- 13 Mart 2019
- 761
- 715
-
- Konu Sahibi missbellaa
MerhabaMerhabalar. Bu diyeti kesfetmemden bahsediyim öncelikle.
Japonlarin Kadim Beslenme Sirri: Günde Tek Ögün Ile 20 Yas Genclesin- Yoshinori Nagumo
Kitapçıda dikkatimi çekti ve hemen aldım. 2 saatte bitirdim okumayı ki ben yilda 1 kitap zar zor okurum.
Tek öğün beslenmenin dünyadaki kurucusu diyebiliriz bu doktor için. Evet,yazar bir doktor..
O gün 68 kiloydum ve 15 gün bu diyeti uyguladim 62.5 oldum.
Çok etkili ve faydali da. Çünkü o tek öğün 1 saat ve bu 1 saatte süt, bal,meyve,ekmek...yiyebiliyorsun.
Kalori sayımına son!
Bugün yine başladım bakalım dilerim 15 gün hiç bozmadan sürdürürüm. Yine 68.8 kiloyum
Kahvalti yapıyorum, meyve yiyorum sonra oruc basliyor.
Bu arada sütlü kahve, diyet kola ve soda içiyorum.
Bana şans dileyin
Ve eşlik etmek isteyen hanımlara seve seve arkadaslik ederim.
Omad tek öğün ve 800-900 kalorili sağlıkli beslenme olmalı bol salata (2-3 et köfte tavuk balık 2 yumurta 3-4 kaşık lor peyniri bu şekilde protein olmalı yanında yoğurt yada ayran 4-5 kaşık sebze yemeği ekmek olarak 1-2 dilim tam buğday ekmeği yada bir meyve tüketilmeli arkasına sütlü kahve vs tüketin 1 saat içinde böyle beslenmeli birde saatinizi 12-13-14-15 saatlerinde yemeye çalışın bol eksiler olsundün 58.5 bugün 58.2
kas eksiğim var biraz da. spor yapmam lazım.
dün cidden aç bıraktım kendimi ama ya. 16 gibi balık yedim öyle bir dilim ekmekle. akşam başka hiçbir şey yemedim. midem kazınıyordu yattım uyudum mecbur.
Omad yapmak isteyenlerin dikkatineBende bunu merak ediyorum saatini ben belirlersem akşamı secicem gün içinde de sıvı tüketimi yapicam yanliz acaba meyve sikip içmekte sıvıya dahil olurmu şekersiz sonuçta kafamda deli sorular
Evet bende 1 gün omad yaptığım ertesi günü saat 12-15 arası yani saat 14 de tek öğün yaptım 66.5 den 65 olmuştum saatler çok önemli oluyorben de takipteyim, hatta uygulayıcı olacağım inşallah
benim de hedefim aynı 58, hatta kilolarımız da ykın seninle ben de 68,2 idim geçen cuma
ben de 36
ben tek öğünü çok araştırdım çok okudum
sabah uyanır uaynmaz kahvaltı yapmanın da akşam geç vakitlerde yemek yemenin de doğru olmadığı, tek öğün yapılacaksa 12 ile 3 arası bir saati seçmenin en uygun olacağı yazılıyor
ama 5ten sonraya bırakmamak şartıyla 10 ile 17 arası bir saat de seçilse faydası olacaktır diye düşünüyorum
Süpersiniz tebriklerGünaydın hanımlar.Ben hala bozmadım diyetimi 14 Ağustostan bu yana yapıyorum.Artık hiç zorlanmıyorum. İnsülin direncim 7 çıktı.11 kilo verdim.Çok şükür iyiyim.
teşekkür ederim.13-14 arası yemek yiyorum.Ekmek ve rafine şekerli hiç bir şey tüketmiyorum.Bulgur yerine karabuğday,pirinç yerine basmati yada kinoa tüketiyorum,yemeğin yanında mutlaka bol salatam var.Tatlı olarak muz ve avokado ezip içine kakao ve fıstık ezmesi koyuyorum puding gibi oluyor.Süpersiniz tebrikler
ben ne yazık ki iki ileri bir geri bir düzen oturtamadım hala
siz hangi saat aralığında yiyorsunuz peki
ve neler yiyosunuz acaba
kaç kilodan düştünüz pekiteşekkür ederim.13-14 arası yemek yiyorum.Ekmek ve rafine şekerli hiç bir şey tüketmiyorum.Bulgur yerine karabuğday,pirinç yerine basmati yada kinoa tüketiyorum,yemeğin yanında mutlaka bol salatam var.Tatlı olarak muz ve avokado ezip içine kakao ve fıstık ezmesi koyuyorum puding gibi oluyor.
78 leri görmüşümdür ama tartılmadım bir hafta diyet yaptıktan sonra tartıldım 76,50 çıktımkaç kilodan düştünüz peki
çok güzel tebrik ederim78 leri görmüşümdür ama tartılmadım bir hafta diyet yaptıktan sonra tartıldım 76,50 çıktım
İnşallah.Tek öğüne alışınca hiç sıkıntı yaşamıyorsunuz tatlı krizleri hiç olmuyor.çok güzel tebrik ederim
darısı başıma :)
bugün 1,5 öğünle kapatmayı planlıyorum (öğlen kuruyemiş yedim biraz)İnşallah.Tek öğüne alışınca hiç sıkıntı yaşamıyorsunuz tatlı krizleri hiç olmuyor.
Japonların kadim beslenme sanatı diye bir kitap okumuştum kitabın yazarı doktor yıllardır tek öğün yapıyormuş.Aralarda çok acıkırsa kuruyemiş ve şekersiz kahve tüketiyormuş.bende ceviz ve kahve tüketiyorum aralardabugün 1,5 öğünle kapatmayı planlıyorum (öğlen kuruyemiş yedim biraz)
akşam da yemeğimi yiyip kapatacağım inşallah
türk kahvesiJaponların kadim beslenme sanatı diye bir kitap okumuştum kitabın yazarı doktor yıllardır tek öğün yapıyormuş.Aralarda çok acıkırsa kuruyemiş ve şekersiz kahve tüketiyormuş.bende ceviz ve kahve tüketiyorum aralarda