Günde tek öğün diyeti ( omad )

Hoşgeldin Ece .Yaşın henüz 20 lerde sanırım ,çabuk verirsin merak etme.Ama bugün sağlıksız bir öğün olmuş.Bu öğün seni çabuk acıktırır yarın daha dengeli ve doyurucu beslen.Akşam açlığı önemli en geç 14 de yersen çok hızlı kilo verdiğini görürsün.

HOŞBULDUMM....evet bugünlük öyle oldu ama yarın harika olacak söz veriyorum....

çok kilolu değiliz aslında, ama bel çevremden muzdaribim ben, sizinde bölgeselmi

evt çok değiliz zamanla gidecek inş.

hoşgeldin cnm
inş isteğin bedene tez zaman da kalıcı bir şekilde ulaşırsın

bence başarırsın cnm

Yazinizi yeni okudum, farkinda olmadan bende bu diyeti uygulamisim aslinda, Ramazan ayinda oruc tutarken sadece bir ögün yedim, sahura kalkamiyordum, iftardan iftara yemek yedim ama bir gram eksilmedi kilomdan
Merhabalar. Akşam saati ile sabah saati arasında metabolizma açısından dağlar kadar fark var. O yuzdendir

kızlarr omad hakkında çok kötü şeyler duydum işte kilo vermen az olur yediğin her şey yağa dönüşür diye açıkçası çok korktum bugunde omad yapmadım ((
Oruç diyeti yani tek öğün yeyip sadece su içerek yapılan beslenmenin yararlarını keşfi ve ispatindan dolayi Nobel ödülü alan Japon doktoru da söyleselerdi keşke size

Hepinize günaydın hanımlar.Hafta sonu iyi geçti benim ,hiç bozmadım tek öğün olayını.Ama zorlandığım zamanlar oluyor hala. Reglim yakın sanırım tatlı krizi hafif yokluyor bu ara.Meyvelerle geçiştiriyorum.71,6 yı gördüm tartıda dün azar azar da olsa kilolar gidiyor şükür.

Günaydın hanımlar uğramaz oldunuz buralara . Azimle başlayanlar bir bir gittiler galiba ,daha aktif grup bilen varmı? Ben devam ediyorum tek öğüne hiç bozmadım. .Bende ayrılıyorum kendinize iyi bakın.

Biz de buna benzer bir diyet yapiyoruz, tek öğün yiyip aksam bir sey yemeden.
Konu başlığı 3 Litre Su. RUJLU KIZ

Selam kızlar ben de 2,5 hafta önce sigarayı bıraktım ve 5 kilo aldım bugün ben de sizin gibi tek öğün yedim kilom 67,5 ve 7,5 kilo vermek istiyorum yarın bakalım kaç çıkıcam tartıda bugün saat 15:30 da yemeğimi yedim başkada bişey yemiyicem birbirimize destek olursak veririz bu kiloları

tam 33 günde 3.25 kilo vermişim kızlar.
tam uydun mu derseniz, bazen ciddi ciddi uydum tek öğünde kestim. bazen akşamları alkol aldım ama baya baya içtim yani 8-10 bira kadar. o yüzden geri dönüp geri verdiğim çok oldu.
karbonhidratı çok kesmedim mesela bazı günler küçük pizza attım fırına onu yedim vs. ama neyse ki gitti biraz. 58 ilk hedefimdi, biraz 58'de durur devam ederim diyordum ama çok da aranmıyorum açıkçası. böyle devam edelim. ilk hedef 57.0 olsun. benim ideal kilo 55 gözüküyor.
1.65 boyundayım. şu an kilom 58.5. yaş 33
bu arada yarım kilo da kas artırmışım 33 günde. spor yok.

bu arada ben sanırım bir beş yıldır, belki daha fazladır, 60 kilonun altına inemiyordum, bu diyet kurtarıcım oldu yani. direncim çok kırılmıştı. yapmadığım şey kalmamıştı. zayıflama çayıdır, güzellik merkezinde kavitasyon o bu, akupunktur... her şey vardı yani:)

bu arada kızlar benim grafik sizi yanıltmasın bir ayda 3.5 kilo diyorum ama o alkoller her seferinde başa aldırdı beni, ödemi bilmemnesi derken tekrar tekrar 60 üstüne çıkıp indim yani. daha kontrollü olunursa daha kısa sürede verilir gibi 3.5.
çünkü ben bu diyete ilk 65.8 ile başladığımda daha ilk haftadan 2 kilo falan gitmişti.

şu anda olmak istediğim kilodasın darısı başıma diyeyim

ben de tam uyabilsem güzel kilo vereceğim gibi ama haftasonu olunca içime bi canavar kaçıyor resmen, yemelere doymuyorum o da beni başa atıyor hep

şu anda olmak istediğim kilodasın darısı başıma diyeyim

ben de tam uyabilsem güzel kilo vereceğim gibi ama haftasonu olunca içime bi canavar kaçıyor resmen, yemelere doymuyorum o da beni başa atıyor hep
seninle hemen hemen aynıydık bir dönem takip ediyordum. benim 60'da sabitlendi aslında. o sıra bir depresyona girdim üç dört gün sadece çeyrek poğaça falan yiyebildim ama alkol çok aldım. bi baktım 58'leri görmüşüm. şimdi depresyona mı üzülsem kiloma mı sevinsem bilmiyorum

Allahım sağlıkla kilo verme nasip etsin diyelim

bakalım benim 9 kilom var daha verecek ama 2 ileri bi geri nasıl olacak bilmiyorum

geçen hafta 66.4 falandım 65lere az kalmıştı ama cumartesi pazar bi cozuttum şimdi 67,5 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…