Günde tek öğün diyeti ( omad )

Çok sağlıklı ve hafif menü olmuş. Hadi hayırlısı olsun

günaydın hatunlar
sabah tartıldım 65,7 100 gram oynamış sadece.tam çıldırmalık
ama bıraktım mı asla
sabah yumurta peynır zeytın ekmek yok
öğlen de et türü bi şeyler yerim tamam

Günaydınlar. Bugün regl olmuşum o yüzden tartilmadim.
Bu arada diyete devam. Sigarayı bırakma işini erteledim..
3 gün sonra bakalım tarti ne diyecek

Sende durumlar nasil??
100 gram vermişim. sabah biraz bozuldum ama dedim devam napalım.daha çok yolum var pes ettikçe kilo alıp 70 e gene dönmektense az az gitsin.çünkü her bıraktığımda çok daha fazla kilo alıyorum.dayanan nasıl dayanıyor.
öyle sağlıksız değil de kaliteli beslenmek istiyorum. 62 yi görünce ödül koyacam kendime.öyle gazlanıom napim

Guzel geciyor, hala yemegimi yemedim dus alip tartilip yemegimi yiyecegim... Gittigi yere kadar devam edecegim.

Normalde su orucu dusunuyordum ama cocuklarla halsiz kalmaktan korkuyordum. Omad iyi geldi bana.

Sizin nasil geciyor?
ben açlığa artık çok alışmışım
24 saat sonra bile bi parça bişe yetiyor aslında doymama
benim sıkıntım gözüm doymuyor ve elim hep ıvır zıvır şeylere gidiyor
bir de 2 ufaklık olunca evde onlar sürekli bişeler istiyor yemek için eee benimki de cann
şimdilik dayanıyorum inşallah dayanmaya da devam ederim

Tabiiiki bence de. Bir kaybın yok ve üstelik kazancın var. Damlaya damlaya,adım adım yani

Bana da açlığa alışma sırrını söylesen

Bana da açlığa alışma sırrını söylesen
inanki bi sırrı yok, beyin o kadar aptal bir organ ki ben acıkmadım ki henüz dedikçe inanıyor
ve bi süre sonra vücut o kadar alışıyor ki bu duruma artık gerçekten açlık hissi kalmamaya başlıyor daha doğrusu tabii alışıyorsun ama uzun süre sonra

bak öyle dedin kalbimden vurdun aferim kız :)saolasın :)
ohh haftasonu giriyor ya yandım kesin kaçamak olur.haftaiçi daha iyiyim işe geldiğim için. yarın sabaha inşallah eksi görürüm tartıda.
Sen de sağol tatlım :) sen iyiymişin iş güç meşgulsün . Ben tüm gün evde annemle babamın ye tansiyonun düşecek ye hava sicak baskisiyla mucadele veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…