Günde tek öğün diyeti ( omad )

Günaydın kizlar 65.3 yeminle gram gram gidiyor ki ben diyeti bozayim diye galiba
Bozmucam kesinlikle. Neyse yarina allah kerim.
Canımm günaydın
moral bozmak yok motivasyonu kaybetmek yok, her gün gr gr gidecek ki 1 hafta sonunda 1 kg olsun öyle düşün
Her gün çok büyük kg gitmez ki gitmesin de yoksa kalıcı olmaz di mi ama

Sabah klasik kalhvalti ekmek yok
Oglen 3 kasik yulaftan lapa yaptim bir muz 6 badem.
Bununla günü kapatayim demi kizlar.
Ya da cok hafif bi sebze yiyebilirim 3 gibi bi kac kasik

Of kuzlar canim kofte istiyor ekmek arasi. Ardindan dondurma. Ayy niye boyleyim ben ya. Oglen azıcık cikolata yed vallaha
Yarina kesin kilo alirim zaten.

Eşim hamburgeri gömdü kizim koftesini yedi. Ben bi sey yemedim.bana da hamburger söylemiş eşim. Dedim koy dolaba yarin yersin sen. Vay arkadaş ya inşallah yarin tartida 100 grama da raziy valla. 64 bandina gecmek istiyorum artık.

En azindan hamburgeri gommedim. Buna da şükür. Bu sekilde gidersem süper. Yediklerimi gercekten kıstım. Normalde ne kadar yeme odakli yasiyorum hayati. Kizlar devam bozsak bile devaminda bi sey yemicez ki gün içinde dengelensin.

kizlar günaydın 65.0 çıktım yarin 64 bandina gecicem insallah. Esim diyor ki sen ekmek yemiyorsun bak halsiz düşecen. Dedim yok iyiyim ben merak etme. Günde 300 gram gitse haftada zaten 2.1 yapar. O yuzden her gun gram gram gitmesi lazim zaten. Ben istiyorum ki hemen bi kac gunde hop 2 kilo gitsin ki zaten imkansiz. Dün cikolata yemistim ama baska hic bi sey yememiştim. Demekki gun icinde dengelemekte cok onemli. Eskiden olsa zaten cikolata yedim gitti diyet diye ooo neler neler yerdim. Ilk hedefim 62 yu görünce cok cok mutlu olacam. Dogumdan sonra 62 yi görmek beni baya gaza getirecek.

Canım günaydın. Çok iyi ilerliyorsun maşallah sana

günaydın canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun ki eşin yanlış düşünüyor ekmek yiyince asıl insan bi halsizleşiyor ben de öyle oluyor daha doğrusu
karbonhidratı kestiğimden beri yemek sonrası uyku basmalarım baya azaldı

Günaydın arkadaşlar.
Kilom:67.4
Bugün çok hafif yaptım kahvaltiyi.
Tümgun cay kahve sigara. Yarin inşallah 66 olurum.
Menümü akşam yazcam içeceklerle birlikte.
günaydın
afiyet şifa olsun, bol eksilerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…