- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Günaydın. Amin senin de olsun teşekkürlergünaydın canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun ki eşin yanlış düşünüyor ekmek yiyince asıl insan bi halsizleşiyor ben de öyle oluyor daha doğrusu
karbonhidratı kestiğimden beri yemek sonrası uyku basmalarım baya azaldı
günaydın
afiyet şifa olsun, bol eksilerin olsun
inşallah teşekkür ederimGünaydın. Amin senin de olsun teşekkürler
Saol canim hep birlikte vericez insalahCanım günaydın. Çok iyi ilerliyorsun maşallah sana
Kacirdign oluyor mu dun 66.8 missin.Günaydın arkadaşlar.
Kilom:67.4
Bugün çok hafif yaptım kahvaltiyi.
Tümgun cay kahve sigara. Yarin inşallah 66 olurum.
Menümü akşam yazcam içeceklerle birlikte.
Sen tartildin mi canimgünaydın canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun ki eşin yanlış düşünüyor ekmek yiyince asıl insan bi halsizleşiyor ben de öyle oluyor daha doğrusu
karbonhidratı kestiğimden beri yemek sonrası uyku basmalarım baya azaldı
günaydın
afiyet şifa olsun, bol eksilerin olsun
tartıldım canım çok istediğim gibi bi sonuç yok çünkü hem haftasonu çok kaçırdım hem de reglim yakınSen tartildin mi canim
Olsun canim eylüle kadar dikkatli gitmeye calis sen gene.. Cidden kafada bitiyor. Bi alisabilsek az yemeye. Yemek odakli yasiyormusum yeminle. Yedikce mutlu oluyorum neden yapacak bi aktivitem yok bebek dışında. Ama kendimize iyilik yapalim kizlar bu sene bitmeden bu kilolar gidecek.tartıldım canım çok istediğim gibi bi sonuç yok çünkü hem haftasonu çok kaçırdım hem de reglim yakın
ölçülerime baktım o da çok istediğim gibi bi incelme olmamış ama yine regle bağlıyorum
ben tam anlamıyla tatil dönüşü başlarım sanırım canım
eylül 1de kısmetse dönmüş olacağım o zaman menülerimle beraber katılacağım hatta
en azından öğün saatlerime dikkat ediyorum canım hatta olabildiğince basit karbonhidratı almamaya çalışıyorum epey alıştım saatlereOlsun canim eylüle kadar dikkatli gitmeye calis sen gene.. Cidden kafada bitiyor. Bi alisabilsek az yemeye. Yemek odakli yasiyormusum yeminle. Yedikce mutlu oluyorum neden yapacak bi aktivitem yok bebek dışında. Ama kendimize iyilik yapalim kizlar bu sene bitmeden bu kilolar gidecek.
Bende inanki tam o anlattigin var. Midem bulanana kadar yerim. Sanki bi daha hiç yemeyecekmisim gibi. Sanki tek gun bugunmus gibi abaur cubur cekmecesinde ne var ne yok yerim ki aman yarina kalmasin.sanirim bundan aldim zaten kilolari. Kıtlık psikolojisi büyük ihtimalen azından öğün saatlerime dikkat ediyorum canım hatta olabildiğince basit karbonhidratı almamaya çalışıyorum epey alıştım saatlere
ama benim sıkıntım ne biliyor musun kafamda tamam doydum artık yemeyeceğimi oturtamıyorum
önümdekini bitirmem gerekmiş gibi tıka basa doysam da yiyorum
mesela ayıptır söylemesi cumartesi lahmacun söyledim normalde 2 tane yerim tam doyurur bu sefer 1 tane de doydum aslında hem de epey bi ama 2. var ya önümde bildiğin midem bulana bulana yedim sırf yemiş olmak için
hatta sonrasında ayyy bidaha lahmacun uzun süre yiyemem heralde dedim
niye bu kötülüğü kendime yaptım inan bilmiyorum
böyle yapmasam kendime aslında vücudum epey alıştı az yemeye beynim alışamadı bi türlü
aynenn yaa, ya sonra çok acıkırsam diye korkumdan yiyorum resmenBende inanki tam o anlattigin var. Midem bulanana kadar yerim. Sanki bi daha hiç yemeyecekmisim gibi. Sanki tek gun bugunmus gibi abaur cubur cekmecesinde ne var ne yok yerim ki aman yarina kalmasin.sanirim bundan aldim zaten kilolari. Kıtlık psikolojisi büyük ihtimal
Yavas yavas yenecegiz bunu. Arada kacamaklar elbette olacak. Ama genel olarak ne istedigimizi bilir buna göre yersek inan ki veriyoruz kilolari. Ve bu yanlardaki simit görüntüsünden kurtulmak istiyorum bi an evvel. Beraber basaracagiz. Yani bu kiloyu verdigimde kendime cilt bakimi hediyesi verecegim ben mesela. Ekim sonunda bu iş bitmeli ve ben 55 kilo olmaliyim
Bizim de teyzemler geldi ben de öyle. Tesadüf, reglim bugün bittiinşallah teşekkür ederim
ben de tek öğüne devam ediyorum ama haftasonu özellikle cumartesi çok kaçırdım bi de reglim de yakın sanırım ondan şişliğim var ve doymak bilmiyorum :)
Evet haftasonu hele dün çok kaçırdım. Bir de tek öğünün kuralı bir saat yemektir. Ben dün 11 den 16 ya kadar yedim..Kacirdign oluyor mu dun 66.8 missin.
Yaf gercekten tek ogun ya da iki öğün farketmez ama bi gercek var. Yemeyince veriyorsun yani iki iki dört. Su ictim yarıyor diyenlere inanmam ben asla. He herhangi bir hastalığı olur bilemem ama geri kalan icin bu böyle. Sabah klasik kahvalti yaptim şimdi 2 parca bitter cikolata ve kahvemi ictim. Oglen taze fasulye yemegi ve yogurtla günü kapatirim. Eger ki baktim aciktim yulaf lapasi yaparim kendime. Ama saat 4 den sonra kesinlikle agzima hi sey atmiyorum sanirim onun cok etkisi var. Aksamlari hala zor dayaniyorum ya.
Bende de benzer bir durum söz konusu. Sanırım bu kendimi harika bir mutluluk ve keyiften mahrum bırakıyorum duygusu. Çünkü kendi kendime sorguladım, didikledim bu düşünceye vardım..en azından öğün saatlerime dikkat ediyorum canım hatta olabildiğince basit karbonhidratı almamaya çalışıyorum epey alıştım saatlere
ama benim sıkıntım ne biliyor musun kafamda tamam doydum artık yemeyeceğimi oturtamıyorum
önümdekini bitirmem gerekmiş gibi tıka basa doysam da yiyorum
mesela ayıptır söylemesi cumartesi lahmacun söyledim normalde 2 tane yerim tam doyurur bu sefer 1 tane de doydum aslında hem de epey bi ama 2. var ya önümde bildiğin midem bulana bulana yedim sırf yemiş olmak için
hatta sonrasında ayyy bidaha lahmacun uzun süre yiyemem heralde dedim
niye bu kötülüğü kendime yaptım inan bilmiyorum
böyle yapmasam kendime aslında vücudum epey alıştı az yemeye beynim alışamadı bi türlü
aynen öyle canımBizim de teyzemler geldi ben de öyle. Tesadüf, reglim bugün bittiolsun önümüzde koca bir hafta var canım
yaa evet, bende de aç kalacağım korkusu çok oluyorBende de benzer bir durum söz konusu. Sanırım bu kendimi harika bir mutluluk ve keyiften mahrum bırakıyorum duygusu. Çünkü kendi kendime sorguladım, didikledim bu düşünceye vardım..
tebrik ediyorum canım darısı başımızaı. Neyse bugün dedimki çok kötülersem düşecek olursam kaldırıma otururum nolcak. Ve sadece 1 kez oturdum. Tam 30 dakika yürüdüm.
Ben bu halde böyle spor yapıyorsam bence siz haydi haydi yaparsınız. Motivasyon olsun si
Ne kadar katiyorsun canim peki. Beni Türk kahvesi de tok tutuyor bayaarkadaşlar açlık saatinizde çok acıkırsanız hindistan cevizi yağlı kahve için, inanılmaz tok tutuyor
1,5 ölçü türk kahvesine dolu dolu 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı katıyorum hatta lif olsun diye tahin de katıyorum 1 yemek kaşığıNe kadar katiyorsun canim peki. Beni Türk kahvesi de tok tutuyor baya
Ben kola zero içiyordum. Ama evde h.cevizi yağı var. Deneyim simdi. Bir de bende afedersin kabızlık oluyorda kahve yağlı kötü etkiler mi canım?arkadaşlar açlık saatinizde çok acıkırsanız hindistan cevizi yağlı kahve için, inanılmaz tok tutuyor