- 13 Mart 2019
- 761
- 715
-
- Konu Sahibi missbellaa
ben bu şekilde yaparak gram veremedim ne yazık ki, tek öğün de yapsak şeker undan uzak durmak gerekiyorNe güzel diyetmiş. Doğru mu anladım kızlar bakın , günde tek öğün hakkımı var istediğimizi yiyoruz diğer saatler ise sıvı serbest doğru mu anlamışım ?
Evet. Ama ben kendi tecrubemi soyluyorum. O tek öğünü akşam yaptin mi sabit kaliyor kilo. Ama saat aksam 16.00 dan önce yaparsan acayip kilo verdiriyor. Ustelik ben spor da yapmadim...Ne güzel diyetmiş. Doğru mu anladım kızlar bakın , günde tek öğün hakkımı var istediğimizi yiyoruz diğer saatler ise sıvı serbest doğru mu anlamışım ?
Merhabalar. Biraz zor dönemdeydim ihmal ettim kusra bakmayin.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
Hani tek öğün ve bir saatimiz varya.. Bu tek öğünü illa kahvaltı saatinde mi yapmalıyız?? Mesela ben sabah hiç aç olmuyorum yemeği öğleden sonra 3 gibi de yesem oluyor.. Sadece 3 gibi ya da 2 gibi o saatlerde yesem çok mu geç olur??
Bir de o öğünde tabi sadece karbonhidrat almam ama istediğin kadar yiyebiliyoruz dimi??Tatlı, tuzlu et sebze makarna pilav herşey dahildir inş
Ben size seve seve eşlik ederimKonu sahibesi olarak, ağır sorunlardan dolayı hem sayfayı hem diyeti ihmal ettim. Kusra bakmayın. Artık burdayım hanımlar
Ve yarın bu etkili, süper diyete yine başlıyorum.
Günlük kilo ve listemi paylaşacağım.
Eşlik edecek takip edecek herkese kapılarım, kalbim sonuna kadar açık
Ne güzel sizin adiniza sevindim. Darısı banaBen size seve seve eşlik ederim
Bana tek öğünden fazlası fazla geliyor artık vücudum o kadar alışmış ki
Düzeni bozmak adına hafta başı 2 öğün yapayım artık dedim yok olmuyor o 2. Öğünü resmen midem bulana bulana zorla yapıyorum sırf yemiş olmak İçin, o yüzden 2 gün sonra yine tek öğüne geçtim ama ben tartılmayacağım uzunca bi süre moralim bozuluyor 2 ileri 1 geri gidince çünkü