Günde tek öğün diyeti ( omad )

Günün menüsü:
10.30
1 kâse yulaf ezmesi
Yarım poğaça
1 dilim peynir

14.00
4 adet incir

15.30
2 adet haşlanmış patates
2 domates
Ve artık yarin sabaha kadar yemek yok.

Merhabalar bende katilayim bu sayfaya. Sankim tam benlik. Ama ben iki öğün olarak yapicam sanirim. Bu sabahki kilom 65.8 hedefim 55 her gun bildirim yapayim bakalim nasil gaza gelebilecek miyim.
Merhabalar hoşgeldin Ben de uzun süre ara verip yeniden başladığım için şu an 2 öğün yapiyorum zaten. Akşam 16.00 da en geç yemeyi birakirsan kilolar gidiyor zaten

Merhabalar hoşgeldin Ben de uzun süre ara verip yeniden başladığım için şu an 2 öğün yapiyorum zaten. Akşam 16.00 da en geç yemeyi birakirsan kilolar gidiyor zaten
Bunu aslinda 5 gun falan dayaniyorum 5 gunde 2 kiloya yakin gidince aa diyorum bak veriyorum diyip yemeye basliyorum. Surekli bi kısır döngü içindeyim. Umarim bu sayfa ile kirarim. Yarin sabaha bakalim kac cikacagiz. Kilolarimiz ayni gibi zaten. Kapisma halinde olalim ki bi an evvel gitsin kilolar

Haha olur kapışalım ve destek de olalım bence. Mesela yaz buraya kacamak yapmadan önce, ben vazgeciriyim seni. Ya da sen beni. Motivasyon işin temeli. Umarim

Benim işim daha zor. Son bir yıldır sigarayı bırakmaya karar verdim ve çabalıyorum. Bugün paket bitiyor. Anneminkinden çalmadan, diyeti aynen sürdürmeyi deneyeceğim. Ama diyet aksarsa sigaraya devam. Çünkü gecen yil 10 gün sigara icmedim, 80 kilo oldum..
Psikiyatriste gittim konuşmak için sigarayi. Al ilaç dedi. Ya dedim ben buraya terapi almak, beni ikna etmen için geldim. Ilaci hastanede de verirler. Bir de ozel yani herife para baydik 1 saat icin. Yok. Bizim ulkede kalita sifir. Ne terapi ne tedavi yok.

Selamlar ,

Birbirimizi motive etme adina ben de yazmak istedim.
Yapabildigim kadar yapacagim.

Niyetim 6 kilo vermek bakalim ne kadar zamandane kadar gidecek.
Bismillah deyip basladim bugun. Simdilik iyi gidiyor bakalim.

11.30
2 haslanmis yumurta
2 kofte
Salata
Peynir
Zeytin
Bir avuc kadar yer fistigi

Ya peki ne kadar verdiniz ? Farketti mi?

Ben de artik biktim ezaten verecegim bari disimi sikip vereyim kurtulayimdiyorum.
Ben tartılmama kararı aldım çünkü saha önce de başlamıştım ama tartıda hiç eksi göremedim bu da çok motivasyonumu bozdu
Ama o zaman nasılsa tek öğün yiyorum deyip herşey yedim şimdi karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum o yüzden kilo verdim mi bilmiyorum açıkçası
Ama ödemimi attım ki bu bile benim için büyük bişe çünkü son birkaç haftadır mahvetmişti beni ödem, çok hantal hissediyordum kendimi

siz kaç kilosunuz boyunuz kaç ve kaç kilo vermek istiyorsunuz

İkisini bir arada yap gitsin. Isteyince neler yapabiliriz aslında. Yeter ki isteyelim.

Ben suan 68im boyum 1.58 , 10kilo vermek istiyorum.

3.5 yil once 85den 58e kadar dusmustum. Hem bebek dusundugum icin hem de gittikce kilo aliyordum.

Ama hamilelik kilosunu hala atamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…