Günde tek öğün diyeti ( omad )

Merhaba bugün derhal aldim kitabı:) D&R dan 29.90 almak isteyen olursa :)cok teşekkür ediyorum bakalım bende etkisi ne olacak :)

Merhabalar. Üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de yazan birileri çıkar umarım, bu diyeti yapmaya başlamak istiyorum yapan memnun kalan var mı? Yorumların hepsini okudum sürekli yapan olmamış yapıp bozanlar var çok mu zor yardımcı olursanız sevinirim.

Selam canım ben pazartesi gününden beri tek ögün besleniyorum 78 ile basladim tartilmadim henüz inşallah faydasini görürüm spor yapmaya firsatim yok sporsuz ne kadar gidecek bakalım
Benim vücut alisti simdilik zorlanmiyorum

Suan benden baska kimse yok ama olurda bu sayfaya göz atanlar olursa onlar icin yaziyorum 5 günün sonunda tartıldım 76,4 kg tam 1,6kg vermişim ben daha öncede bahsettigim gibi sporsuz verdim sizler yürüyüs yada egzersiz yaparak daha cok kilo verebilirsiniz

Mrb bnde 21 yaşındayim ve 3 hafta önce 90 kiloydum şuan 83 kiloyum tek öğün gerçekten çok faydalı ama çokda sabır isteyen bir diyet

Teşekkür ederim cvp için bende covid oldum başlayamadım yarın planım da değişiklik olmazsa başlıyorum bakalım nasıl bi gelişme olucak.

Suan benden baska kimse yok ama olurda bu sayfaya göz atanlar olursa onlar icin yaziyorum 5 günün sonunda tartıldım 76,4 kg tam 1,6kg vermişim ben daha öncede bahsettigim gibi sporsuz verdim sizler yürüyüs yada egzersiz yaparak daha cok kilo verebilirsiniz

Peki siz hala devam ediyor musunuz? Yoksa bıraktınız mı?

Mrb bnde 21 yaşındayim ve 3 hafta önce 90 kiloydum şuan 83 kiloyum tek öğün gerçekten çok faydalı ama çokda sabır isteyen bir diyt

Tebrik ederim çok güzel vermişsiniz darısı bana diyelim benim de kısa süre içinde 10 kilo vermem gerekiyor siz devam ediyor musunuz?

Ewet Bn hala devam ediyorum şuan adet dönemindeyim ama yine aynı tek öğün besleniyorum

Ewet Bn hala devam ediyorum şuan adet dönemindeyim ama yine aynı tek öğün besleniyorum

Yaa çok iyi senin adına çok sevindim bende yapmak istiyorum birbirimize destek olalım bende yarın başlıyorum çünkü.

Çok iyi olur tek öğün beslediğim için çevrem olumsuz yorumlarda bulunuyor ama Bn kekdimi iyi hissediyorum kilo veriyorum hafif hissediyorum kendimi

Çok iyi olur tek öğün beslediğim için çevrem olumsuz yorumlarda bulunuyor ama Bn kekdimi iyi hissediyorum kilo veriyorum hafif hissediyorum kendim

Senin kadar iradeli olur muym bilmiyorum ama deneyeceğim bende 68.4 ile başladım bakalım ne olacak.

Bnce inanırsan yaparsın bide yasin kaçtı ve sadexe öğlen mi besleniyorsun

Bnce inanırsan yaparsın bide yasin kaçtı ve sadexe öğlen mi besleniyorsun

Inanıyorum ama zor mide ağrısı cekiyorum normal olabilir baş ağrısı da var. 31 yaşındayım saat 4 gibi yemeyi düşünüyorum. Sen nasıl yapıyorsun sadece öğlen mi yiyorsun birde senin de baş ağrın oluyor mu?

Ben 21 yaşındayim saat sabah 5 te uyanıyorum fabrikada çalışıyorum erken kalkmak zorundayim saat 12 ye kadar yemek bısey yemiyorum sadece su 12 de öğlen yemeğimi abartmadan yiyorum sonra bitiyor günümü su ve yeşil çayla bitiriyorum öbür gün öğlene kadar

Yaa tebrik ederim çalıştığın halde bırakmadan yapıyorsun senden biraz motive almak bana iyi gelecek bırakmak istediğim zamanlarda aklıma seni getireyim. Normalde ilk defa bu kilolara çıktım hamilelik doğum sonrası bile hiç bu kadar kilo almamıştım 8 ay önce babamı kaybettim ve antidepresan ilacı almaya başladım sonrasın da bu kiloları gördüm umarım vereceğim yol uzun

Allah rahmet eylesin baban için ama 31 yaşındasın 68 kilo da o kadar çok bir kilo değil bnce

Y Yannnn G Giden eksiler tek öğün yiyince basınız falan donuyor mu benim tansiyonum dusuyor yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz
Yoo ilk hafta zorlandım ama sonra alıştım çünkü alışmak zorundaydım Bn böyle kilolu ortama giremiyorum öz güvenim düşüyordu bnde 2 ay kendimi sıkmak istedim sonuçları gorcez ilk ayda 8 kilo verdim şimdi ikinci ayimdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…