- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
-
- Konu Sahibi missbellaa
11hunde mı 5 kılo verdınızBen ilk 4 5 yıl önce keşfettim. Sayfamin ilk mesajinda bahsettim, bir kitap araciligiyla. Daha sonra uygulaya uygulaya gelistirdim.
Bugun 11.günüm. Bu yıl ilk kez 11 gün once basladim tekrar yani. Ve 5 kilo verdimgunde yarim kilo gidiyor ilk 14 gün , sonra daha yavasliyor. Tabii yedigin saat, aldigin, yaktigin kaloriler de hizi etkiler
Kac gun oldu başlayalı bnde haftaya başlamayı düşünüyorum bakalım2 gün önce sabah aç karnina 70.0 kiloydum. Şimdi dayanamayıp tartıldım. Ki su ve kahve ictim, 69.6
Detaylı anlatırmısınız nasıl bı dıyet türü kac gun ve ne kadar verıyorusnuzAma yarın IU diyetine geciyorum kizlar affedin3 gün şok yapmam lazım. Yine buralarda olacağım ve geri döneceğim❤
Birazdan bitiyor ifGümbr gümbür 24 saat açlık geliyooorrr
Benim bildiğim iceriğinde şeker yoksa içilebilir. Krema konusu muallak. Bir grup yağ olduğu için içilebilir diyor bir grup katkı olduğu için krema katılmamalı diyor. Eğer sade icecekseniz hiç sorun yok :) açken beni kahve kurtarıyor
İkisi bır aradaBenim bildiğim iceriğinde şeker yoksa içilebilir. Krema konusu muallak. Bir grup yağ olduğu için içilebilir diyor bir grup katkı olduğu için krema katılmamalı diyor. Eğer sade icecekseniz hiç sorun yok :) açken beni kahve kurtarıyor
Evet. Ama süt tozlu olandan iceceksen 2 paketi gecmemeni öneririm
Nescafe yerine filtre veya türk kahvesi daha iyi olur diyorlar
En iyisi ve etkilisi filtreNescafe yerine filtre veya türk kahvesi daha iyi olur diyorlar
Hadi yaa, ilk zamanlar en zor anlar tabiikiBen çok erken yemiş oldum yarına erişirmiyim bilmiyorum. Son dakika 2 öğüne çevirmezsem iyisabah tartıldım 72 olmuşum
Mükemmel hemen başlamalıyımAamine evet tek öğün diyetiyle 11 günde 5 kilo verdim canım.
Şimdi IU diyetindeyim, bugun basladim.
IU diyeti sabah 1 elma,büyük, öglen 2 tatlı patates ama buralarda yok o yüzden hasl.patates veya haslanmis pirinc yiyorum bir buyuk kase. Aksam sutlu protein icecegi, migroslarda var.
Bn de okudum yenı evet ağır bı dıyet bklım ne kadar gıdıcek
Tesekkurler, sana da basarilar.
3 gün yapcam. Çoook verdiriyorMükemmel hemen başlamalıyım
Kac gun yapacaksınız lU dıyetını kac kılı verdıyor
Merak ettım3 gün yapcam. Çoook verdiriyor
Tek öğünle biraz açlığa alış bence, sonra katıl banaMerak ettım
Yarin tarti sonrasi bende katilacagim sana. Fakat tek ogune sigdiracagimTek öğünle biraz açlığa alış bence, sonra katıl bana
Aynen bır hafta bı omad deneyecem ondan sonraTek öğünle biraz açlığa alış bence, sonra katıl bana