- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
-
- Konu Sahibi missbellaa
Ne kadar tek öğün yapmayı düşünüyorsun? Benim asıl amacım 2 öğün beslenmek ölene kadarÇok veriyordum. Bayağ çok ve hızlı. Yediğin yaktığından fazla olursa kilo alıyorsun o yüzden diyetler kalıcı değildir, beslenme alışkanlığı ve koruma evresi kalıcıdır. Yavas yavas 2 yilda veren de kilo aliyor, 1 ayda veren de. Ya da tam tersi.
Evet ama mesela bazi diyetlerde diyor 7 gunde 10 kilo filan… yani bunun cogunu geri alirsin bu belli birsey…ama yavas yavas verirsen yavas aliyorsun.. ben hizli diyetlerdeki o rahatlamayi seviyorum.. odem atio hafiflemeyi yaniÇok veriyordum. Bayağ çok ve hızlı. Yediğin yaktığından fazla olursa kilo alıyorsun o yüzden diyetler kalıcı değildir, beslenme alışkanlığı ve koruma evresi kalıcıdır. Yavas yavas 2 yilda veren de kilo aliyor, 1 ayda veren de. Ya da tam tersi.
Hayir hayir. Sorun degil istediginizi sorabilirsiniz. Ilk mesajim 1 bucuk yil once, bu 1 bucuk yilda bazi ciddi sorunlarim oldu, sorunu cozmek yerine cips ve keke sigindim. Diyet duzgun, ben hataliydim..Bu diyetle metabolizmanız mı zayıfladı ? Lütfen yanlış anlamayın bende bir yöntem arıyorum. İlk mesajınızda kilonuz daha az gibi o yüzden sordum?
10 kilo verince tek öğünü bırakıp kilomu sabitleyecegim. Bunun icin 1 yil gunde 1000 kalori yeyip aksam saat 17.00 de yemeyi sonlandiracagim. Becerebilirsem bu yasam tarzim olacakNe kadar tek öğün yapmayı düşünüyorsun? Benim asıl amacım 2 öğün beslenmek ölene kadar
Arada misafirlik olur piknik olur tatil olur. 2 öğün iyidir ya10 kilo verince tek öğünü bırakıp kilomu sabitleyecegim. Bunun icin 1 yil gunde 1000 kalori yeyip aksam saat 17.00 de yemeyi sonlandiracagim. Becerebilirsem bu yasam tarzim olacak
Hizli diyetleri sok diyetleri asla savunmam. Sadece sunu soyleyim, hizli kilo verince hizli alma sebebi beynin ve gozun acligi, bir anda eline gecen herseyi yemek. Tek öğünde de şok diyetlerdeki gibi hizli verirsin ama az dikkatle hic kilo almazsin birakinca. Niye? Gözün ve beynin tatmin oluyor, doyuyorEvet ama mesela bazi diyetlerde diyor 7 gunde 10 kilo filan… yani bunun cogunu geri alirsin bu belli birsey…ama yavas yavas verirsen yavas aliyorsun.. ben hizli diyetlerdeki o rahatlamayi seviyorum.. odem atio hafiflemeyi yani
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu irade ile daha iyisini başaracağınızı düşünüyorumHayir hayir. Sorun degil istediginizi sorabilirsiniz. Ilk mesajim 1 bucuk yil once, bu 1 bucuk yilda bazi ciddi sorunlarim oldu, sorunu cozmek yerine cips ve keke sigindim. Diyet duzgun, ben hataliydim..
Sağolasın. Bir kadın olarak bir kadına yardım etmek bana huzur veriyor, çünkü o da insan, o da kadın ben neysem o. Onun yerinde ben de olabilirdim fikri de var.Arada misafirlik olur piknik olur tatil olur. 2 öğün iyidir yaşaka Bi yana aziml gördüm seni hertürlü yaparsın hatta bize de o gazı verirsin. Benimde aciiillll kilo vermem lazım çok acil
Bi tanidigim erkek ayni sekilde yiyerek kosu yaoarak verdi.. cunku diyordu omur boyu diyet yapamamHizli diyetleri sok diyetleri asla savunmam. Sadece sunu soyleyim, hizli kilo verince hizli alma sebebi beynin ve gozun acligi, bir anda eline gecen herseyi yemek. Tek öğünde de şok diyetlerdeki gibi hizli verirsin ama az dikkatle hic kilo almazsin birakinca. Niye? Gözün ve beynin tatmin oluyor, doyuyor
Çok teşekkürler. Kendinize iyi bakın❤Cevabınız için teşekkür ederim. Bu irade ile daha iyisini başaracağınızı düşünüyorumKolaylılar diliyorum.
Tebrik ederim. VermisindirBugün ben de diyetime sadık kaldım.
Gün içinde 20dk yürüyüş ve evde sporumu yaptım
Henüz tartilmak istemiyorum çünkü kilo vermediysem moralim bozulur
Sabah 69.0 i gorursun,2 gün önce sabah aç karnina 70.0 kiloydum. Şimdi dayanamayıp tartıldım. Ki su ve kahve ictim, 69.6
Tek ogune sigdirmayi denesen ? Boylece omad a devam etmis olursunAma yarın IU diyetine geciyorum kizlar affedin3 gün şok yapmam lazım. Yine buralarda olacağım ve geri döneceğim❤
Akşamları odadan odaya zor geciyorum canim. Günler uzun, hava felaket sicak. Ellerim titriyor. Bir de malum sigara...Tek ogune sigdirmayi denesen ? Boylece omad a devam etmis olursun
Sigara zararliAkşamları odadan odaya zor geciyorum canim. Günler uzun, hava felaket sicak. Ellerim titriyor. Bir de malum sigara...
Hem şeker hem sigaranın etkisiyle tansiyon. 1 yıldır çabalıyorum bırakmaya ama bağımlılık işte, adı üstündeSigara zararlibirakmak icin sebep olur belki.
Sekeriniz mi dusuyor?