Günde tek öğün diyeti ( omad )

Doğum yaptım beş ay oldu 53 le hamile kalıp 75 ile doğum yaptım h*yvan gibi yedim şimdi vermek istiyorum bence bu sütümu etkilemez sizce rezene çayı içerim aralarda ben de başlamak istiyorum

Hepimiz 3 asagi 5 yukari ayniyiz kizlar.cidden artik bi dur diyorum kendime ama hep bi sey oluyor ve bozuluyor. Diyetisyenle de denedim 4 tane diyetisyen değiştirdim gene olmadi. Napicam bilmiorum karalari bağladım gene ben.

Doğum yaptım beş ay oldu 53 le hamile kalıp 75 ile doğum yaptım h*yvan gibi yedim şimdi vermek istiyorum bence bu sütümu etkilemez sizce rezene çayı içerim aralarda ben de başlamak istiyorum
Hoşgeldin. Tabiiki biz burda birbirimize destek oluyoruz zaten. Sana da yardımcı olurum ne zaman istersen.
Bugün kilo bildirimi yapti herkes. Istersen sen de boy ve kilonu yaz takip açısından iyi olur

Hepimiz 3 asagi 5 yukari ayniyiz kizlar.cidden artik bi dur diyorum kendime ama hep bi sey oluyor ve bozuluyor. Diyetisyenle de denedim 4 tane diyetisyen değiştirdim gene olmadi. Napicam bilmiorum karalari bağladım gene ben.
Ben diyetisyene gidince kilo aldım canim
Burda genellikle herkes kahvalti ya da öğle yemeği yiyor sadece.
Sonra su cay kahve. Tek öğün diyetinde en onemli nokta saat bence. Kendi tecrubemi soyleyim, saat 15.00 ten sonra yeyince kilo vermem duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…