- Konu Sahibi missbellaa
Kızlar merhaba bu tek öğün beslenmeyle kaç kilo verdiniz beni motive etmek adına yazabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bugün derhal aldim kitabı:) D&R dan 29.90 almak isteyen olursa :)cok teşekkür ediyorum bakalım bende etkisi ne olacak :)Merhabalar. Bu diyeti kesfetmemden bahsediyim öncelikle.
Japonlarin Kadim Beslenme Sirri: Günde Tek Ögün Ile 20 Yas Genclesin- Yoshinori Nagumo
Kitapçıda dikkatimi çekti ve hemen aldım. 2 saatte bitirdim okumayı ki ben yilda 1 kitap zar zor okurum.
Tek öğün beslenmenin dünyadaki kurucusu diyebiliriz bu doktor için. Evet,yazar bir doktor..
O gün 68 kiloydum ve 15 gün bu diyeti uyguladim 62.5 oldum.
Çok etkili ve faydali da. Çünkü o tek öğün 1 saat ve bu 1 saatte süt, bal,meyve,ekmek...yiyebiliyorsun.
Kalori sayımına son!
Bugün yine başladım bakalım dilerim 15 gün hiç bozmadan sürdürürüm. Yine 68.8 kiloyum
Kahvalti yapıyorum, meyve yiyorum sonra oruc basliyor.
Bu arada sütlü kahve, diyet kola ve soda içiyorum.
Bana şans dileyin
Ve eşlik etmek isteyen hanımlara seve seve arkadaslik ederim.
Selam canım ben pazartesi gününden beri tek ögün besleniyorum 78 ile basladim tartilmadim henüz inşallah faydasini görürüm spor yapmaya firsatim yok sporsuz ne kadar gidecek bakalımMerhabalar. Üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de yazan birileri çıkar umarım, bu diyeti yapmaya başlamak istiyorum yapan memnun kalan var mı? Yorumların hepsini okudum sürekli yapan olmamış yapıp bozanlar var çok mu zor yardımcı olursanız sevinirim.
Ewet Bn hala devam ediyorum şuan adet dönemindeyim ama yine aynı tek öğün besleniyorumMrb bnde 21 yaşındayim ve 3 hafta önce 90 kiloydum şuan 83 kiloyum tek öğün gerçekten çok faydalı ama çokda sabır isteyen bir diyt
Tebrik ederim çok güzel vermişsiniz darısı bana diyelim benim de kısa süre içinde 10 kilo vermem gerekiyor siz devam ediyor musunuz?
Çok iyi olur tek öğün beslediğim için çevrem olumsuz yorumlarda bulunuyor ama Bn kekdimi iyi hissediyorum kilo veriyorum hafif hissediyorum kendimiEwet Bn hala devam ediyorum şuan adet dönemindeyim ama yine aynı tek öğün besleniyorum
Yaa çok iyi senin adına çok sevindim bende yapmak istiyorum birbirimize destek olalım bende yarın başlıyorum çünkü.
Bnce inanırsan yaparsın bide yasin kaçtı ve sadexe öğlen mi besleniyorsunÇok iyi olur tek öğün beslediğim için çevrem olumsuz yorumlarda bulunuyor ama Bn kekdimi iyi hissediyorum kilo veriyorum hafif hissediyorum kendim
Senin kadar iradeli olur muym bilmiyorum ama deneyeceğim bende 68.4 ile başladım bakalım ne olacak.
Allah rahmet eylesin baban için ama 31 yaşındasın 68 kilo da o kadar çok bir kilo değil bnceYaa tebrik ederim çalıştığın halde bırakmadan yapıyorsun senden biraz motive almak bana iyi gelecek bırakmak istediğim zamanlarda aklıma seni getireyim. Normalde ilk defa bu kilolara çıktım hamilelik doğum sonrası bile hiç bu kadar kilo almamıştım 8 ay önce babamı kaybettim ve antidepresan ilacı almaya başladım sonrasın da bu kiloları gördüm umarım vereceğim yol uzun
Yoo ilk hafta zorlandım ama sonra alıştım çünkü alışmak zorundaydım Bn böyle kilolu ortama giremiyorum öz güvenim düşüyordu bnde 2 ay kendimi sıkmak istedim sonuçları gorcez ilk ayda 8 kilo verdim şimdi ikinci ayimdayimY Yannnn G Giden eksiler tek öğün yiyince basınız falan donuyor mu benim tansiyonum dusuyor yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz