Günde tek öğün diyeti ( omad )

Diyeti katlettim iki gündür o yüzden yoktum
Kizlar vucudum tek ogune alışamadı o yüzden yarindan itibaren 1 hafta intermittent fasting yapacağım. Saat 16.00 da son ogumu yiyeceğim. Ve tabii kalori kısıtlaması da var.
Sağlık olsun .En önemlisi vücudumuzun ne istediği ,kendini çok zorlama İf güzel bir beslenme şekli tek öğüne göre daha rahat.Bana da o çok iyi gelmedi kilo veremedim onunla

Sağlık olsun .En önemlisi vücudumuzun ne istediği ,kendini çok zorlama İf güzel bir beslenme şekli tek öğüne göre daha rahat.Bana da o çok iyi gelmedi kilo veremedim onunla
Evet haklısın. Ben de veremem buyuk ihtimal ama en azindan vücudum, nefsim açlığa alışır

Günaydın .Siz terkettiniz buraları ama ben devam ediyorum 72,9 son kilom ve tek öğüne devam
Ben terk etmedim ama tatilde olduğum İçin ne tek öğün beslenebiliyorum ne de yediğime dikkat edebiliyorum
31 Ağustos’ta Allah izin verirse dönmüş olacağım
1 eylülde tekrar başlayacağım inşallah

65.8 iken bu diyeti yapmaya başlamıştım. İlk 20 gunde 3’ten fazla gitti. Diyeti bozmaya başladığım bir doneme girdim ama 63’ün uzerine tekrar cikmadim. Bir ay falan diyet yapmadan devam ettim. Sonra tekrar basladim 62.6 ile.
Bu kez de 10-15 gun arasında 60’in altına dustum. Fakat 59’lari koruyamadım. Su an bayadır diyet yapmıyorum denebilir gunde iki öğün tatlı vs her seyi yiyorum. 60.4 gordum bugun. Simdi yeniden başlamayı dusunuyorum kafam hazır olduğunda

Hoşgeldin.başla başla ,bana arkadaş olursun

merhaba

peki yediklerinize dikkat ettinizmi

Hoşgeldin.başla başla ,bana arkadaş olursun

bugun bende başladım tek öğün beslenmeye
yeme aralıklarınız nasıl

merhaba

peki yediklerinize dikkat ettinizmi

bugun bende başladım tek öğün beslenmeye
yeme aralıklarınız nasıl
Benim düzenim ilk başladığımda 18 di.Ama öyle kilo veremedim. Daha erken saatte yemeye başlayınca ufak ufak vermeye başladım çok şükür .şimdi saat 14 de bitiriyorum yeme işini.tek öğün başka beslenmiyorum.sade kahve ,bitki çayı,su tüketiyorum diğer zamanlarda.Sağlıklı öğünler yaparsan karnın acıkmıyor.tatlı hiç tüketmiyorum sadece yarım incir yedim yemeğin üstüne o da tatlı niyetine.Ekmek ve unlu mamül ,kızartma yemiyorum.

günaydın

bende bugun 3 günüm saat 12,30 başlıyorum 13,30 kapatıyorum

bu hafta bu şekilde gidip haftya 17,00 sonra çekicem

ben meyve yiyorum çünkü kısıtlamaya gittim sonrasında içimde bir canavar çıkıyorrr

günaydın ben de dün itibariyle tekrar başladım
12-13 arası yapıp kapatıyorum günü ve ben de meyve yiyorum 1 dilim de ekmek
çünkü bu sefer çok zor geliyor pes ediyorum
en azından öğün saatimde aşırıya kaçmadan meyvemi yersem psikolojik olarak daha rahat hissediyorum kendimi

Günaydın. Verebildinmi 3 günde kilo. Zamanla o canavar terbiye oluyor merak etme

Günaydın sizede.Yakabiliyorsanız yiyin tabi .Ben masa başı çalışıyorum hayatımda hiç spor yok .Bazen yarım saat yürüyüş.O yüzden ekmek yemiyorum ,meyveyi de çok az tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…