- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi missbellaa
Anladım canım gayet güzel sonuç kesinlikle sağlıklı kaloriye dikkat ederek beslenip sporu da mutlaka eklemeliyiz saolasin bende bugün menü yazayım burayaBen ilk 4 5 yıl önce keşfettim. Sayfamin ilk mesajinda bahsettim, bir kitap araciligiyla. Daha sonra uygulaya uygulaya gelistirdim.
Bugun 11.günüm. Bu yıl ilk kez 11 gün once basladim tekrar yani. Ve 5 kilo verdimgunde yarim kilo gidiyor ilk 14 gün , sonra daha yavasliyor. Tabii yedigin saat, aldigin, yaktigin kaloriler de hizi etkiler
Hoşbuldum canımhoşgeldin canımm
Ramazan da oruc tutmaya aliskin isen bence yapabilirsin. Olay zaten kafada bitiyorGünaydın, dün gece yatmadan önce hala bişiler yediğim için bu sabah aç uyandım tabii ki! Diyorum ki bu saatte yesem ertesi güne dayanabilir miyimgün içinde çok açlık vurur mu kafamda deli sorular
Ramazan da evet hatta sahur da sadece su içip yatarım. Denemekten zarar gelmezRamazan da oruc tutmaya aliskin isen bence yapabilirsin. Olay zaten kafada bitiyor
Kendine inanRamazan da evet hatta sahur da sadece su içip yatarım. Denemekten zarar gelmez
sosyal medyada tek öğünü ısrarla savunan bi doktor var, o akşam açlığının daha zorlayıcı olduğu için tek öğünün 5 gibi yapılmasının en uygun olduğunu söylüyorGünaydın, dün gece yatmadan önce hala bişiler yediğim için bu sabah aç uyandım tabii ki! Diyorum ki bu saatte yesem ertesi güne dayanabilir miyimgün içinde çok açlık vurur mu kafamda deli sorular
Kim o Dr merak ettim aynı kişiyi mi takip ediyoruzsosyal medyada tek öğünü ısrarla savunan bi doktor var, o akşam açlığının daha zorlayıcı olduğu için tek öğünün 5 gibi yapılmasının en uygun olduğunu söylüyor
ama ben de gün içinde enerjim gelsin diye 3ü geçirmiyorum
sabah yapmaya çalıştığımda hep çok zorlandım bir de
Mustafa Üye adı canım.Kim o Dr merak ettim aynı kişiyi mi takip ediyoruzçok doğru söylüyor normalde 6 engeç 7 gibi yerdim de ben deniyorum ya hiç sabahtan oruca başlamamıştım bakalım nasıl olacak.. Erken yatmak büyük nimet böyle zamanda
Ben 22.00 de yattim hergun sirf bu yuzdenKim o Dr merak ettim aynı kişiyi mi takip ediyoruzçok doğru söylüyor normalde 6 engeç 7 gibi yerdim de ben deniyorum ya hiç sabahtan oruca başlamamıştım bakalım nasıl olacak.. Erken yatmak büyük nimet böyle zamanda
Ben çok erken yemiş oldum yarına erişirmiyim bilmiyorum. Son dakika 2 öğüne çevirmezsem iyiGünaydın hanımlar. Nasıl gecti ilk gün?
Ben 5-7arası yiyorum tek öğün yediğim zamanlar öylesi bana iyi geliyor, bugün yaptım bir hata yarına düzeltirim inşallhMustafa Üye adı canım.
benim akşamlarım zaten çok yğun geçiyor keyifle yemek yemek benim için lüks o yüzden 1-3 arası bir saatte öğünümü yemek bana daha iyi geliyor :)
hata olarak düşünme canım 2 öğünde yersen sıkıntı olmaz hatta bence saat 4-5 gibi 2. öğününü ye yarına da ilk öğününü 4-5 gibi yapar düzene sokarsın kendiniBen 5-7arası yiyorum tek öğün yediğim zamanlar öylesi bana iyi geliyor, bugün yaptım bir hata yarına düzeltirim inşallh
Bende öyle düşündüm valla, psikolojik rahat olurum en azındanhata olarak düşünme canım 2 öğünde yersen sıkıntı olmaz hatta bence saat 4-5 gibi 2. öğününü ye yarına da ilk öğününü 4-5 gibi yapar düzene sokarsın kendini
Bugün 4. Günüm gayet güzel gidiyor tartı da yüzümü güldürecek gibiGünaydın hanımlar. Nasıl gecti ilk gün?
Bence başarırsın amaa eminim böyle de harika gözüküyorsundur çokta kendini düşürme yahuuBugün de diyetime sadık gidiyorum :) aklımda hep o beğendiğim şort var.
İçinde güzel görünmek istediğim bir de bikini var :))