- 31 Ekim 2013
- 20.689
- 67.601
- 40
-
- Konu Sahibi missbellaa
Canımm günaydınGünaydın kizlar 65.3 yeminle gram gram gidiyor ki ben diyeti bozayim diye galiba
Bozmucam kesinlikle. Neyse yarina allah kerim.
Günaydın tatlım. Gram gram olmasi, hiç olmamasindan bin kat iyidir. Strese, üzülmeye gerek yok, aynen devamGünaydın kizlar 65.3 yeminle gram gram gidiyor ki ben diyeti bozayim diye galiba
Bozmucam kesinlikle. Neyse yarina allah kerim.
GünaydınGünaydın arkadaşlar.
Şimdi tartıldım: 66.8
Evet. Çünkü hem motivasyonumu güçlendiriyor hem de daha iyi takip yapiyorum. Takip derken mesela birgün çok yediysem tek öğün bile olsa nasıl etkilemiş ona bakiyorumHergun tartiliyor musunuz?
Bugun benim 3. Gunum ama dogru düzgün tartilmadim. Inceldigimi hissediyorum .Evet. Çünkü hem motivasyonumu güçlendiriyor hem de daha iyi takip yapiyorum. Takip derken mesela birgün çok yediysem tek öğün bile olsa nasıl etkilemiş ona bakiyorum
Gün uzun saat henüz erken. Bence 1 2 lokmaa daha ye canimSabah klasik kalhvalti ekmek yok
Oglen 3 kasik yulaftan lapa yaptim bir muz 6 badem.
Bununla günü kapatayim demi kizlar.
Ya da cok hafif bi sebze yiyebilirim 3 gibi bi kac kasik
Sen bir de benim listemi gör canım. Yazcam simdi. Yarın sabit kalirsam iyidirOf kuzlar canim kofte istiyor ekmek arasi. Ardindan dondurma. Ayy niye boyleyim ben ya. Oglen azıcık cikolata yed vallaha
Yarina kesin kilo alirim zaten.
Ben daha fazla bekliyordum yalniz. Ufak kacamaklar bunlar. Ara sira olacak. Napalim. Bundan baska bi sey yeme dengelensin.15 ağustos pazar
12.00-16.00
1 simit
1 poğaça
2 adet çiğköfte
1 lavaş
3 dilim sucuk
2 dilim peynir
(Yazarken aşırı utandım yalniz)
Ayy içimi ferahlattin çok teşekkürlerBen daha fazla bekliyordum yalniz. Ufak kacamaklar bunlar. Ara sira olacak. Napalim. Bundan baska bi sey yeme dengelensin.
Canım günaydın. Çok iyi ilerliyorsun maşallah sanakizlar günaydın 65.0 çıktım yarin 64 bandina gecicem insallah. Esim diyor ki sen ekmek yemiyorsun bak halsiz düşecen. Dedim yok iyiyim ben merak etme. Günde 300 gram gitse haftada zaten 2.1 yapar. O yuzden her gun gram gram gitmesi lazim zaten. Ben istiyorum ki hemen bi kac gunde hop 2 kilo gitsin ki zaten imkansiz. Dün cikolata yemistim ama baska hic bi sey yememiştim. Demekki gun icinde dengelemekte cok onemli. Eskiden olsa zaten cikolata yedim gitti diyet diye ooo neler neler yerdim. Ilk hedefim 62 yu görünce cok cok mutlu olacam. Dogumdan sonra 62 yi görmek beni baya gaza getirecek.
günaydın canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun ki eşin yanlış düşünüyor ekmek yiyince asıl insan bi halsizleşiyor ben de öyle oluyor daha doğrusukizlar günaydın 65.0 çıktım yarin 64 bandina gecicem insallah. Esim diyor ki sen ekmek yemiyorsun bak halsiz düşecen. Dedim yok iyiyim ben merak etme. Günde 300 gram gitse haftada zaten 2.1 yapar. O yuzden her gun gram gram gitmesi lazim zaten. Ben istiyorum ki hemen bi kac gunde hop 2 kilo gitsin ki zaten imkansiz. Dün cikolata yemistim ama baska hic bi sey yememiştim. Demekki gun icinde dengelemekte cok onemli. Eskiden olsa zaten cikolata yedim gitti diyet diye ooo neler neler yerdim. Ilk hedefim 62 yu görünce cok cok mutlu olacam. Dogumdan sonra 62 yi görmek beni baya gaza getirecek.
günaydınGünaydın arkadaşlar.
Kilom:67.4
Bugün çok hafif yaptım kahvaltiyi.
Tümgun cay kahve sigara. Yarin inşallah 66 olurum.
Menümü akşam yazcam içeceklerle birlikte.