- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Dilerim yapabilirim. Bugün diyeti biraz bozdum bakalim. Yarin niyetim kesinlikle telafi etmem. Hadi ilk gün diyelimİkisini bir arada yap gitsin. Isteyince neler yapabiliriz aslında. Yeter ki isteyelim.
Çok sağlıklı ve hafif menü olmuş. Hadi hayırlısı olsunSelamlar ,
Birbirimizi motive etme adina ben de yazmak istedim.
Yapabildigim kadar yapacagim.
Niyetim 6 kilo vermek bakalim ne kadar zamandane kadar gidecek.
Bismillah deyip basladim bugun. Simdilik iyi gidiyor bakalim.
11.30
2 haslanmis yumurta
2 kofte
Salata
Peynir
Zeytin
Bir avuc kadar yer fistigi
nasıl geçti dününBen suan 68im boyum 1.58 , 10kilo vermek istiyorum.
3.5 yil once 85den 58e kadar dusmustum. Hem bebek dusundugum icin hem de gittikce kilo aliyordum.
Ama hamilelik kilosunu hala atamadim.
olsun sen gene tartılsana bence :) 3 gün nasıl dayanacanGünaydınlar. Bugün regl olmuşum o yüzden tartilmadim.
Bu arada diyete devam. Sigarayı bırakma işini erteledim..
3 gün sonra bakalım tarti ne diyecek
Ne bileyim belki sislik varya cok cikarim moralim bozulursa diye.. Tamam tartilirim :)olsun sen gene tartılsana bence :) 3 gün nasıl dayanacan
Sende durumlar nasil??olsun sen gene tartılsana bence :) 3 gün nasıl dayanacan
100 gram vermişim. sabah biraz bozuldum ama dedim devam napalım.daha çok yolum var pes ettikçe kilo alıp 70 e gene dönmektense az az gitsin.çünkü her bıraktığımda çok daha fazla kilo alıyorum.dayanan nasıl dayanıyor.Sende durumlar nasil??
Guzel geciyor, hala yemegimi yemedim dus alip tartilip yemegimi yiyecegim... Gittigi yere kadar devam edecegim.nasıl geçti dünün
ben açlığa artık çok alışmışımGuzel geciyor, hala yemegimi yemedim dus alip tartilip yemegimi yiyecegim... Gittigi yere kadar devam edecegim.
Normalde su orucu dusunuyordum ama cocuklarla halsiz kalmaktan korkuyordum. Omad iyi geldi bana.
Sizin nasil geciyor?
Tabiiiki bence de. Bir kaybın yok ve üstelik kazancın var. Damlaya damlaya,adım adım yani100 gram vermişim. sabah biraz bozuldum ama dedim devam napalım.daha çok yolum var pes ettikçe kilo alıp 70 e gene dönmektense az az gitsin.çünkü her bıraktığımda çok daha fazla kilo alıyorum.dayanan nasıl dayanıyor.
öyle sağlıksız değil de kaliteli beslenmek istiyorum. 62 yi görünce ödül koyacam kendime.öyle gazlanıom napim
Bana da açlığa alışma sırrını söylesenben açlığa artık çok alışmışım
24 saat sonra bile bi parça bişe yetiyor aslında doymama
benim sıkıntım gözüm doymuyor ve elim hep ıvır zıvır şeylere gidiyor
bir de 2 ufaklık olunca evde onlar sürekli bişeler istiyor yemek için eee benimki de cann
şimdilik dayanıyorum inşallah dayanmaya da devam ederim
inanki bi sırrı yok, beyin o kadar aptal bir organ ki ben acıkmadım ki henüz dedikçe inanıyorBana da açlığa alışma sırrını söylesen
Basküle çıkıp yarın sabah eksileri gördüğün anı hayal etcanım nasıl dondurma istiyor
bak öyle dedin kalbimden vurdun aferim kız :)saolasın :)Basküle çıkıp yarın sabah eksileri gördüğün anı hayal et
Sen de sağol tatlım :) sen iyiymişin iş güç meşgulsün . Ben tüm gün evde annemle babamın ye tansiyonun düşecek ye hava sicak baskisiyla mucadele veriyorumbak öyle dedin kalbimden vurdun aferim kız :)saolasın :)
ohh haftasonu giriyor ya yandım kesin kaçamak olur.haftaiçi daha iyiyim işe geldiğim için. yarın sabaha inşallah eksi görürüm tartıda.