- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Karnıyarık, pilav, sigara böreği, aşure, lokum vardi. Sigara boreginden bir isirik aldim sadece, tansiyonum düştü. Ama o ısırık dışında ağzıma asla lokma girmedi. Kendimi aştımDayanabildinmi orda bir şey yemeden? Çok cezbedici şeyler olur misafirlikte genelde.
Ben saat 10.30 11.00 arasi kahvalti yaptim. Sonra hep cay, sigara ve kahve. Ama başım ağrıyor çokSizler neler yaptınız hanımlar?
Çok erken yemişsin. Ben o kadar erken yesem dayanamadım heralde gerçi denemedim hiç onu da deneyeceğim haftayaBen saat 10.30 11.00 arasi kahvalti yaptim. Sonra hep cay, sigara ve kahve. Ama başım ağrıyor çok
Evet biraz fazla erken oldu. Açlıktan baş ağrım tuttu ilaç almasam çatlayacaktım . Şimdi de yatağa girdim halsiz halsiz tel.e bakiyorumÇok erken yemişsin. Ben o kadar erken yesem dayanamadım heralde gerçi denemedim hiç onu da deneyeceğim haftaya
Inşallah yarın bu emeğin karşılığını aldığımı görürümÇok erken yemişsin. Ben o kadar erken yesem dayanamadım heralde gerçi denemedim hiç onu da deneyeceğim haftaya
Günaydın ben hala 73Günaydın arkadaşlar. Şimdi tartıldım:
66.0
Şükür
Çok teşekkürler canım. Darısı sana inşallahTebrikler bu arada iyi gitmiş kilolar
Ben de dün çok kaçırdım ama saat cok erkendi bence sen de dene canım. Saat 11.00 de kes yem3yiGünaydın ben hala 73
Kesinlikle zor. Şimdi yine misafirlikteyimSelam kizlar yarin baslarim diye pek dikkat etmiyorum acikcasi. Pazartesileri daha motive basliyorum ben kesinlikle. Tartilmayi dusunmuyorum. Pazartesiye kadar dayanicam pazartesi bakicam kiloma. Off haftasonu cok daha zor oluyor.
Evet daha erken bitirmeliyim yemek olayını.Ben de dün çok kaçırdım ama saat cok erkendi bence sen de dene canım. Saat 11.00 de kes yem3yi
Günaydın tatlımGünaydın hanımlar.
Diyeti katlettim iki gündür o yüzden yoktumbugün nerdesiniz canlar hiç ses soluk yok