- 4 Temmuz 2012
- 222
- 226
- Konu Sahibi missbellaa
Daha fazla bekliyordun dimi. Birkaç kaçamağı vücut tolere ediyor fazla olursa sıkıntı.Günaydın arkadaşlar. Az önce tartıldım, şu an :
66.6 kiloyum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha fazla bekliyordun dimi. Birkaç kaçamağı vücut tolere ediyor fazla olursa sıkıntı.Günaydın arkadaşlar. Az önce tartıldım, şu an :
66.6 kiloyum.
68 de çıkmamışsın maşallah. Olsun sıkma canınıGünaydın kızlar 67.1
Evet. 68 felan bekliyordum.. Gerçi bizim tartiya güven olmaz. Ilk çıktığımda 66.6 çıktım . Sonra 5 saniye gecti, ayaklarimi iyice tartinin ucuna getirip ciktim. 67.6 yazdi...Daha fazla bekliyordun dimi. Birkaç kaçamağı vücut tolere ediyor fazla olursa sıkıntı.
6 li kilolara sadece 3 kilo var canim.Günaydın. Ben tam 73 kilo çıktım
Hoşgeldin. Tabiiki biz burda birbirimize destek oluyoruz zaten. Sana da yardımcı olurum ne zaman istersen.Doğum yaptım beş ay oldu 53 le hamile kalıp 75 ile doğum yaptım h*yvan gibi yedim şimdi vermek istiyorum bence bu sütümu etkilemez sizce rezene çayı içerim aralarda ben de başlamak istiyorum
Boyum 160 kilo ühi ühü 73Hoşgeldin. Tabiiki biz burda birbirimize destek oluyoruz zaten. Sana da yardımcı olurum ne zaman istersen.
Bugün kilo bildirimi yapti herkes. Istersen sen de boy ve kilonu yaz takip açısından iyi olur
Ben diyetisyene gidince kilo aldım canimHepimiz 3 asagi 5 yukari ayniyiz kizlar.cidden artik bi dur diyorum kendime ama hep bi sey oluyor ve bozuluyor. Diyetisyenle de denedim 4 tane diyetisyen değiştirdim gene olmadi. Napicam bilmiorum karalari bağladım gene ben.
Tartılar bazen saçmalıyor genelde pilleri zayıfladığından yaparEvet. 68 felan bekliyordum.. Gerçi bizim tartiya güven olmaz. Ilk çıktığımda 66.6 çıktım . Sonra 5 saniye gecti, ayaklarimi iyice tartinin ucuna getirip ciktim. 67.6 yazdi...
Hadi inşallah çok azimliyim6 li kilolara sadece 3 kilo var canim.
Inşallah. Ben de misafirlige geldim az önce ve daha evlerine ilk kez geliyoruz. Corba var salata ye felan dediler. Yok yok çok kötü midem belki sonra dedim balkonlari var oraya kactim sigara iciyorumHadi inşallah çok azimliyim
Her zaman❤Ben de fena kararlı başladım diyete birbirimize destek olalım
Dayanabildinmi orda bir şey yemeden? Çok cezbedici şeyler olur misafirlikte genelde.Inşallah. Ben de misafirlige geldim az önce ve daha evlerine ilk kez geliyoruz. Corba var salata ye felan dediler. Yok yok çok kötü midem belki sonra dedim balkonlari var oraya kactim sigara iciyorum