- 31 Ekim 2013
- 20.690
- 67.607
- 40
-
- Konu Sahibi missbellaa
ben de masabaşı çalışıyorum çok çok az hareket var hayatımda ama tamamen meyveyi kestiğim zamanlarda max 1 hafta dayanabiliyorum sonrasında deli gibi saldırıyorum verdiğimi de fazla fazla alıyorumGünaydın sizede.Yakabiliyorsanız yiyin tabi .Ben masa başı çalışıyorum hayatımda hiç spor yok .Bazen yarım saat yürüyüş.O yüzden ekmek yemiyorum ,meyveyi de çok az tüketiyorum.
günaydın ben de dün itibariyle tekrar başladım
12-13 arası yapıp kapatıyorum günü ve ben de meyve yiyorum 1 dilim de ekmek
çünkü bu sefer çok zor geliyor pes ediyorum
en azından öğün saatimde aşırıya kaçmadan meyvemi yersem psikolojik olarak daha rahat hissediyorum kendimi
Günaydın sizede.Yakabiliyorsanız yiyin tabi .Ben masa başı çalışıyorum hayatımda hiç spor yok .Bazen yarım saat yürüyüş.O yüzden ekmek yemiyorum ,meyveyi de çok az tüketiyorum.
ben de masabaşı çalışıyorum çok çok az hareket var hayatımda ama tamamen meyveyi kestiğim zamanlarda max 1 hafta dayanabiliyorum sonrasında deli gibi saldırıyorum verdiğimi de fazla fazla alıyorum
ama aklımdan geçen her akşam 20 dk olsun leslie yapabilmek ama henüz başlayamadım çünkü ağır bi grip geçiriyorum şu an kolumu kaldırmaya halim yok :)
aslında tek öğün artı leslie yapsak herp beraber birbirimizi de motive ederiz
teşekkür ederimçok geçmiş olsun bence önce iyileş bol bol c vitamini al eğer evde sumak varsa çayını yap çok faydalı araştırabilirsin
BENDE yürüşe çıkamadım zman leise yapıyorum
hatta ıkı gündür evde yapıyorum
bu sefer yapıcam lazım bütün pantolonlarımı sıkıyor elbiselerim sıkıyor çok rahatsız oluyorum kaldı kı ben 36-38 beden giyordummmm
teşekkür ederim
sumak var muhakkak yaparım
benim de artık kalıcı olarak vermem gerekiyor, kalça kısmım çok fena hemen genişleyiveriyor
ben de ilk doğumumdan beri (7 senedir) al ver al ver sıkıldım vallahiŞİFA OLSUN CNM
aynen kalıcı verelim
kendimi bildim bileli kilo ile uğraşıyorum
tek suçlu pandemi oldu bu sefer
Umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın.MERHABA
ben kısıtlama yapamadan yemeye çalışıyorum
zten paketli gıda yemem dışardan yemek yemesini sevmem
sebze ağırlı beslenmeyi severim
merhaba
bende masa başı çalışanım
5-6 yıldır spor hayatımda idi 58 kg düşmüştüm
sonra 62-63 arası gidiyordum koruyordum kilomu önce pandemide 5 kg aldım sonra son 3-4 ayda 5 kg aldım 69 kg geldim
önce ıkı öğün bir ara yaptım ama bir ileri bir geri gittim
yavaş yavaş sporu tekrardan hayatıma soktum önce yürüşlerimi oturttum
hrgün bir saat yürüş yapıyorum hafta 2-3 günde plates yapıyorum
çok fazla vermedim ama göbeğim oldukça düzleşti
hedefim eylül
Geçmiş olsun.spor için söz vermeyeyim.O konuda motive edemeyebilirim.ben de masabaşı çalışıyorum çok çok az hareket var hayatımda ama tamamen meyveyi kestiğim zamanlarda max 1 hafta dayanabiliyorum sonrasında deli gibi saldırıyorum verdiğimi de fazla fazla alıyorum
ama aklımdan geçen her akşam 20 dk olsun leslie yapabilmek ama henüz başlayamadım çünkü ağır bi grip geçiriyorum şu an kolumu kaldırmaya halim yok :)
aslında tek öğün artı leslie yapsak herp beraber birbirimizi de motive ederiz
Sağol canımUmarım kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Geçmiş olsun.spor için söz vermeyeyim.O konuda motive edemeyebilirim.
Yazinizi yeni okudum, farkinda olmadan bende bu diyeti uygulamisim aslinda, Ramazan ayinda oruc tutarken sadece bir ögün yedim, sahura kalkamiyordum, iftardan iftara yemek yedim ama bir gram eksilmedi kilomdanMerhabalar. Bu diyeti kesfetmemden bahsediyim öncelikle.
Japonlarin Kadim Beslenme Sirri: Günde Tek Ögün Ile 20 Yas Genclesin- Yoshinori Nagumo
Kitapçıda dikkatimi çekti ve hemen aldım. 2 saatte bitirdim okumayı ki ben yilda 1 kitap zar zor okurum.
Tek öğün beslenmenin dünyadaki kurucusu diyebiliriz bu doktor için. Evet,yazar bir doktor..
O gün 68 kiloydum ve 15 gün bu diyeti uyguladim 62.5 oldum.
Çok etkili ve faydali da. Çünkü o tek öğün 1 saat ve bu 1 saatte süt, bal,meyve,ekmek...yiyebiliyorsun.
Kalori sayımına son!
Bugün yine başladım bakalım dilerim 15 gün hiç bozmadan sürdürürüm. Yine 68.8 kiloyum
Kahvalti yapıyorum, meyve yiyorum sonra oruc basliyor.
Bu arada sütlü kahve, diyet kola ve soda içiyorum.
Bana şans dileyin
Ve eşlik etmek isteyen hanımlara seve seve arkadaslik ederim.
Umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Geçmiş olsun.spor için söz vermeyeyim.O konuda motive edemeyebilirim.
Sağol canım
gerçi ben de spor konusunda iradesizim 1 hafta yapıp 1 sene yatabilirim
Yazinizi yeni okudum, farkinda olmadan bende bu diyeti uygulamisim aslinda, Ramazan ayinda oruc tutarken sadece bir ögün yedim, sahura kalkamiyordum, iftardan iftara yemek yedim ama bir gram eksilmedi kilomdan
ben sabah tartıldım 67,2 çıktım ve hedefim 60 olmak Ekim sonuna hedefim ahhh keşkeee
ben sabah tartıldım 67,2 çıktım ve hedefim 60 olmak Ekim sonuna hedefim ahhh keşkeee
72 kiloyum ben sabah tartıldım. Hedefim ilk etapta 65 , sanırım ekim sonuna anca varırım o kiloya.ben sabah tartıldım 67,2 çıktım ve hedefim 60 olmak Ekim sonuna hedefim ahhh keşkeee
evet çok yakınmış, hedefin nekilomuz birbirimize yakın bende sabah 68,50kg
72 kiloyum ben sabah tartıldım. Hedefim ilk etapta 65 , sanırım ekim sonuna anca varırım o kiloya.
evet çok fazla bi kilomuz yokçok kilolu değiliz aslında, ama bel çevremden muzdaribim ben, sizinde bölgeselmi
hoşgeldinselam kızlarrrrr ben bugün diyete başlıyorum inşallah en kısa zamanda kilo verririm aksi takdirde kendi selamı kendim okuyacağım adım ece ve 80 kiloyum boyum 163. hedefim 56 kilo olmak allahım inşallah nasip ederim 2016dan beri şişmanım ve artık değişmenin zamanı geldi allah nasip ederse pmyoya giriş yapacağım o yüzden kilo vermem farz kendimi bi tanıtayım dedim bir keresin 68 kiloya düşmüştüm sebebi de bşr uygulama vardı herkes birbirini motive ediyordu kilo verme konusunda bende girdim ve ordaki insanların kilo vermesini gördükçe hırslandım ve dayandım inşallah bu site sayesinde kilo vereceğim rica ederim benden desteklerinizi esirgemeyin bugün tek öğün beslendim 2 adet tost tost ekmeğiyle bir de şekerli çay içtim saat 16da bu saatten sonra da sıvı tüketeceğim şekersiz hadi bakalım kazamız mübarek olsun
farkındayım bugünlük böyle oldu ama yarın ekmek şeker falan onları hayatımdan çıkaracağım bugün spora başlayacağım onun verdiği heycanla yediklerime de dikkat edeceğim bugün demo gibi bir şey oldu ben gidip cardio yapacağım şimdi ve yarın çok daha güzel bir gün olacak...hoşgeldin
inşallah bol kilo vermelerin olsun
ancaaakkkk
bence çok dengesiz ve sağlıksız beslenmişsin bu şekilde kilo versen bile kalıcı olmaz
öğününde dengeli beslenmelisin
protein sebze karbonhidrat (mümkünse sebze meyvelerden almak şartıyla hatta meyve de kısıtlı)
ekemk illa yiyeceksen tam buğday tercih etmelisin
beyaz un ve şekeri tamamen çıkarmalısın
bu şekilde hem çok hızlı hem de kalıcı şekilde kilo verebilirsin
hadi inşallahfarkındayım bugünlük böyle oldu ama yarın ekmek şeker falan onları hayatımdan çıkaracağım bugün spora başlayacağım onun verdiği heycanla yediklerime de dikkat edeceğim bugün demo gibi bir şey oldu ben gidip cardio yapacağım şimdi ve yarın çok daha güzel bir gün olacak...