9 gram
Karbonhidrat 4,9 gram..
Sence olur mu?
Birde daha once yaptiginda kac kilo verdin bu diyetle sen?
BilemedimTartı günü tamamen sizlere bağlı. Ne zaman musait olursaniz ya da isterseniz o zaman. Belli bir kisitlama koymadim cunku herkesin yasam tarzi, isi gucu farkli
Afiyet olsun su miktari güzelİyi akşamlar kızlar bugün 2 öğün yedim akşam 6:30 da son yemeğimi yedim. 2,5litre su içtim
Orjinallik degilde mesela orjinalinde tatli pattis var ben normalini kullancam.. bu diyetteki mantik ne acaba?Sen bilirsin canim orjinaliyle ayni olsun dersen al, ama benim imkanimdan dolayi bu sekilde yapmak zorunda kaldim..
250 kalori evet aşırı değilmis olur bence
Ben bugun hic su icmedim nerdeyse.. saat gec oldu cok icsem gece wc ye cok cikarimİyi akşamlar kızlar bugün 2 öğün yedim akşam 6:30 da son yemeğimi yedim. 2,5litre su içtim
Bende 3litreye tamamlayayım dedim, bende geçe kaldımBen bugun hic su icmedim nerdeyse.. saat gec oldu cok icsem gece wc ye cok cikarimmenun cok guzel
Ama
Mantik şu: sabah şeker, öglen karbonhidrat, aksam protein. Ve miktar minimum yani seni ayakta tutacak kadarOrjinallik degilde mesela orjinalinde tatli pattis var ben normalini kullancam.. bu diyetteki mantik ne acaba?
Bence az degil ya.. diyorum ya her ogun yiyorsun en azindan biseyler..ve 3 gun yapilabilecek birsey.. ama kalici olur mu iste muhim olan buMantik şu: sabah şeker, öglen karbonhidrat, aksam protein. Ve miktar minimum yani seni ayakta tutacak kadar
Oha kiz ben evde 2-3 bin adim atinca geberiyirum 20 bini kac dk dayaptin masallan
Soyle aslinda. Cok yogun bir gündü benim icin.Oha kiz ben evde 2-3 bin adim atinca geberiyirum 20 bini kac dk dayaptin masallan
Ha tum gunun ozeti yani anladim.. valla halim kalmadi spor mpor hak getire koltukta pinekliyorumSoyle aslinda. Cok yogun bir gündü benim icin.
Sabah doktora gittim. 2 Durak once indim. Ise donmem gerekti. Yine 2 Durak once indim..Hemsireyim ve is yerinde cok nadir oturuyoruz :)
Is cikisi alisveris e gittik. Ihtiyacim olan seyi 3 yerde aradim. Oraya yuru Vs derken Eve 19bin ile geldim. Son kismi sagi solu toparlama sayesinde
Benimde kalmadiHa tum gunun ozeti yani anladim.. valla halim kalmadi spor mpor hak getire koltukta pinekliyorum