- 4 Temmuz 2012
- 222
- 226
-
- Konu Sahibi missbellaa
Hoşgeldin Ece .Yaşın henüz 20 lerde sanırım ,çabuk verirsin merak etme.Ama bugün sağlıksız bir öğün olmuş.Bu öğün seni çabuk acıktırır yarın daha dengeli ve doyurucu beslen.Akşam açlığı önemli en geç 14 de yersen çok hızlı kilo verdiğini görürsün.selam kızlarrrrr ben bugün diyete başlıyorum inşallah en kısa zamanda kilo verririm aksi takdirde kendi selamı kendim okuyacağım adım ece ve 80 kiloyum boyum 163. hedefim 56 kilo olmak allahım inşallah nasip ederim 2016dan beri şişmanım ve artık değişmenin zamanı geldi allah nasip ederse pmyoya giriş yapacağım o yüzden kilo vermem farz kendimi bi tanıtayım dedim bir keresin 68 kiloya düşmüştüm sebebi de bşr uygulama vardı herkes birbirini motive ediyordu kilo verme konusunda bende girdim ve ordaki insanların kilo vermesini gördükçe hırslandım ve dayandım inşallah bu site sayesinde kilo vereceğim rica ederim benden desteklerinizi esirgemeyin bugün tek öğün beslendim 2 adet tost tost ekmeğiyle bir de şekerli çay içtim saat 16da bu saatten sonra da sıvı tüketeceğim şekersiz hadi bakalım kazamız mübarek olsun
HOŞBULDUMM....evet bugünlük öyle oldu ama yarın harika olacak söz veriyorum....Hoşgeldin Ece .Yaşın henüz 20 lerde sanırım ,çabuk verirsin merak etme.Ama bugün sağlıksız bir öğün olmuş.Bu öğün seni çabuk acıktırır yarın daha dengeli ve doyurucu beslen.Akşam açlığı önemli en geç 14 de yersen çok hızlı kilo verdiğini görürsün.
çok kilolu değiliz aslında, ama bel çevremden muzdaribim ben, sizinde bölgeselmi
selam kızlarrrrr ben bugün diyete başlıyorum inşallah en kısa zamanda kilo verririm aksi takdirde kendi selamı kendim okuyacağım adım ece ve 80 kiloyum boyum 163. hedefim 56 kilo olmak allahım inşallah nasip ederim 2016dan beri şişmanım ve artık değişmenin zamanı geldi allah nasip ederse pmyoya giriş yapacağım o yüzden kilo vermem farz kendimi bi tanıtayım dedim bir keresin 68 kiloya düşmüştüm sebebi de bşr uygulama vardı herkes birbirini motive ediyordu kilo verme konusunda bende girdim ve ordaki insanların kilo vermesini gördükçe hırslandım ve dayandım inşallah bu site sayesinde kilo vereceğim rica ederim benden desteklerinizi esirgemeyin bugün tek öğün beslendim 2 adet tost tost ekmeğiyle bir de şekerli çay içtim saat 16da bu saatten sonra da sıvı tüketeceğim şekersiz hadi bakalım kazamız mübarek olsun
farkındayım bugünlük böyle oldu ama yarın ekmek şeker falan onları hayatımdan çıkaracağım bugün spora başlayacağım onun verdiği heycanla yediklerime de dikkat edeceğim bugün demo gibi bir şey oldu ben gidip cardio yapacağım şimdi ve yarın çok daha güzel bir gün olacak...
Günaydın , amin canımgünaydın
hayırlı bereketli cumlarınız olsun
Sabah buradaydık selamlaştık canım. Omada devam tabiki benim 20 gün olacak nerdeyse başlayalı ama öyle çok kilo vermedim.Veremedikçe moralim bozuluyor ama yine de devam edeceğim bir süre.Kızlar bugün hiç sesiniz çıkmıyor
herşey yolunda omada devam di mi
Merhabalar. Akşam saati ile sabah saati arasında metabolizma açısından dağlar kadar fark var. O yuzdendirYazinizi yeni okudum, farkinda olmadan bende bu diyeti uygulamisim aslinda, Ramazan ayinda oruc tutarken sadece bir ögün yedim, sahura kalkamiyordum, iftardan iftara yemek yedim ama bir gram eksilmedi kilomdan
Oruç diyeti yani tek öğün yeyip sadece su içerek yapılan beslenmenin yararlarını keşfi ve ispatindan dolayi Nobel ödülü alan Japon doktoru da söyleselerdi keşke sizekızlarr omad hakkında çok kötü şeyler duydum işte kilo vermen az olur yediğin her şey yağa dönüşür diye açıkçası çok korktum bugunde omad yapmadım((
Günaydın.Geri döndün galiba nasıl gidiyor diyet?Merhabalar. Akşam saati ile sabah saati arasında metabolizma açısından dağlar kadar fark var. O yuzdendir
şu anda olmak istediğim kilodasın darısı başıma diyeyimtam 33 günde 3.25 kilo vermişim kızlar.
tam uydun mu derseniz, bazen ciddi ciddi uydum tek öğünde kestim. bazen akşamları alkol aldım ama baya baya içtim yani 8-10 bira kadar. o yüzden geri dönüp geri verdiğim çok oldu.
karbonhidratı çok kesmedim mesela bazı günler küçük pizza attım fırına onu yedim vs. ama neyse ki gitti biraz. 58 ilk hedefimdi, biraz 58'de durur devam ederim diyordum ama çok da aranmıyorum açıkçası. böyle devam edelim. ilk hedef 57.0 olsun. benim ideal kilo 55 gözüküyor.
1.65 boyundayım. şu an kilom 58.5. yaş 33
bu arada yarım kilo da kas artırmışım 33 günde. spor yok.
bu arada ben sanırım bir beş yıldır, belki daha fazladır, 60 kilonun altına inemiyordum, bu diyet kurtarıcım oldu yani. direncim çok kırılmıştı. yapmadığım şey kalmamıştı. zayıflama çayıdır, güzellik merkezinde kavitasyon o bu, akupunktur... her şey vardı yani:)
seninle hemen hemen aynıydık bir dönem takip ediyordum. benim 60'da sabitlendi aslında. o sıra bir depresyona girdim üç dört gün sadece çeyrek poğaça falan yiyebildim ama alkol çok aldım. bi baktım 58'leri görmüşüm. şimdi depresyona mı üzülsem kiloma mı sevinsem bilmiyorumşu anda olmak istediğim kilodasın darısı başıma diyeyim
ben de tam uyabilsem güzel kilo vereceğim gibi ama haftasonu olunca içime bi canavar kaçıyor resmen, yemelere doymuyorum o da beni başa atıyor hep
Allahım sağlıkla kilo verme nasip etsin diyelimseninle hemen hemen aynıydık bir dönem takip ediyordum. benim 60'da sabitlendi aslında. o sıra bir depresyona girdim üç dört gün sadece çeyrek poğaça falan yiyebildim ama alkol çok aldım. bi baktım 58'leri görmüşüm. şimdi depresyona mı üzülsem kiloma mı sevinsem bilmiyorum