Günde tek öğün diyeti ( omad )

bak öyle dedin kalbimden vurdun aferim kız :)saolasın :)
ohh haftasonu giriyor ya yandım kesin kaçamak olur.haftaiçi daha iyiyim işe geldiğim için. yarın sabaha inşallah eksi görürüm tartıda.

Sen de sağol tatlım :) sen iyiymişin iş güç meşgulsün . Ben tüm gün evde annemle babamın ye tansiyonun düşecek ye hava sicak baskisiyla mucadele veriyorum
kızlar kendinizi şartlamayın
beyninize komut verin
hatta bir gün önceden yiyeceğiniz şeyleri belirleyin bugün şu saatte bunları yiyeceğim diye
dondurmanın da çikolatanın da kekin böreğin de tadını biliyorsunuz

şöyle deyin kendinize ben bunun (canınız ne istiyorsa) tadını biliyorum ve yememe gerek yok

ve ben şöyle bi hedef koydum belli bi kiloya gelince zeytinyağlı sarma yiyeceğim ve simit şu sıra en çok canımın çektiği şeyler ama yine de ne diyorum biliyor musunuz, şimdi canım bunları istediği için hedef kiloma gelince yiyeceğim ama eğer o gün geldiğinde canım istemezse yemeyedebilirim

inanın çok etkili

beyin gerçekten çabuk kanıyor yeter ki siz ona komut vermesini bilin

Kızlar bana bir fikir verseniz.. Artık yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayı, çarpıntı ve baş dönmesi oluyor. Eve hapsoldum. Sma sigarayı bırakırken de yemeğe sarıp yine 85 kiloya dönmek asla istemiyorum.
Bunun bir yolu yöntemi var mı ay vallahi kafa yandı artik??

Sakiz cignesen mesela. Leblebi yiyebilirsin. Ya da kahveye sar. Kahve yap dur kendine alisana kadar.

Gunaydin kizlar 65.4 geldim. Hic yoktan iyidir. Bugun kendimi temizlige vericem.hadi bakalim umarim haftasonu yemem. Dün eşim onumde bi paket cips yedi film esliginde. Bende limonlu su içtim. Bunu yaptim ya dün tamam dedim sanirim ben ne istedigimi biliyorum

14 ağustos:

Saat 11.30
Yarım simit
7 dilim patates kızartması
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tatli kaşığı bal

Saat 17.00
1 yemek kaşığı yoğurtla yapılmış ayran(tansiyonum düştü)

Bugün hiçbirşey yemeyeceğim artık. Bizimkiler kızsa da kusse de. Yarın sabah kilo bildirimi yapmayı çok istiyorum. Reglim de bitiyor :)

Ben de gelmisken menumu yazayim.
Elhamdulillah bügunde doyduk.

Sabah
9 bir orta boy muz
Fit cay

Ogle 11.30
Karabugdayli yaprak sarma 4 5adet
Salata
Bir haslanmis yumurta
Az peynir ve zeytin.

Siz menu yazmiyor musunuz ? Ya da yazdiginiz bir yer var mi?

Sabah yumurta peynir zeytin yedim ekmek yemiyorum tamamen cikarttim artik.
Ara ogun turk kahvesi ve 3 üzüm
Oglen firindan 2 kofte
Umarim gece çıldırmam.
Yarin sabah tartida eksi görmek istiyorum. Buzdolabinda dondurma ve pasta var

Sabah yumurta peynir zeytin yedim ekmek yemiyorum tamamen cikarttim artik.
Ara ogun turk kahvesi ve 3 üzüm
Oglen firindan 2 kofte
Umarim gece çıldırmam.
Yarin sabah tartida eksi görmek istiyorum. Buzdolabinda dondurma ve pasta var
Sabret canım. Güçlü bir kadınsın belli. Bak ben bile bozmadım hala tek lokma yemedim öğleden beri. Yarin birlikte paylaşalım mutluluğumuzu ❤

Sabret canım. Güçlü bir kadınsın belli. Bak ben bile bozmadım hala tek lokma yemedim öğleden beri. Yarin birlikte paylaşalım mutluluğumuzu ❤
Esim su an pasta gömüyor insafsiz
Aynen bu sefer inadim inat inşallah. Baktim baktim geldim mutfaktan yemedim vallahi.
Gel diyor bi çatal tadina bak. Yok dedim yemicem ben.
Maşallah sana da. Aksam bi Türk kahvesi içtim sekersiz. Sanirim o bi sey olmaz.

Supersin Kahveden hiçbir zarar olmaz için rahat olsun. Ben de şimdi iciyorum.
Evet ayy babam da köfteyi burnuma dayadi, ta içeri getirdi yeyim diye. Ama biraz bozulsa da reddettim ve çok gurur duydum kendimle. Sen de duy kendinle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…